Arama sonuçları: *

• Users: HYSO
  • Order by date
  1. H

yeni kasamda fan çok ses yapıyor

kasayı yeni aldım kurulumları bugün yaptım ama en ufak zorlamada fan çok fazla bağıırmaya başlıyor nasıl olacak bu iş
  2. H

c den d ye dosya aktarma ACİL

beyler sa pc otomatik olarak windows/program files/program dosyaları x86 vs 1 2 dosyayı daha ssd ye alıyor (ssd 465 gb bana 450gb boş yer lazım bu dosyalar toplam 20 30gb tutuyor ben bu dosyaları d ye aktarmak istiyorum fakat kopyala yapıştırda olmuyor nasıl yapabilirim
  3. H

Çözüldü✓ yeni 4060 lı sistem ACİL

siparişi verdim çok sağolun yanıtlarınız için
  4. H

teşekkür ederim yaz tatili boyunca çalıştım boşa gitsin istemem
  5. H

atılan link %100 güvenli bir site değil mi tebilon sitesi iadesi var mı ? sitenin sorunlu gelirse pc veya pc gelir mi :D acil cevap pls
  6. H

Kalori nasıl hesaplanır?

siteler var vücud özelliklerini girdiğinde hesaplıyor otomatik aldığın kalorileride yiyeceklerin miktarına göre kalorisine bakabilirsin diyetkolik tarzı sitelerden
  7. H

akşam yeni toplama pc ?

bugün sana çok soru sordum ama :D pc hocasının yaptığı gibi bir sistem gelir mi 1 2 ay içinde tekrardan böyle büyük bi fırsat 1691845521 pc ihtiyacım var ama almışken uygun fiyata iyi bir şey almak istiyorum ona göre ayarlıyayım kendimi
  8. H

akşam yeni toplama pc ?

alınabilecek mi peki ?
  9. H

akşam yeni toplama pc ?

instagrama story atılmış akşam 18.00 da yeni toplama pc mi gelecek ? sizce hangi bütçe aralığında gelir ?
  10. H

STOK Bitti. PCHocası 17.999TL 3070 sistem

tüh kaçırdık desene neyse başka zamana artık süper fırsattı
  11. H

hadi ya geçmiş olsun o zaman peki stoğu varsa yine aynı fiyattan verirler mi ? yoksa şuan geçerli olan fiyattan mı
  12. H

maaşım yatınca alacağım 1 2 gün daha dayanır mı sizce ?
  13. H

Çözüldü✓ PC mi usb siz cd siz nasıl formatlarım ?

teşekkür ettim
  14. H

Çözüldü✓ PC mi usb siz cd siz nasıl formatlarım ?

hiçbirşey kalmaz değil mi ? yani normal cd ile atılan bir formattan farkı olmaz ? bilgisayarımı tamire götürdüğümde harddiski formatlayın demişlerdi bu şekil yaptığımda hallolur mu
  15. H

Ders Çalışırken Basan Yorgunluk Nasıl Atlatılır?

uzun süre kullandım bi sıkıntısı olmadı fakat dikkat etmenizi öneririm
  16. H

anakartım yeni işlemci ve ekran kartını destekliyor mu ?

daha önce ryzenli sistem kullanmadım ama 1 2 kişi çok ısınıyor ryzen alacaksan sıvı soğutma vs vs şeyler dedi ve internetteki testlere baktığımda ryzen ve nvdia arasında fps olarakta fark var sanırsam (pc de daha çok oyun oynanacak)
  17. H

işlemcim zaten 7.nesil fakat memnun değilim oynadığım oyunları hatta tarayıcımı bile zor açıyorum o yüzden baştan pc dizmeyi düşünüyorum 1691684288 anakart için sordum 12.nesil işlemciyi destekleyecek en uygun anakart
  18. H

fiyat olarak en uygunu hangisi olur
Geri