Arama sonuçları: *

• Users: Moris
  • Order by date
  1. M

Bilgisayari yeni topladık bios ekranına atmıyor

knk ya kullandığın kabloda sorun var yada anakart sorunu geçen ben yaşadım anakartıma yanlış bi bios kurdum sistem çalışıyordu ama görüntü vermiyordu bilgisayarcıya götürdük yapmaya çalıştık ama olmadı bende yeni anakart aldım
  2. M

HANGİ ANAKART DAHA İYİ OLUR ?

Beyler anakart değiştirmeği düşünüyorum gerek var mı bilmiyorum sizce ? sistem: RTX 5070 Ti ryzen 5 9600x 32g ddr5 6000mhz corsair vengeance ram deepcool 240mm sıvı soğutma 2tb m2 ssd not: Elimde 1 de 1tb m2 ssd var Anakartım Asus a620m-k Benim almayı düşündüğüm anakart MSI B650M Gaming Plus...
  3. M

Ryzen 5 9600x Rtx 5070 ti için 700w PSU yeterli olur mu ?

Bu sistem için https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-glasck-pny-geforce-rtx5070ti-16gb-ryzen-5-7600-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55796 Bu PSU yeterli olur mu ilerde sorun yaratır mı "SADECE OYUN OYNAMAK İÇİN"
  4. M

CS2 de işlemci ve ekran kartı %40 ın altında kullanıyor

Sorun psu kablonu yetersiz güç alımı muhtemelen, bende ekran kartım bozulduğunu düşünüyordum meğerse sorun psu güç kablosunu kalitesiz bir kablolu prize takmakmış topraklı prize takınca sorun çözülüyor benim sorunum bunda ibareti senin sorunun da buydu muhtemelen. Bu yorumu başına gelenler için...
  5. M

Ekran kartı oyunda kullanımını düşüyor ve fazla ram kullanılıyor.

Sorun psu kablonu yetersiz güç alımı muhtemelen, bende ekran kartım bozulduğunu düşünüyordum meğerse sorun psu güç kablosunu kalitesiz bir kablolu prize takmakmış topraklı prize takınca sorun çözülüyor benim sorunum bunda ibareti senin sorunun da buydu muhtemelen. Bu yorumu başına gelenler için...
  6. M

Rtx 4070 almayı düşünüyorum ama ?

Rtx 4070 i5 12400f dar boğaz yapar mı yaparsa hangi çözünürlük ve şu an PC de 3060 var
Geri