Arama sonuçları: *

1. H

Instagram botu yorum simgesine tıklama sorunu

kanka pcden instada ki reelsleri reels sayfasından kaydırıp her reelse yorum atması random seçilen yorumlar içinden
  2. H

Instagram botu yorum simgesine tıklama sorunu

instagram için pythonla ve selenium ile birlikte bi bot yazmaya çalışıyorum reels sayfasında ki yorum butonlarına tıklaması gerekiyor ama xpath sorunları vs yüzünden sadece en üsttekine tıklayabiliyorum yani bot ilk reelsin yorum kısmını hallediyor alttaki reelse geçiyor ama dediğim gibi xpath...
  3. H

Reels yapma video edit

bu tarz videoları nasıl yapabilirim kullanılan klipler hazır assetler mi yoksa başka bi türlü mü yapılıyor
  4. H

warzone gelmek isteyen?

aktifmisin knk aktifsen hesap ver girek
  5. H

skyrim SE save dosyası

hiç bişi yapmadan oldu ama yinede sağol:)
  6. H

skyrim SE save dosyası

Arkadaşlar oyun bende daha önceden crack olarak vardı save dosyalarım duruyor fakat ben bir daha indirsem o save dosyalarını kullanabilir miyim eğer kullanabilirsem nasıl kullanırım yardımcı olursanız sevinirim
  7. H

uzun mesafeden çeken wifi adaptörü

arkadaşlar netim iyi ama wifi adaptörü yüzünden faydalanamıyorum önerebiliceğiniz uzak mesafeden çeken uygun fiyatlı wifi adaptörü varmı?
  8. H

aldığım 600 w psu kasama uyucak mı

arkadaşlar kasamın modeli dark guardian mini aldığım psu Gametech GTP-600 600W 80 Plus Bronze Power Supply bu ikisi uyumlu parçalar mı
  9. H

bilgisayar toplama hakkında duyduklarım sonra topladığım pc hakkında görüş

TEŞEKKÜRLER olmayanlarada nasip olur inş
  10. H

bilgisayar toplama hakkında duyduklarım sonra topladığım pc hakkında görüş

arkadaşlar uzun zamandır bilgisayar toplamak istiyordum ve sonunda toplayabildim bi arkadaşımla birlikte bi bilgasayar topladık ama youtube da izlediğim videolardan sonra önerilerinizi ve görüşlerinizi almak istedim pc nin özellikleri r5 2600 gigabyte 1660 S (3 FANLI MODEL) GİGABYTE B450M H 128...
  11. H

Aldığım Anakartın m2 Slotu Bulunuyor Mu

kendi sitesinden bakmadım hiç teşekkürler
  12. H

teşekkürler
  13. H

arkadaşlar gigabyte B450M H model bi anakart siparişi verdim ve bitane de m2 SSD sipariş verdim ama anakartda m2 slot olup olmadığına bakmak aklıma gelmedi internetten baktığımda aldığım sitede onunla ilgili bişi yazmıyodu sonra bununla ilgiil bişi bulamadım bilgisayardan çok anlamam da siz...
  14. H

1660 super uygun kasa ve psu

Arkadaşlar gigabyte ın 3 fanlı 1660 super ekran kartını aldım ona uygun güzel bi kasa ve psu önerir misiniz 600 - 500 tl bütçem var
  15. H

doların aşırı bir şekilde artması

arkadaşlar doların dün ki kapanış fiyatı 7.07 tl iken bugün 7.15 in üstünde devam ediyor bu durum bilgisayar fiyatlarında aşırı artış sebebi oluşturuyor Sizce dolar düşer mi yoksa artmaya devam eder mi
  16. H

windows 7 pc ye bluetooth nasıl yüklenir

windows 7 intel işlemcili pc ye hangi siteden bluetooth yükleyebilirim? daha önceden hiç kurulmamış pc ye bluetooth
  17. H

masaüstü internetnet bağlantısında wifi kullanılabilir mi

arkadaşlar masaüstü bilgisayarda wifi kullanılabilirmi (anakart B450 serisinden biri olucak)
  18. H

Corona'dan Ötürü Artan Fiyatlar Corona'dan Sonra Düşer Mi?

zaten üretim koronadan dolayı düşmüş durumda değil mi
  19. H

Corona'dan Ötürü Artan Fiyatlar Corona'dan Sonra Düşer Mi?

beyler bayanlar sizce şu anki yüksek fiyatlar corona nın bitmesi ile düşer mi? çünkü üretim azlığı doların yüksek seviyesi gibi nedenlerden
Geri