Arama sonuçları: *

1. E

id coolimg se 214 xt rgb soluk bir kırmızı veriyor

soğutucu soluk kırmızı sabit bir ışık veriyor. Gigabyte b550 gaming x v2 anakartım var. ışık için olan kabloyu D_LED1 girişine taktım. Güç kablosunu da fotoğrafta görünen yere taktım.
  2. E

ASUS PCE-AXE5400 yerine alabileceğim bir alternatif

Gaming.gen.tr den 1500 TL ye ASUS PCE-AXE5400 almak istiyordum ama satın alma bölümüne geldiğimde sürekli sıkıntılar yaşıyordum. Daha sonradan stoklarda kalmadığı gördüm halbuki 1 haftadır uğraşıyordum ve sokta kalmamış yazısını yeni gördüm.1500 tl den sonra en ucuz fiyat 2000 tl ve 500 garkla...
  3. E

S23 için 200-300 tl arası kılıf

samsung s23 için 200-300 tl gerekirse 400-500 tl lik kılıf arıyorum. spigen ultra hybrid s gibi bir kılıf arıyorum modelin kendisi bana çok pahalı geldi daha. ucuz bir şey lazım bana rengi önemli değil ama şeffaf olursa sararmayacak arka tarafı standlı bir şey .
  4. E

25 000 -30 000 TL arası alabileceğim samsung telefonlar

25-30k arasi samsung telefon ariyorum babam icin suan note 10 plus kullaniyor ama yurtdisi oldugu icin degistirmek istiyor ne onerebilirsiniz
  5. E

Logitech g5 mouse satmaya kalksam kaca satilir

Elimde Logitech g5 laser mouse var sıkıntısız calisiyor sadece normalde alt tarafina takilan agirliklar yok ama mousun kendisi zaten neredeyse 120gr satmayi dusunuyorum sizce kaca satilir veya hic alinir mi 14 yillik mouse
  6. E

Ryzen 5 5600 için THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB alınır mı

gigabyte b550 gaming x v2 ile çalışır değil mi
  7. E

Ryzen 5 5600 için THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB alınır mı

R5 5600 işkemcisini stok fanı ile kullanıyorum ve gerçekten bıktım acayip ses çıkarıyor bazen klima açık sanıyorum ortam sessiz olunca ve zaten çok ısınıyor sıcaklığı bazen hissediyorum. THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB alınır mı sesi nasıl sessiz çalışıyor mu ve sıcaklığı yeterince...
  8. E

2000 TL altı ryzen 5 5600 için soğutma

https://www.gencergaming.com/deepcool-ak400-zero-dark-plus-120mm-hava-sogutucu?ref=akakce&v=1.6.5 şu nasıl tekrar baktım da bu sanırım sadece intel içinmiş
  9. E

2000 TL altı ryzen 5 5600 için soğutma

2000 TL nin altında r5 5600 için bir soğutmaya ihtiyacım var. Sıvı yada hava fark etmez ama bu bütçe için en iyisini almak istiyorum. Uzun ömürlü kullanabileceğim bir şey olması lazım. Ne önerebilirsiniz
  10. E

Logitech G Saitek Farm SIM Controller ile yariş oyunu oynanir mi?

İnternette Logitech G Saitek Farm SIM Controller diye bir direksiyon seti gibi bir şey gordum. Biri bunu bana onerdi. Ben Forza ve ETS oynuyorum normalde, yaris oyunlari bu direksiyon seti ile oynanir mi?
  11. E

amd adrenaline güncellemesinden sonra oyunlar sabit 60 fps

r5 5600 ve rx 6600 lü sisteme sahibim. valorant ve cs go gibi oyunlarda 300 fps alıyorum ama amd adrenaline yazılımını güncelledikten sonra bütün oyunlarda sabit 60 fps almaya başladım cs go da 60 fps verirken masaüstüne gidip tekrar oyuna tıkladığımda bi süre boyundan fps değerleri normale...
  12. E

1500 TL Türkçe dizilim red Switch %65 klavye önerisi

Corsair olsa bile yine sormak istiyorum ben klavyemi uzun ömürlü kullanmak istiyorum hafif çınlama sesi beni rahatsız etmez ama tuşlar silinir mi yada uzun kullanımda farklı bir sorun ile karşılaşabilir miyim
  13. E

1500 TL Türkçe dizilim red Switch %65 klavye önerisi

Elimde 1500 TL var. Yerim dar olduğu için %65 klavye almak istiyorum, varsa Türkçe dizilim red Switch RGB'leri kaliteli olan bir klavye. Beyaz olsa güzel olur ama yoksa da çok önemli değil ama önceliğim beyaz. 1500TL'nın hepsini de kullanmak istemiyorum daha ucuza bu özelliklere sahip bir klavye...
Geri