Arama sonuçları: *

1. S

Amazon.com.tr Rezilliği...

https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazon-kusurlu-urunumu-degistirmiyor.996429/#post-8993210 benzer sorunlar yukarıdaki benim başıma gelen hala çözülmedi. Amazon eski amazon değil forumlarda millet alışkanlık olmuş amazon süper çok iyi mükemmel diyor sohbet bile edemiyosun ben seni anlıyorum...
  2. S

Yardım Amazon kusurlu ürünümü değiştirmiyor

elektronik ürün alacaklar 1. tercihi amazon olmasın ya da o ürünün sürekli stokda oldugundan emin olsunlar yoksa boşa uğraşırsınız arkadaşlar amazon güzellemeside yapmayın lütfen yıllardır kullanıyorum zaten
  3. S

muadil uygulamamızda maalesef değişen politikalarımızdan kaynaklı kaldırıldı dilerseniz bekleyin ancak sizlerin almış olduğu belge 30 gün geçerlidir 30 gün içinde ürün tekrar stoka girer diye net bir bilgi veremiyorum maalesef" bir de böyle deniliyor ardından tüketici dilediği hakkı kullanmakta...
  4. S

İşin üzücü tarafı amazonun bile böyle şöyler yapması birde DOA formu 30 gun sürüyormuş sanırım bu olay 30 gunu geçerse ne oluyor bilgisi olan var mı
  5. S

Amazondan aldığım zowie marka mouse teknik servise gitti DOA üzerinden değişim kararı çıktı amazona yazdığım zaman ürün elimizde yok para iadesi yapalım diyor muadili ya da misli ile değişim istediğimde böyle bir politikamız yok diyor Tüketici hakem heyetine başvurmak dışında yol yok sanırım...
Geri