Arama sonuçları: *

1. I

i5 12400f vs amd ryzen 5 5600

Rx 6600 + 5 5600 + b550m yada rx 6600 + i5 12400f + h610m arasından hangi sistem daha iyi olur normalde intel dizecektik ama smart memory access muhabbeti yüzünden amd de kafa karıştırıyor fiyat açısından amdye soğutucu eklersek çok bir fark olmuyor
  2. I

Rufus Uyumsuz Sürücü Algılandı

Eski bir laptop üzerinden usb belleğe windows 10 yüklemek istiyorum amacım yeni kasama w10 yüklemek ancak rufusu başlatırken böyle bir hata veriyor
  3. I

Çözüldü✓ 21K bütçe ile rtx ekran kartlı hazır sistem önerisi

Şu an kasadayım alıyorum pcyi reis adamsın göstermesen yetişemeyebilirdim <3
  4. I

Sponsorlu kasaymış stoklu gideyim bakayım bi gösterdiğin için sağol dostum
  5. I

Bu baya iyimiş hatta fiyatıda uygun ama neden bu kadar uygun fiyatı çok ucuz değil mi ?
  6. I

İzlediğim videolar bunlar aynı duruyor
  7. I

Reis ytden gördüğüm testlerden karşılaştırdım 3060la 4060tiyi aynı işlemci nedense 100fps geride kalıyordu 4060 tam olarak sebebi nedir bunun
  8. I

https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ Bu iki kasa arasında kaldım gibi üstteki görseldeki kasanın ekran kartı 6 aylık 2. Elmiş onun dışında gerisi 0 satan kişiyi instagramda gördüm thozenavm diye güvenilir birine benziyor sizce hangisi ve neden
  9. I

Reis bütçemi biraz fazla aşıyor gibi ya zaten bütçemin zorlanmış hali 21k en abartısı 22k olabilir daha üstüne monitör fare klavyede alacağım için 21knın üstüne çıkmam zor
  10. I

Reis bu bilgisayarı bende gördüm düşündüm ama gördüğüm kadarıyla 4060ın drop sıkıntıları oluyormuş ve 128 bitmiş o kasadaki o sebepten ötürü vazgeçtim doğrusu 128 bit olunca tam olarak ne değiştiğini bilmiyorum bi bilgin varsa söylersen mutlu olurum (pcci abi tavsiye etmiyordu düşük bitli pcleri...
  11. I

Elimde kasa için ayrılan 21K liram var uzun ömürlü hata çıkartmayacak f/p bir hazır kasa önerisi olan varsa mutlu olurum işlemci olarak amd düşünüyorum
Geri