Arama sonuçları: *

1. O

Acer nitro 5 type c cihaz algılamıyor

merhaba abiler benim acer nitro 5 515-58 modelli laptobumda type c portum çalışıyor ancak telefon,tablet gibi cihazları taktığımda cihazları algılamıyor buna oyun kolları da dahil ancak usb dönüştürücü taktığımda tüm cihazları algılıyor bu konuda bilgisi olan yardım olabilecek var mı
  2. O

Yardım Acer nitro 5 type c cihaz algılamıyor

merhaba abiler benim acer nitro 5 515-58 modelli laptobumda type c portum çalışıyor ancak telefon,tablet gibi cihazları taktığımda cihazları algılamıyor buna oyun kolları da dahil ancak usb dönüştürücü taktığımda tüm cihazları algılıyor bu konuda bilgisi olan yardım olabilecek var mı
  3. O

Yardım Acer nitro 5 ssd biosda gözükmüyor

abiler merhaba benim sorunum acer nitro 5 laptopumda oyun yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ancak ondan sonra açılmayıp "not bootable device" hatası aldım ve ssd biosta gözükmüyor, söküp başka bir porta taktım yine aynı sorunla karşılaştım bu konuda yardımcı olabilecek var m
  4. O

Çözüldü✓ Acer nitro 5 biosda ssd gözükmüyor

abiler merhaba benim sorunum acer nitro 5 laptopumda oyun yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ancak ondan sonra açılmayıp "not bootable device" hatası aldım ve ssd biosta gözükmüyor, söküp başka bir porta taktım yine aynı sorunla karşılaştım bu konuda yardımcı olabilecek var mı
  5. O

Yardım Yeni laptop alıp sorunlar yaşadım öneri alabilirim

1709040394 g770 lerde kronik bu sorun
  6. O

1000-1500 arası mouse önerisi

normal bir fps oyuncusu olarak bunlar veya bunlar dışında hangi mouse önerirsiniz https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-wireless-mouse?gad_source=1&gclid=CjwKCAiArfauBhApEiwAeoB7qFYWtNC5PIYbznDF_zAKy85RwgrSfT1uwOqJhuT6DSlLfZO_VpKCHBoC2b8QAvD_BwE&variant=42784465092801...
  7. O

acer nitro 16 nitro sense

acer nitro 16 kullanıp nitro sense proagram dosyasını atabilecek var mı
  8. O

HP 15-FA1031NT i5 12500H vs ACERNitro5 Intel Core i5-12500H

hp 75w acer 140w bende var gayet iyi performansı tavsiye ederim
  9. O

Bu bilgisayarı kullananlar varmı nasıl

Bu bilgisayarı kullananlar varmı nasıl https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-46-r167.html
Geri