Arama sonuçları: *

1. EmrecanK

VOK Yeni Pc çıkarıyor

Hocam 24 de çok ama be 😁
  2. EmrecanK

VOK Yeni Pc çıkarıyor

19 bine gidip 5600xli 3060ti li sistemi aldım.Youtuberların keyfini bekleyip her gün zarar ediyorum bu nedir arkadaş.
  3. EmrecanK

VOK Yeni Pc çıkarıyor

Facebook grubunda haftaya ertelendiğini belirtmiş.
  4. EmrecanK

🔥İndirim Kendine Müzisyen İndirim Kodları

Aynı düşüncedeyim kararsız kaldım hocam.2 hafta önce 3060lı sistemi 10.500e almadım ona yanıyorum.
  5. EmrecanK

🔥İndirim Kendine Müzisyen İndirim Kodları

Arkadaşlar asus tuf 3060ti li 5600xli sistem kasa yükseltmesiyle 18.800 oluyor. Sizce alınır mı fiyat bu piyasada normal mi ?
  6. EmrecanK

İtopya 5600x 3060ti Alınır mı ?

Arkadaşlar şuan itopyada 5600xli 3060ti li sistem 19.799tl. Sizce alınır mı ? Parçalar kaliteli görünüyor.
  7. EmrecanK

Rtx3060 PC Tavsiyeleri

Sevdiğim bi araç kardeşim. Senin amacın ne ? Boş yorum yapacaksan yazıp durma.
  8. EmrecanK

Rtx3060 PC Tavsiyeleri

2 sene önce sattığım aracım kardeşim bu.
  9. EmrecanK

Rtx3060 PC Tavsiyeleri

Anlamadım kardeşim ?
  10. EmrecanK

Rtx3060 PC Tavsiyeleri

Arkadaşlar selamlar. Dolar kuru bi türlü durmak bilmiyor.Youtube kanalları da çıkartacakları sistemleri erteliyorlar sürekli. Bu durumda sistemlerin fiyatlar almadığımız her gün yükseliyor. Rtx 3060lı sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.(İkinci el veya sıfır farketmez) Yardımcı olan arkadaşlara...
  11. EmrecanK

10.000 TL’ye Monitör+Kasa ?

Arkadaşlar iyi geceler, iyi forumlar. Geçen hafta pazar günü 10.500tlye r5 3600lü rtx3060’lı sistem görmüştüm ama bütçeyi ayarlayamadığım için alamamıştım. Yakın zamanda 3060lı 10bin tl bandında pc kampanyası gelecek mi veya halihazırda satışta olan pc var mı ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden...
  12. EmrecanK

sRGB Fan Kontrolcüsüne sRGB Şerit Led Bağlantısı YARDIM !

Arkadaşlar kasamın içerisinde dark marka srgb fan kontrolcüsü var.Aliexpress üzerinden srgb led şerit aldım fakat girişi haliyle kontrolcüye direkt takılan şekilde değil.Anakartımda rgb çıkışı yok bu sebeple ışığın senkron şekilde yanması için kontrolcüye bağlamam şart. Ben bu şerit ledi lehim...
  13. EmrecanK

Max. 5000tl Kasa Önerisi

Önceliğim, daha önce alışveriş yaptığımdan dolayı teknobiyotik.Kendime değil bir tanıdığıma topladığımdan dolayı biraz temkinli olmam gerekiyor.
  14. EmrecanK

Max. 5000tl Kasa Önerisi

Hocam ürün linki atarsan sevinirim.
  15. EmrecanK

Max. 5000tl Kasa Önerisi

Dostlar iyi akşamlar öncelikle. Bana 5000tl lik güzel bi kasa lazım. Hazır sistemlerde önerebileceğiniz bir kasa var mı ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
  16. EmrecanK

GamePower Calypso Rgb Klavye

Acaba ogre rgbnin programı çalışır mı ?
  17. EmrecanK

GamePower Calypso Rgb Klavye

Arkadaşlar iyi forumlar.. Bu klavyeyi satın aldım, rgb olduğu için programı vardır diye düşündüm fakat hiçbiryerde program bulamadım.Bu klavyeye Ogre rgbde olduğu gibi program üzerinden makro ekleme ışık değiştirme gibi işlemler yapamıyor muyuz ?
  18. EmrecanK

DA YENİ SİSTEM GÖRÜŞLERİNİZ

İmkansız hocam bu yazdığınız 😄
  19. EmrecanK

Monitör Hakkında Teknik Detay

Hocam sağolun her konuda yardımcı oluyorsunuz fakat attığınız linkte msi’ın kendi sitesinde olandan başka bir şey yazmamakta. Sorumu biraz daha detaylandıracak olursam; Bu monitörün 1 ms’i ile VA veya TN panele sahip bir monitörün 1ms’i aynı mıdır ? veya fark varsa ne düzeyde bir farktır ?
  20. EmrecanK

Monitör Hakkında Teknik Detay

Arkadaşlar iyi forumlar. Biraz önce monitör tavsiyesi konusu açmıştım fakat tavsiyelerin dışında bir monitör buldum hoşuma gitti ve indirimde yakaladım. Bu monitörün GTG değerini nerde bulabilirim. İps panel olduğu için 1ms konusunda kaygılarım var ama MSI markasına da güveniyorum. Monitörün...
Top Bottom