Arama sonuçları: *

1. E

4070 Ti Sistem - Tavsiyeye ihtiyacım var..

Çok teşekkür ederim, şu şekilde güncelledim ◦İşlemci :Intel Core i7-12700 (9500 TL) ◦Ekran Kartı :Msi Gaming X Trio GeForce RTX 4070 Ti 12GB GDDR6X (26000 TL) ◦Anakart :MSI B760 Gaming...
  2. E

O zaman DDR5 parçalar uygun. Anakartımda uygun. DDR4 leri iptal ediyorum. Ekran kartı için daha uygun bir seçenek bakmam gerekecek. peki Güç kaynağı kaç Watt olmalı ? Teşekkür ederim
  3. E

OC olayını ve işlemcideki KF olaylarını az önce bir arkadaştan öğrendim. Hayır yapmayacağım. o zaman kf yazmayanlardan seçecem sanırım. Ekran kartı marka olarak mı abartılı yoksa model mi düşürmeliyim. Amacım olabildiğince uzun süreli bir bilgisayar toplamak. Ayrıca DDR4 ve DDR5 arasında...
  4. E

Genel olarak yapılmış sistemlerden bakarak Asus'a uyarlamaya çalıştım kendimce.
  5. E

Arkadaşlar herkese iyi günler, Donanım konularından hiç anlamayan biri olarak kendimce bilgisayar toplamaya çalıştım. Ama ne kadar uygundur, nasıl yapmalıyım, mantıklı mı ? hiç emin değilim. Ayrıca bazı seçenekler arasında kaldım. Bu konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir...
Geri