Arama sonuçları: *

1. M

Laptopa monitör bağlama

Hocam typce to display kablo kullanırsam harici ekran kartımdan mı performans alırım yoksa işlemcinin ekran kartından mı alırım tam anlayamadım o kısmını nasıl öğrenebilirim 1774091218 Haklısınız hocam monitör konusunu başka bir başlıkta açsam daha iyi olur teşekkür ederim
  2. M

Laptopa monitör bağlama

lenovo ideapad gaming 3 15IAH7 model bir laptopa sahibim. Laptopun kendi ekranı 165 hz ve ekran kartım rtx 3060. CS oynadığım için ekranın boyutu bana küçük geliyor ve rahat edemiyorum o yüzden monitör almayı düşünüyorum lakin bilgisayarımda displayport çıkışı yok ama thunderbolt 4 typc çıkışı...
  3. M

Gamesir in kendi sitesinden gamepad alınır mı

anladım teşekkür ederim
  4. M

random derken belli bir şey yok mu ? mesela oyun konsollarında vergi %20 vergi olarak o kadar koymaları gerekmez mi ? bilmediğimden soruyorum
  5. M

vergiyi kapıda mı öderiz öyle bir durum olursa ? ve 25 dolarlık malın vergisi ne kadar olur ?
  6. M

Mailime you have been hacked mesajı geldi

apple cihazımda da kullanıyor olduğum mailime geldi mesaj outlook hesabı yani
  7. M

bunu yapan kişinin ipsini microsofttan nasıl isteyeceğim ?
  8. M

arkadaşlar gece 00.01 de mailime kendi mailimden bu mesaj başlığı altında up uzun dolandırıcı mesajı geldi normalde mail başka bir epostadan gelse umursamaz geçerdim lakin birisi benim epostamdan bana bu maili göndermiş yani epostama girmeyi başarmış bir sıkıntı olur mu olursa ne yapabilirim ?
  9. M

termal macun değişim sonrası ısı artışı

hocam son olarak laptop için önerebileceğiniz bir stand var mıdır ? sizi de zahmete soktuk kusura bakmayın lütfen...
  10. M

hocam stand kullanmıyorum ve demiş olduğunuz gibi bu havalarda klimasız bir odada sadece pencere yardımı ile sıcaklık farkı olması normal haklısınız. macunu değiştirirken fanları temiz bir tıraş fırçası yardımı ile tozlarını aldım çünkü görünürde çok büyük bir pislik gözükmüyordu. son olarak fan...
  11. M

laptop kullanıyorum modeli lenovo ideapad gaming 3 15IAH7 işlemci intel İ7 12700h alalı tam 1 yıl oldu geçen yıl temmuzda almıştım ilk aldığımda çok iyi çalışıyordu 1 yıl sonra tam bu sıralar bakım yapmak için termal macun şipariş edip değiştirdim ve temizliğini yaptım lakin sıcaklıklar hiç...
  12. M

Ram Tavsiyesi lenovo İdeapad Gaming 3

Arkadaşlar bilgisayarım lenovo ideapad gaming 3 15IAH7 içinde 16 gb bir adet ram var ve bir tane de boş slot var içindeki ramin birebir aynısından buldum Samsung 16 GB 3200 MHz DDR4 SODIMM M471A2G43BB2-CWE Ram içindeki ram bu lakin fiyatı 1500 tl uyumluluk açısından sıfır sıkıntı yaşamak için...
  13. M

hocam bu arkadaşın yaşadığı sıkıntının aynısını 2 hafta önce ben de yaşadım hatta ben sizin atmış olduğunuz mx6 yı sürdüm lakin sıcaklıklar düşmek yerine daha da arttı bu konuda foruma konu da açtım ama bir çözüme ulaşılamadı az mı sürüdm çok mu sürdüm emin olmak için ikinci kez bile silip...
  14. M

Çözüldü✓ Laptop için Soğutucu Fan Alınır mı?

ikinize de teşekkür ederim sunduğunuz önerileri düşüneceğim.
  15. M

Çözüldü✓ Laptop için Soğutucu Fan Alınır mı?

Laptop da sıcaklıklar oyunlarda 95 derecelerde geziniyor ve fps drop yememe sebep oluyor soğutucu fan alınır mı? eğer alınır diyorsanız piyasadaki soğutma performansı ve malzeme kalitesi iyi olan soğutucular nelerdir ?
  16. M

Teknosa Razer DeathAdder Essential mouse

hocam 10DA10 kodu ile 570 TL'ye düşüyor
  17. M

Teknosa Razer DeathAdder Essential mouse

mouse 599 TL'ye düşmüş bu fiyata alınır mı ?
  18. M

Termal Macun Yenileme Sonrası Sıcaklık Değişmemesi

birisi neden olabileceği hakkında bir şey söyleyebilir mi?
  19. M

kullandığım ortam yaz olduğu için fazlasıyla sıcak ve hava akımı mükemmel değil ama bu şartlar altında sıcaklıkların 20 derece gibi bir farklılık göstermesi ne kadar mantıklı ?
  20. M

hayır hocam değerler hala çok fazla. Donanım Arşivinin Youtube hesabında ısınmayan 3060 adı altında bu laptopun incelemesi var ve orada god of war oynarken işlemci sıcaklığı 70-75 ekran kartı sıcaklığı 65-70 arası gözüküyor ben az önce aynı ayarları uygulayarak god of war ı açtım ve msi...
Geri