Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Beyaz %60 lık mekanik klavye önerisi

Switch hangi renk olsun hocam? Daha doğrusu nasıl bir klavye istiyorsunuz sessiz mi? Yoksa sesi güzel sesli bir klavye mi? 1734733385 O 1.5 bütçe 4000 ama bencede aula almak mantıklı 4000 e klavye için bütçe zorlamak saçma
  2. Ğ Fedaisi

9. sınıfta açık liseye nasıl geçiş sağlayabilirim

1 defa sınıfta kalınca geçiliyor ama keşke sınıfta kalmadan bi geçsek
  3. Ğ Fedaisi

Açık liseye ikametgah değiştirerek geçmek

Bir yere taşınman lazım hocam ben geçen sene taşınmıştım bunu geçen sene göstermediğime eşşek sudan pişman oldum bakalım bu sene gösterilebilinir mi? Deneyecem yeni okulda sıkıntı yaşıyorum vs derim artık
  4. Ğ Fedaisi

Açık liseye geçmek ?

Bahaneyi sunup öyle geçilmiyor şartların eğer karşılıyorsa hal Eğitim merkezinden geçersin 1 defa sınıfta kalman gerekiyor
  5. Ğ Fedaisi

Açık liseye geçiş yapılabilirmi

2. dönem kayıtlar ocakta 1 defa sınıfta kalınca isteğe bağlı geçiliyor mesem'e mi geçmiştin?
  6. Ğ Fedaisi

Samsung Odyssey G3 VA mı yoksa IPS panel mi?

Asusda bi kronik sorun varmış unuttum neydi ama işte kredi kartsız taksit olaydı bi
  7. Ğ Fedaisi

İps monitör yazdım bu çıktı satıcı çakallık yapmış özelliklere panel türünü yazmamış bi sorayım dedim ips olaymış ama keşkem
  8. Ğ Fedaisi

Var mı hepsipay gibi kredi kartı olmadan taksitli bir site oradan alayım??
  9. Ğ Fedaisi

James Donkey ekran alınır mı

Aynı hocam al gitsin 1734719242 Hocam şimdi baktım sizin attığınız model daha iyi bi akakçeden modelin bi fiyat listesine bakın son bi daha ucuzu varsa bunu alın
  10. Ğ Fedaisi

Oyun indirimlerinde max 6dolar hikaye tarzı oyun

Postal 2 ve Kingdom Come, postal zaten beleş yanına bişey daha atarsınız toplam 6 dolar olur hocam
  11. Ğ Fedaisi

Havit Gamenote Pbt Keycaps 375 Tl

Keşke bende olsam ohh mis beleşten TIP be 😅
  12. Ğ Fedaisi

https://app.hb.biz/WAsfixFNyq79 Hepsiburada'dan hepsipay bakiyesi ile taksitli alacağım malum kredi kartıda yok İps ise alacağım paneli nedir?
  13. Ğ Fedaisi

Ben öyle biliyordum yanlış ise özür dilerim
  14. Ğ Fedaisi

Havit Gamenote Pbt Keycaps 375 Tl

Hocam siz Orijinal Doktor biyolojimisiniz? 1734717590 Ali bozdu artık yerini temu aldı ne günlerdi Z11 dönemleri 😕
  15. Ğ Fedaisi

Klavyemin bataryasi yandi

Bence kablolu çalışır hocam bi test edin eğer öylede çalışmıyorsa geçmiş olsun bi soğuk su için.
  16. Ğ Fedaisi

Klavyemin bataryasi yandi

Arka tarafın fotosunu atar mısın hocam
  17. Ğ Fedaisi

Hocam almayın maks 3.5 yaparlar elinizde 500 lira kalır sonra pişman olursunuz verin fazladan 500 lira alın gitsin bence 1734716535 Keşke param olsa bende bu monitörü yapıştırıcam
  18. Ğ Fedaisi

@Gurkanpiro nun attığı link
  19. Ğ Fedaisi

Tamda bunu önerecektim bunu alın gitsin hocam
Top Bottom