Arama sonuçları: *

• Users: Numy
  • Order by date
  1. Numy

Acer Nitro 5 Bu Kadar Isınması Normal mi ?

çok teşekkürler sağolun :)
  2. Numy

çok teşekkürler cevaplarınız için değerler sizce çok yüksek mi bi problem yaratır mı ?
  3. Numy

eylül de almış olmam lazım 6 ay falan sadece ram yükseltmek için içini açmıştım onuda sorunsuz bir şekilde hallettim.
  4. Numy

altında her zaman ufak bir yükselti bırakıyorum 92 derecelere o şekilde çıkıyor.
  5. Numy

bende aynı şekilde düşünüyorum.
  6. Numy

Arkadaşlar Merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar. Şuan kullandığı Acer Nitro 5 (yeni kasalarından bilgisayarın linki) oyunlarda işlemci sıcaklığım 92 derecelere çıkıyor. Bana biraz fazla gibi geliyo sizce normal mi ? Çok kaliteli olmayan bir soğutucu ile de denedim değişen bir şey olmadı...
  7. Numy

Acer Nitro 5 ram önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop aldım. Forumdaki arkadaşlar yardımcı oldular. Bir 8 gb ram daha almam gerekiyor. Notebook bilgisayar bu Burda gözüktüğü gibi ram kingston marka kingston marka bir ram alsam sorunsuz çalışır diye düşünüyorum. Beni bi aydınlatın beyler sıkıntı yaşamam dimi? Ram...
  8. Numy

Acer nitro 5(yeni kasası) alınır mı ?

Hocam sendeki eski kasası büyük ihtimalle eski kasasında ısınma sorunu varmış çünkü Beyler aldım bu arada cihazı herkese teşekkür ederim 1691564591 Fiyatına göre çok iyi cihaz bence gelsin göreceğiz bakalım
  9. Numy

Bende aynı şekilde düşünüyorum eyvallah kral
  10. Numy

Kral adamsın çok teşekkür ederim sende acer kullanıyosun galiba
  11. Numy

Beyler uzun süredir bir laptop arayışı içerisindeyim piyasada fiyatı mantıklı gelen laptoplardan biri bence. Aldıktan sonra 8 gb ram eklemeyi düşünüyorum. Ekran kartı 95w diye biliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim kasa kalitesi ekran kalitesi vesaire. Önerilerinizeded açığım. Acer Nitro 5...
Geri