Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım MSI MAG 274QPF E20 VS Philips Evnia 27M2N3501PA/00

https://www.teknosa.com/philips-evnia-27m2n3501pa00-27-beyaz-260hz-03ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-788402427 https://www.amazon.com.tr/MSI-274QPF-Gaming-Monit%C3%B6r-WQHD/dp/B096Y43VFZ?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A27XT3CS9APY1Q bu ikisi...
  2. Y

9.000TL ile F/P oyuncu monitörü önerisi lazım.

bu iyiymiş baya, 200hz ve benim pc için tam rapid ips zaten
  3. Y

(açıklamadı) :d
  4. Y

açıklasın bakalım teşekkürler
  5. Y

bu markayı hiç görmedimde malzeme kalitesi ve güvenirliği felan nasıl? ve philipsle özellikleri ve fiyatı aynı neden bu philips yerine
  6. Y

bu markayı hiç görmedimde malzeme kalitesi ve güvenirliği felan nasıl? ve philipsle özellikleri ve fiyatı aynı neden bu
  7. Y

link atar mısın internette bulamadım.
  8. Y

https://www.teknosa.com/philips-evnia-27m2n3501pa00-27-beyaz-260hz-03ms-hdmi-displayport-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-788402427 benim baktığım monitör bu, fakat bu özelliklere bu kadar ucuz fiyat değişiğime gitmedi değil. O yüzden tereddüt ettim. Asusun IPS 1080p 144hz monitöründen...
  9. Y

Yardım Müzik dinlemek için acil kulaklık önerisi lazım. bütçe yok.

bende şuan soundcore R50i var ve ablam çindeyken bütçe olmayacak şekildde ve soundcore r50i modelinden 100% daha iyi olabilirse güzel olur.
  10. Y

3500TL bütçeyle uzun kullanım ömrü yüksek F/P kulaklık

daha fazla oyun ama müzikte olacak şekilde ÖZELLİKLE malzemeleri bozulsa değiştirilebilir (kablo, mikrofon ped vb.) olmasa bile uzun kullanım ömrü güzel olan bir kulaklık istiyorum. kablolu tercih ederim. corsair hs65 baktım fakat yabancılar malzeme kalitesinin kötü olduğunu söylemiş.
  11. Y

F.P oyuncu kulaklığı arıyorum.

Bütçem henüz belli değil fakat 3500 altı olursa güzel olur. hem müzik hem oyun için kullanıcam ama oyuncu kulaklığı olsun. kulağa saçma geliyor evet ama ses kalitesi güzel olan bir oyuncu kulaklığı işte. malzeme kalitesi ve mikrofonu güzel olsada iyi olur! örnek olarak ben klavye olarak AJAZZ...
  12. Y

Proton VPN AŞŞŞIRI yavaş ve istikrarsız.

Proton VPN plus üyelik hesap 3 kişi kullanıyorduk. bu sıralar vpnin hızı ve istikrarlılığı gayette güzeldi. bir kaç gün önce abonelik bitti ve bittikten sonra 9tlye felan tekrar yeniledim aylık. o günden beri o kadar kötü bir hizmet sağlıyorlarki, Discordda bazenleri en düşük ms'im 100 felan...
  13. Y

Güzel bir kulaklık önerisi lazım

müzik olarak nasıl?
  14. Y

Güzel bir kulaklık önerisi lazım

ajazz ak 820 proyu örnek alın, çok kaliteli f.p bir kulaklık lazım, herhangi kesin bir bütçem yok. bana böyle bir kulaklık varsa gönderin yeterli. illaki bütçe lazımsa asgari 2500 azami 4000.
  15. Y

Xboxta oyun almaya çalışırken "yanlış bölge" hatası alıyorum.

nasıl düzelecek bu? VPN kullanıyordum. müşteri hizmetlerine 3 defa eriştim bir şey yapmadılar. Hediyede edemiyorum başkası üzerinden.
  16. Y

2000TL altı F.P ses kalitesi güzel bir kulaklık önerisi var mı?

konuda belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın, MÜZİK DİNLEMEK İÇİN.
  17. Y

kablolu veya kablosuz olması farketmez, ikisi olsa iyi olur.
  18. Y

2000TL veya altı F.P kulak üstü kulaklık arıyorum. Kablolu kablosuz farketmez.
  19. Y

Güvenilir, Hızlı ve ucuz bir VPN arıyorum.

tekrar deneyeceğim. Sorun çıkarsa sana sorabilir miyim?
  20. Y

Güvenilir, Hızlı ve ucuz bir VPN arıyorum.

yasaklı sitelere girmek, discord ve roblox. 1737410921 bir tane DNS denemiştim ama hangi alternatifden veya alternatif mi, hangi DNSden yaptığımıda bilmiyorum. 1737410928 olmadı.
Geri