Arama sonuçları: *

1. kamtasya

GTA 5 enhanced edition story mod açılmıyor

GTA 5 enhanced edition'ı oynuyorum normal olarak 20 30 saniyede hikaye moduna girebiliyordum oyunu %100 bitirdikten sonra karakter geçişleri bi yerden bi yere (taksiyle ışınlanm ışınlanma)falan daha uzun bekletmeye başladı. Bugün tekrar oyuna girmek istedim açtım story moda tıkladım yaklaşık 15...
  2. kamtasya

2026'da linux uyumlu wifi adaptörü önerisi

Aktif olarak linux kullanıyorum ama wifi adaptörü hızı inanılmaz kısıyor. Hız kaybı olmadan kullanmak istiyorum. İnternet hızım ortalama 32mbps belirtmiş olayım USB ya da PCIe fark etmez 1000-1800 lira arası bütçem var. Hız kaybı olmasın yeterli
  3. kamtasya

Her şey dahil 40.000 TL sistem tavsiyesi

2026 için monitör dahil bir bilgisayara ihtiyacım var. Hazır sistem olabilir
  4. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

xiaomi 13'te karar kıldım arkadaslar tesekkurler
  5. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

birisi 6.7" diğeri 6.36 nasıl benzer? hiç yoktan iyidir. ben açabiliyorum onaylı mi hesabım var zaten
  6. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

dostum kompakt cihaz istiyorum. ve bootloader kilidini istersem açabilmeyi
  7. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

honor cihazlarda bootloader kilidi açılmıyor. biraz da bu yönden xiaomi tercih ediyorum zaten.
  8. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

videodan ziyade fotoğraf çekeceğim. ham performans daha önemli sensör ve lens kalitesi yani. ve 8 gen 2'nin 4 sene sonra da sorun çıkaracağını pek zannetmiyorum açıkçası sadece gündelik kullanım için.
  9. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

kamerası cezbetti ve yapacağım işler zaten belli kamera kullanmadığım zamanlarda tiktok kaydıracağım sadece. yeterli geliyor.
  10. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

Xiaomi 13 alsam işimi görür mü hocam? Çok güncel olmasına gerek yok cihazın yanlış anlaşılmasın ama çok da eski olmasın
  11. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

Xiaomi 13'ün kamerası teknik olarak daha iyi ama 15t güncel bir cihaz bilemiyorum ne yapacağım.
  12. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

Neden ki?
  13. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

14'e bütçem çıkmaz 13 alıcam 1765661893 İstemiyorum samsung cihaz
  14. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

Bloatware dolu arayüzü laglı oneUI Hoşuma gitmiyor tasarımlar hoşuma gitmiyor daha sayayım mı
  15. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

Honor 400 pro'nun kamera setine güvenmedim ve kompakt cihaz istiyorum xiaomi 13 almayı düşünüyorum samsung DÜŞÜNMÜYORUM
  16. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

Kamera önemli hocam ya flagship kamerası istiyorum kamera önemli olmasa güncel cihaz olduğu için alır geçerdim
  17. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

Yanlış anladınız, iPhone 13 6 senelik bir cihaz, 6 senelik bir cihaz istemiyorum yani.
  18. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

Samsung istemiyorum. Zaten şu an xiaomi kullanıyorum ve memnunum 1765660598 Hayır
  19. kamtasya

IPhone 13 vs xiaomi 13

35.000 TL bütçem var, androidden de kopmak istiyorum ama 35.000 TL'ye alacağım iPhone 13'ü de istemiyorum gerek daha güçsüz bataryası ve 60hz ekranı ve 6 senelik bir telefon olması da cabası. Xiaomi 13'ü de iyi kamera kompakt tasarım iyi ekran hızlı şarj için istiyorum. Önerilere gene açığım...
  20. kamtasya

BIOS güncellemesi sonrası Windows aktif değil diyor

Windows 11 Home kullanıyorum Gigabyte A520M k (rev 1.0) kullanıyorum BIOS güncelledikten sonra Windows Key'i gitti.
Geri