Arama sonuçları: *

1. L

Thermalright Assassin X 120 720TL

Hocam üstteki modelin konusu var forumda. 800 küsüre geliyor TROY kart ile pazaramadan.
  2. L

Thermalright Assassin X 120 720TL

Amma çok assasin varmış arkadaş.
  3. L

🔥İndirim Thermalright assassin king 120 se kule tipi işlemci soğutucu troy karta 855 TL

Tüh be, yakın fiyata Thermalright Assassin Spirit 120 V2 almıştım. Daha kurmadım bile. Assassin King: 5 heatpipe Assassin Spirit: 4 heatpipe
  4. L

❌İndirim Bitti! Vatan bilgisayar ekran kartlarında indirim

Hepsi 5070ti. En sorunsuz , en fiyat performans hangisini tavsiye edersiniz? Siyah bir de.
  5. L

❌İndirim Bitti! SANDISK 32GB Micro SD Hafıza Kartı 229 TL

2 tane aldım, geldi. Sıfır kutusunda. 699TL olmuş. Haber veren, öne çıkaran, emeği geçen herkese teşekkürler.
  6. L

🔥İndirim Vento Neptune VG07F kasa - 1382 tl

Geldi mi kasalar? Memnun musunuz?
  7. L

Dell Alienware 16 Aurora Alınır Mı?

Hocam ne yaptınız merak ediyorum. Ben de DELL bakıyorum da, aldınız mı? Memnun kaldınız mı?
  8. L

Turzx 8.8 inc kasa içi ekran 4849 wraith

Cok güzelmiş. Güle güle kullanın. Bu sitede bir şey paylasilinca ben de almak istiyorum. Ne olduğunu bile anlamadım bunun, ona rağmen.
  9. L

🔥İndirim SAMSUNG Galaxy S26 5G 12/256GB Akıllı Telefon Beyaz Sepette 64.499TL

Hocam ram sıkıntısı telefonlara çok fena vuracak diye haber çıktı. Ondan mı fiyatlar gittikçe yükseliyor acaba? Bu arada S26'nın tasarımı inanılmaz değişmiş, Görünce tanıyamadım, bu ne dedim. Niye zahmet etmişler öyle.
  10. L

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 FE'nin fiyatı 31,500'e düşmüş!

S24 küçük. Eğer küçük telefon tercih ederseniz onu alın derim. S25 FE onun yanında biraz daha iri kalıyor.
  11. L

Dell Alienware 16 Aurora

Ben de bu civarda bakıyorum. Autocad Sketchup için. Tavsiyeleriniz için takipteyim. 50-60bin TL. En az 16" ve üzeri. En az 5060. En az 16gb.
  12. L

🔥İndirim XIAOMI Watch 2 Akıllı Saat Siyah 5.999TL

Hocam çok geçmiş olsun. Öyle güzel anlattınız ki, durduk yere saati alasım geldi.
  13. L

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 420 İşlemci Soğutucu 6.565TL

Keşke direk buna uyan kasaya monte edip satsalar. Geri kalan boşluklara da anakart ram falan yer bulup sıkıştırırız.
  14. L

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Siz bu fırsatları nasıl buluyorsunuz? Benim karşıma sürekli kitap çıkıyor. Örneğin Neil Armstrong'un Ay'da ne bulduğunu anlatan ikinci el bir kitap: https://amzn.eu/d/0dmhLDjM Bir türlü kitapları aşıp da düzgün bir fırsat yakalayamadım.
  15. L

Hangi mouse'u tercih etmeliyim?

Razer masrkasına hafif gıcık olmaya başladığım için bence öbürünü tercih edin.
  16. L

🔥İndirim İPad 11 inç Wi-Fi 128GB Tablet 12.084 TL (2'EL)

Amazon Depo ürünleri bazen sıfır çıkabiliyor, 2.el demeyelim de, bir yaşanmışlık olmuş diyelim.
  17. L

❌İndirim Bitti! Amazon Depo Huawei Matepad 11.5 120Hz 2.5K (2025) Tablet 🔥8.640₺

Teşekkürler. Sanırım bir arkadas alıp beğenmeyip iade edip, sonra Samsung tablet almıştı. Rahat etmişti. O cihaz mı acaba. Ben de diyorum kendimi vereyim Huawei ye. Saati telefonu bilgisayarı tableti. Ama Google'da kurulu düzenimiz var. Nasıl gelelim bu yaştan sonra.
  18. L

Razer Kiyo X 1080p 30 FPS Webcam 2299TL - Axess'e 5 Taksit

Bende logitech var, pandemide dünyanın parasını vermiştim. Geçen önemli bir toplantı için zoom'a girdim, toplantıda da biri vardı. Çamur gibi görüntü, karanlığın içinde, o ne lan maymun gibi herif dedim. Meğer benmişim. O yüzden iyi bir tane alıp kenara koyayım diyordum.
  19. L

Razer Kiyo X 1080p 30 FPS Webcam 2299TL - Axess'e 5 Taksit

Peki cam gibi görüntü, müthiş ses bir alternatif var mıdır?
Geri