Arama sonuçları: *

1. Y

istemediğim yere gitmek mi mezuna kalmak mı?

teşekkür ederim geç gördüm yorumunuzu mezuna kalmaya karar verdim :)
  2. Y

tamam ozaman çok teşekkür ederim:giggle:
  3. Y

istediğim bölümde iş bulmak diğer mesleklere göre biraz daha kolay ben şehir de çok kararsızım
  4. Y

denizlide yaşıyorum hem bana uzak hemde isteklerimi karşılamıyor diye katüye gitmek istemedim ama abim ordan bu bölümden mezun gerçekten iyi bir durumda ve mutlu 1691313298 anladım çok teşekkür ederim
  5. Y

karadeniz teknik,sakarya,izmir katip çelebi de metalurji ve malzeme mühendisliği tutuyor izmirdekine gitmek isterdim ancak iyi olmadığını lise 5 tarzı olduğunu söylüyorlar 1691312902 onada girişicem elbet bi gün :D
  6. Y

onlar böyle düşünmüyorlar okumamı istiyorlar ama tavsiyen için saol :) 1691312669 etrafımdakiler izmir gibi istediğim yerlere giderken benim bandırmaya gidicek olmam üzüyor sevemeyeceğimi biliyorum ama seneye sınava çok kişi giriceği için de mezuna kalınmamalı gibi geliyor karar veremiyorum
  7. Y

bu yıl yksye girdim sıralamam istediğim gibi gelmedi çalışan birisiyim ama yorulduğum için mezuna kalmak istemiyorum izmirde okumak hep hayalimdi ancak iyi üniler tutmuyor sakarya bandırma gibi istemediğim yerler tutuyor sizce ne yapmalıyım
Geri