Arama sonuçları: *

• Users: 0ryy
  • Order by date
  1. 0ryy

Çözüldü✓ Win 11 Alt Tab Siyah Ekran

Bugün win 11 e geçiş yaptım. Hangi oyun olursa olsun Alt+tab attığımda yaklaşık 4 saniye süren bir siyah ekran oluyor. Nedenini bilen var mı?
  2. 0ryy

20-25 bin laptop öneriniz var mıdır?

Biraz internette de araştırdım. laptop sadece günlük kullanım için kullanılacak basit işler için yani. casper nirvana x600 amd olan versiyonunu düsünüyorum suan ama kararsız kaldım buraya sormak istedim sizin bildiğin bu fiyat bandında 25in üstüne de çıkmadan x600 den daha iyi olacak şekilde bir...
  3. 0ryy

Bilgisayar Donuyor Help

ssd de sağlıklı. kontrol etmiştim crystaldiskinfo dan ama bende çözemezsem en son format aticam
  4. 0ryy

Bilgisayar Donuyor Help

çıkıyo
  5. 0ryy

Bilgisayar Donuyor Help

6. 0ryy

Bilgisayar Donuyor Help

olay kimliği var sadecede hata kodu yok onlarda 10010 7024 16392 1751116702 güç değerleri hangi testte nerde yazıyor tam olarak, ben bilmiyorum da.
  7. 0ryy

Bilgisayar Donuyor Help

Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti hizmeti, hizmete özgü şu hata ile sona erdi: %%2388525606 BITS hizmeti başlatılamadı Hata: 0x8E5E0226. {4991D34B-80A1-4291-83B6-3328366B9097} sunucusu belirtilen zaman aşımı süresi içinde DCOM'a kayıt yaptıramadı.
  8. 0ryy

Bilgisayar Donuyor Help

Ryzen 5 5600 Rx 6600 2x8 gb ram 500gb samsung 970 evo ssd rush 700 watt 80+ bronze psu 1751116146 bu arada şimdi farkettim. sorun geçtikten sonra ekran kartı testlerini yapmışım occt den. tekrar pc yi yeniden başlatınca tekrar donmaya başlayınca yaptım 3d adaptive testini. crash verdi
  9. 0ryy

Bilgisayar Donuyor Help

ekran kartı sürücüsünü ddu ile sildim geri yükledim bide
  10. 0ryy

Bilgisayar Donuyor Help

3-4 gün önce bilgisayar kendi kendine kapanıyordu oyun oynarken. şuan kapanma yok ama valorant oynarken birden fps drop yemeye başlıyorum fps bi 1 oluor bi 500 oluyor. aynı zamanda valo kapalıyken imleç donması yaşıyorum. direkt pc donuyor. gittim ekran kartını-ramleri çıkardım sildim geri...
  11. 0ryy

Çözüldü✓ Wireless mouse önerisi varmıdır

Bende claw kullanıyorum sorun olmaz
  12. 0ryy

Tamamdır teşekkürler bende görmüştüm bu mouseyi emin olamamıştım büyük ihtimalle bunu alırım
  13. 0ryy

2000tl nin üstüne çıkmayacak şekilde önerebileceğiniz güzel bir wireless mouse varmı?
  14. 0ryy

Gt 730 Driver hatası Ranch

Lütfen yardım edin.Arkadaşımla sadece ranch oynamak istemiştim. Gt730 ekran kartına sahip, oynadığımız farklı oyunlarda var ve hiç bi sorun yok. ranch aldık gireriz dedik driver hatası veriyor. tamam driver güncelleriz dedik baktık nvidianın sitesinde en güncel 475.14 sürümü vardı indirmeye...
  15. 0ryy

Eski Google Hesabıma Nasıl Giriş Yaparım?

Eski bir google hesabıma girmem lazım ama şifresini hatırlamıyorum şifremi unuttum dediğimde telefona kod attimmi bro dio okay lan at diyom kod atio giriom kodu sonra bide o kurtarmaya çalıştığım gmaile link attığını o linke basarak şifremi değiştirebileceğimi / direkt giriş yapabileceğimi...
  16. 0ryy

ARGB soğutucu renk kontrolü nasıl yapılır?

tamam teşekkürler ben hallederim onu
  17. 0ryy

görünmüyor
  18. 0ryy

msi anakartım olduğu için msi centeri indircektim ama kurulumu yaparken setup tamamlandı diyor ama msi centeri blumaıyorum masaüstünde ikonuda yok arama kısmına yazıyorum çıkmıyor 5-6 kere setup yaptım ama yok
  19. 0ryy

Beyler selamın aleyküm se 214xt argb soğutucunun kurulumunu yapıp bilgisayarı açalı 5 dakika oldu mükemmel soğutuyor ama ben bunun renk kontrolünü nasıl yapılacağını bilmiyorum anakart üzerinde jrgb vardı onunla argb kontrol edilir deniyordu o yüzden zaten argb almıştım ona taktım zaten ama...
  20. 0ryy

800tl klavye önerisi

evet özelliklerinde membran yazıyor ama bana farketmez
Geri