Arama sonuçları: *

1. Zilverhand

EA FC 24 AÇILMIYOR

Çözemedim. O yüzden iadesini verdim. Bundan sonra pc de asla fifa almam. Bir gün konsolum olursa orda oynarım.
  2. Zilverhand

EA FC 24 AÇILMIYOR

Aga ben kariyer oynamayı seviyorum. Online çokta umrumda değil. Zaten oyun açılmadı iadesini verdim.
  3. Zilverhand

EA FC 24 AÇILMIYOR

Windows güncel, ekran kartı güncel oyun dosyalarını doğruladım. Hala açılmıyor. İade etme seçeneğim varsa iade edeceğim. 1700810523 Saçma bir hata. Keşke bendede açılsa bir şekilde büyük bir hevesle aldım ama oynayamıyorum.
  4. Zilverhand

EA FC 24 AÇILMIYOR

Arkadaşlar merhaba dün EA FC 24 aldım. İndirdim ama oyun açılma ekranı açılıp yüklenip kapanıyor. Tekrar EA ORİGİN'E atıyor. Diğer forumlara falan baktım. Son 1 haftada bir kaç kişi daha hata almış. Tüm çözümleri denedim fakat olmadı. Bilgisayarım yeni herhangi bir sıkıntısı da yok. Nasıl...
  5. Zilverhand

İntel Arc Control Assist Bellek kullanımı

Maalesef bir şey bulamadım. Bende silmeyi tercih ettim.
  6. Zilverhand

İntel Arc Control Assist Bellek kullanımı

Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce yeni bilgisayar aldım. HP Victus i5 13.nesil RTX4050 16 gb ram . Sürücüleri indirip otomatik güncelledim. AC valhalla oynuyordum ilk oynadığımda hiç bir sorun yoktu. Bugün oyun çöktü 2 kere. Merak edip görev yöneticisine baktım arkada başka bir şey çalışıyor mu...
  7. Zilverhand

Öneri Oyun geliştirme için laptop önerisi ?

Tamamdır teşekkürler
  8. Zilverhand

40 50 civarı.
  9. Zilverhand

Arkadaşlar oyun geliştirmeye yeni başladım. Şuan Unity ve Unreal engine öğreniyorum. Bu oyun motorlarını çalıştıracak ve bana uzun süre arıza çıkarmayacak çıkarsa bile markanın servisi laptopla ilgilenebilecek bir laptop önerir misiniz ? Malum fiyatlar artıyor. Her arızada yeni laptop alacak...
Geri