Arama sonuçları: *

1. K

İstanbul için lrf set önerisi

Teşekkür ederim
  2. K

İstanbul için lrf set önerisi

Merhaba hayırlı akşamlar ben İstanbul Büyükçekmece de oturuyorum fiyat performans lrf set almak istiyorum aklımda legalis 2-12 (230 veya 244) var makina daiwa exceler 2000 var İstanbul için uygun bir set midir
  3. K

İnternet altyapı sorunu

Bunlar hakkında bilgi verebilir misin
  4. K

İnternet altyapı sorunu

Merhaba şuan yaşadığım yerde hiçbir internet sağlayıcının altyapısı yok Türk Telekom görüştüğümde altyapının 1 yıl veya daha fazla sürede getirebilir ve bulunduğum yerde boş port olmadığı için şuan hiçbir şekilde altyapılı internet alamıyorum bu süreci daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak...
  5. K

Öneri Mouse ve mousepad önerisi

Tmm çok teşekkür ederim
  6. K

Bu mouse büyük eller için uygun mu 1771101945 Ve ful deliksiz modeli var mı acaba
  7. K

Superlite 2 dex mı bu mu daha iyi
  8. K

Mouse için Max 7 bin mousepad için Max 1 bin TL ama mousepad XXL veya 100*50 boyutunda almak istiyorum çünkü benim masa zemini kötü klavye masada kayıyor
  9. K

Mouse da kaliteli wireless bir model almak istiyorum mousepad FP bir ürün almak istiyorum ne almamı önerirsiniz
  10. K

Yardım SAĞLAM ALTYAPISIZ İNTERNET VAR MI?

Var ama port yokmuş ondan kablo çekemiyorlarmış
  11. K

Yardım SAĞLAM ALTYAPISIZ İNTERNET VAR MI?

MERHABA BENİM YENİ TAŞINACAĞIM EVİMDE ATLAPI OLMADIĞI İÇİN İNTERNET KULLANAMIYORUM ALTYAPISIZ ÖNEREBİLECEĞİNİZ SAĞLAM BİR İNTERNET VAR MI
  12. K

Yardım PC internet sorunu yaşıyorum

Benim evin İnterneti 200 Mbps wifi de bu hızları alıyorum ama PC kablo ile bağlı olmasına rağmen 100 Mbps veriyor bunu nasıl düzeltebilirim
  13. K

Yardım İnternetim PC olağan hızını vermiyor

Tam anlamıyorum fiber kablonun bağlandığı küçük bir kutu ondan da modeme kablo ile internet gidiyor ondan olabilir mi
  14. K

Gigabyte h610m desteklemesi lazım
  15. K

Cat6 1747212979 PC sistem özelliklerinde de 100 görünüyor
  16. K

Ben Türk Telekom 200 mbps internetim var evde telefondan hız testi yaptığımda 200 mbps alıyorum ama PC kablo bağlantılı olmasına rağmen 100 Mbps veriyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz
  17. K

Yardım R7 7800 veya 9800 soğutucu önerisi

TM çok teşekkür ederim
  18. K

Artic uzun yıllar götürür mü beni
  19. K

Aklımda aslında artic freezer III 360 vardı ama uzun yıllar dayanır mı bilemediğim için hava soğutma almak istedim birde kasa uygun değil ondan
Geri