Arkadaşlar selamlar.
Dolar kuru bi türlü durmak bilmiyor.Youtube kanalları da çıkartacakları sistemleri erteliyorlar sürekli. Bu durumda sistemlerin fiyatlar almadığımız her gün yükseliyor.
Rtx 3060lı sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.(İkinci el veya sıfır farketmez)
Yardımcı olan arkadaşlara...
Arkadaşlar iyi geceler, iyi forumlar.
Geçen hafta pazar günü 10.500tlye r5 3600lü rtx3060’lı sistem görmüştüm ama bütçeyi ayarlayamadığım için alamamıştım.
Yakın zamanda 3060lı 10bin tl bandında pc kampanyası gelecek mi veya halihazırda satışta olan pc var mı ?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden...
Arkadaşlar kasamın içerisinde dark marka srgb fan kontrolcüsü var.Aliexpress üzerinden srgb led şerit aldım fakat girişi haliyle kontrolcüye direkt takılan şekilde değil.Anakartımda rgb çıkışı yok bu sebeple ışığın senkron şekilde yanması için kontrolcüye bağlamam şart.
Ben bu şerit ledi lehim...
Dostlar iyi akşamlar öncelikle.
Bana 5000tl lik güzel bi kasa lazım.
Hazır sistemlerde önerebileceğiniz bir kasa var mı ?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar iyi forumlar..
Bu klavyeyi satın aldım, rgb olduğu için programı vardır diye düşündüm fakat hiçbiryerde program bulamadım.Bu klavyeye Ogre rgbde olduğu gibi program üzerinden makro ekleme ışık değiştirme gibi işlemler yapamıyor muyuz ?
Hocam sağolun her konuda yardımcı oluyorsunuz fakat attığınız linkte msi’ın kendi sitesinde olandan başka bir şey yazmamakta.
Sorumu biraz daha detaylandıracak olursam;
Bu monitörün 1 ms’i ile VA veya TN panele sahip bir monitörün 1ms’i aynı mıdır ? veya fark varsa ne düzeyde bir farktır ?
Arkadaşlar iyi forumlar.
Biraz önce monitör tavsiyesi konusu açmıştım fakat tavsiyelerin dışında bir monitör buldum hoşuma gitti ve indirimde yakaladım.
Bu monitörün GTG değerini nerde bulabilirim.
İps panel olduğu için 1ms konusunda kaygılarım var ama MSI markasına da güveniyorum.
Monitörün...