Arama sonuçları: *

1. L

🔥İndirim Hyperx Pulsefire Haste 2 Wireless 1599 TL

Daha kargo gelmeden garantiye nasiil göndeririz konuşuyoruz :)
  2. L

güle güle kullanın. ben de iş yerinde logitech m100 kullanıyorum. hem kablodan sıkıldım, hem de çalınır diye ucuz bir şey bakıyordum. çok iyi denk geldi.
  3. L

Napiyoruz şimdi alıyor muyuz?
  4. L

Ama bu DPI olayı adamı Haste eder :)
  5. L

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın. kaça aldınız acaba? ben de takip ediyordum, denk getiremedim demek ki.
  6. L

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

çok teşekkürler. ben aldım ama heyecandan ne aldım, iyi mi yaptım kötü mü yaptım hiç bilmiyorum. switch var, onunla kullanmak içindir inşallah :)
  7. L

❌İndirim Bitti! Lego Mutlu Bitkiler 704 Lira

Çok şirinler. işte böyle böyle millet ev araba alıyor. Biz bunlara çar çur ediyoruz. Ama çok tatlııııııı!
  8. L

❌İndirim Bitti! İtopya Her Gün 1 Ürün, 1 Özel Fiyat

bana 1tb sistem kurulacak SSD lazım. öyle fiyat hatası, stok sonu, mağaza teslim gibi işleri pek beceremiyorum. helalinden hızlı, güzel 1tb ssd istiyorum. 1786693883 https://www.turkedebiyati.org/mani-nedir/
  9. L

hadiii, ben niye görmedim?
  10. L

Bugün ümitliyim, SSD geliyor. Saat 16'ya alarm kurdum. Ne olur ne olmaz diye de Chatgpt'ye bir mani yazdırdım. SSD gelmezse mani'yi buradan paylaşacağım.
  11. L

❌İndirim Bitti! Amazonda Legoda Gecerli 2000e 400 İndirim

geçerli değil dedi, mobilde de. bitti sanırım.
  12. L

Bunları kim seçiyorsa her gün elleri dert görmesin.
  13. L

kart limitimi ayarladım , bekliyorum. bugün bitecek bu iş. sistemimi kuracağım. edit: derken yine yattı bizim sistem.
  14. L

Sayın Yetkili, Uygun fiyata, bolca, "sistem kurulacak" 1tb ssd koyun. EFSANE OLUN!
  15. L

bir link vs verilecek mi? yoksa foruma özel denince buradan mı paylaşılacak?
  16. L

❌İndirim Bitti! Roborock S9 Robot Supurge 18.999 Lira!!!

Memnun musunuz? Istasyonu varmış, daha iyi alternatif gibi duruyor.
  17. L

Bics Kids Okul Boyama Seti

bu markayı bizim çocuk bir türlü sevemedi. ne alsam çok kötü diyor. bize mi öyle denk geldi bilmiyorum.
  18. L

❌İndirim Bitti! Edifier M90 Kompakt Aktif Hoparlör Siyah (Primeday İndirimi) 11.791 TL

Bu ses işi tam bir zevk işi. 50k verenler hiç garibime gitmiyor artık, ucu açık sonsuz bir hastalık gibi. motor alanlar rahat durmaz, sürekli model artırır, onun gibi sanırım. Güle güle kullanın.
  19. L

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

çok teşekkürler. 125 dolara biz neyimizi verdik şimdi bu çançinçonlara? benim github 1 dolar etmez ama merak etmedim değil :)
Geri