Arama sonuçları: *

1. K

Fps drop oluyor ve elektrik çarpıyor

Öncelikle merhaba Bilgisayarım açılımı esnasında kapanıp açılıyor kapanıp açılıyor ondan sonra açılıyor Rgb kapanıyor fanlar duruyor sonra açılıyor Kasanın klavyenin ve monitörün farklı yerlerinden elektrik çarpıyor Ve hiç beklenmedik şekilde oyunlardas drop oluyor
  2. K

Elimdeki anakarta uyumlu kasa arıyorum

1691868260 Çok iyi indirim yapmışlar harbiden kapıcaö bitane
  3. K

Yok kardeşim onuda almam lazım
  4. K

3500 e kadar varda atx kasada matx komik durmazmı ya sizce
  5. K

Asus PRIME B660M-A D4 B660 5333 MHz DDR4 LGA1700 mATX Anakart Rx 6700 xt 12 gb 280mm falan ekran kartıda koyulacak Sizce en uyumlu kasa hangisi Tekrar ediyorum elimdeki anakart mATX ŞİMDİDEN TEŞEKURLER ONERİLERİZ İÇİN
  6. K

Uyumlu kasa arıyorum yardım edebilirmisiniz

Çok teşekurlerr kardeşim
  7. K

1691788815 3500
  8. K

Merhabalar Ben sıfırdan Bilgisayar toplamaktayım her şey tamam sadece kasa ve psu kaldı kararsız kaldım açıkçası yardımınıza ihtiyacım olacak Anakart:Asus PRIME B660M-A D4 Ekran K:Gıgabyte Radeon RX 6700 XT Eagle 12GB 3 fanlı 280mm İşlemci:ryzen 5 5600x Açıkçası çok butçem kalmamış durumda...
  9. K

Uyumlu ana kart arıyorum

Selamlarr Ben sıfırdan bilgisayar toplamaktayım Ekran kartını aldım işlemciyide aldım Bana anakart onerisi verebilirseniz memnun olurum Gigabite rx6700 xt 12 gb Ryzen 5 5600x Birde kasa onerirseniz çok iyi olur Şimdiden teşekurlerr Bu arada ram 16 3200mhz Çok bahalı bişey aramıyorum...
Top Bottom