Arama sonuçları: *

1. B

ReWASD'yi Ücretsiz Kullanmanın Bir Yolu Var mı?

Son iki yıldır ara ara Call of Duty: Warzone oynuyorum. Normalde klavye ve mouse kullanıyordum, ancak son zamanlarda Warzone’da aim assist’in mi çok güçlendirildiğinden yoksa klavye-mouse’u reWASD gibi yazılımlarla gamepad gibi gösterip aim assist kullananların mı çoğaldığından emin olamıyorum...
  2. B

MSI RTX 3080Ti Arka Plaka açmada yardım

Sorununa çözüm ne olur bilmiyorum fakat pahalı bir kart için yaklaşık 100 TL lik bir bilgisayarcı işinden kaçmazdım ben. Ayrıca bu pedlerin normal kullanımda çok uzun seneler gittiğini biliyorum. Neden değiştirmek istiyorsunuz? Sıcaklık problemi mi yaşıyorsunuz?
  3. B

Millet Bahçesi yapılan yerdeki araziler değer kazanır mı?

Bilgiyi ücretsiz elde edebilecekken , acelem yoksa neden para vereyim? Belki 15 yıl sonra değerlenecek ve imar çıkacak. Bu süreçte gayrimenkul danışmanına para vermem imar sürecini hızlandırıp/yavaşlatmayacak. Forumlardan fikir ve bilgi topluyorum acelem yok.
  4. B

EKRAN KARTI MI ALMALIYIM İŞLEMCİ Mİ ?

İkinci el ekran kartı alırken dikkat etmelisin. Anlamıyorsan mümkünse satıcı ile anlaşıp bir bilgisayarcıda yazılım ve donanım bakımından incelemelisiniz. 100 liraya vs herhangi bir bilgisayarcı yardımcı olur. İşlemcide bozuk veya arızalı olma şansı düşüktür.
  5. B

EKRAN KARTI MI ALMALIYIM İŞLEMCİ Mİ ?

Mümkünse ikiside. Çünkü gidip 3060 benzeri bir kart alsan işlemcin o kart için yetersiz olduğu için 1080p'de darboğaz yapacak ve ekran kartını tam anlamıyla kullanamayacaksın. Sadece işlemciyi yükseltmek oyun performansını yüksek oranda etkilemez. Oyun demek ekran kartı demek. Ekran kartını...
  6. B

Mahkeme, vadideki yapılaşmanın doğal afetler açısından risk taşıdığına karar vermiş 2022 yılında. Proje yarıda kalmış. Nasıl değerlendiricekler acaba?
  7. B

Görseldeki arsa ileride değer kazanır mı?

Mahkeme, vadideki yapılaşmanın doğal afetler açısından risk taşıdığına karar vermiş 2022 yılında. Proje yarıda kalmış.
  8. B

Merhaba görselini koymuş olduğum yerdeki kırmızı alandan hisseli tapumuz var. Ankara Çankaya Belediyesi tam önüne imrahor millet bahçesi yapıyor sanırım. Yapılacak kısımları yeşillere çizdim. Bunun bizim hisseli tapumuza ne gibi etkileri olur? Hisseli tapumuzun şu an imarı yok. Yer...
  9. B

1920x1080 monitörde 2560x1440 oynamak

HDMI kablosu var. DP ile bağladım daha iyi diye
  10. B

Yeni sistem aldığım için 6 ay boyunca bu değişimi yapamam. Fakat yapmama gerek yok sanırım. Çünkü 23.8 inç ekranda gözümle bütün ekranı takip edebiliyorum rahatlıkla. Eğer DSR yüzünden monitörden aldığım 240Hz yenileme hızından bir şey kaybetmediysem bu değişime gerek yok gibi geliyor. Sizce...
  11. B

Ryzen 5 7600x ısınma sorunu

7000 Serisi işlemcileri bios'dan eco moduna alabilirsin. Bu sana 4-5 Fps kaybı yaşatırken 10-15 derecelik daha serin bir çalışma sağlar. 7900X işlemci aldım. Aynı sorunları yaşadım. Gerçi hala işlemcim boşta 51 derece , arada kendiliğinden boştayken 60 oluyor sonra iniyor. Yük altında oyunlarda...
  12. B

Merhaba RTX 4080 ekran kartım ve Ryzen 9 7900X işlemcim var. Fakat maalesef monitörüm 1080p. Oyunlarda daha net keskinlik ve yükü dengelemek için NVIDIA DSR teknolojisi ile 1920x1080 23.8 inc 240 Hz monitörümü 2560x1440p yaptım ve işe yaradı. Gidip 2K monitör almama gerek var mı? DSR bana ne...
  13. B

Bilgisayar toplatma ücreti ne kadardır?

Bilgisayar parçalarım geldi. Bilgisayarcı evime gelip toplamak için 600 istedi. Fiyat normal mi?
  14. B

Sistemime yorum yapar mısınız

Attığı hazır sistemi yeni fark ettim.
  15. B

İşlemcimin ramlerin sadece 5200Mhz ini kullanabildiğini duydum. Sanırım o konuya değinmiş olabilir
  16. B

Hangi parçası mesela
  17. B

Hazır sistem aldım iyi mi acil

İşlemciyi soğutmak için sıvı soğutucusu yada güzel bir hava soğutucusu işini görücektir. 16 Gb ram günü kurtarır fakat 1 yıl sonra yeticek mi? Yetmeyebilir.
  18. B

Windows u kuracağım ssd kalitesi

Windowsu kuracağım ssd nin kaliteli olması şart mı? Pazartesi 3500 okuma hızına sahip samsung 1tb ssd im geliyor. Onu beklememek için amazondan idareten şöyle bir şey alsam ve windowsu bunda kullansam , oyunları 1tb a kursam sorun yaşar mıyım? windowsu kurmak istediğim ssd çok yavaş sanırım ama...
  19. B

ssd ve kasayı eklemedim onlarda dahil edilirse totalde 75k civarı ödedim monitörde dahil. Sadece kasa ve içeriği 65k 1692984972 İnanır mısın benimde yok 😂 360 sıvı soğutucu gördüm uygundu msı idi. aldım
  20. B

Yeni aldım. Yarın topluycam parçaları. Tamamen işlemci hariç kafama göre seçtim. Sizce uyumlu mu olmuş? Msı b650m-a wifi anakart pny xlr8 4080 Msı Mag corelıquıd 360R v2 Amd Ryzen 7900X Msı A850G PCIE5 850W Psu Atx 3.0 Gskill flare 2x16 32Gb ddr5 ram 6000mhz cl36 1080 240 hz monitörüm var.
Geri