Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Sahibinden satın alınan ilan iptal edilse yarına para iade gelir mi?

Kuzenimin kullanmadığı kartı ödünç aldım birazdan test edeceğim.
  2. Ğ Fedaisi

İstesem satıcıya söyler iptal ettiririm o konuda bi sıkıntım yok neyse bakayım iptal edeyimde erkenden para iadesi yapılmasını dileyim bari :/
  3. Ğ Fedaisi

Yav yeminle kafayı yicem adam pazartesi kargoya verecem dedi şimdide cuma günü vercem diyor, 5600 işlemci geldi ama test edecek ekran kartı yok işin kötüsü deneme süresi bitiyor 🙁
  4. Ğ Fedaisi

Ekran kartı satın almıştım pg ile, satıcı kargoyu haftasonu vercem diyince bende iptal etmeyi düşünüyorum para yarına gelir mi? Banka kartı Enpara.
  5. Ğ Fedaisi

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Psu ve işlemci arama kısmı değişiyor şu anlık bi sorun yok he tektük bazı ürünlerin ismi eksik yazabiliyor listede o kadar.
  6. Ğ Fedaisi

Mouse u sol el ile kullanabilirmiyim?

O adam hayatı boyunca solak mouse kullandığından beri öyle alışkın gidip de konu sahibine boşu boşuna gereksiz mouse aldırmayın. Bırak oyun oynamayı masaüstünde bile rahat rahat gezinemez hem diğer elide kırık klavye bile tutamaz. @bugraax hocam sizde bomboş hayallerinizden vazgeçin...
  7. Ğ Fedaisi

Liste şimdi gözüküyor arama yapılıyor fakat işlemci soğutucu ve psu bölümünde arama yapınca liste değişmiyor hocam. Birde hocam 5600 işlemci 5700 TL'ye var Akakçede yer alıyor, sanırım api kaynaklı değilde siz tek tek fiyat aktarıyorsunuz bilgilendireyim dedim.
  8. Ğ Fedaisi

Mouse u sol el ile kullanabilirmiyim?

Yıllardır sağ el ile mouse tutmuşsun sol el ile klavye tutmuşsun, keşke sağlığını ihmal etmeseydin fakat alışman imkansız yani sens ayarı değişikliği bile aim'i çamur eden bir şey iken sen kas hafızanı kökten değiştirmeye çalışıyorsun kısacası dostum bu imkansız.
  9. Ğ Fedaisi

Ne yazıkki hepsinde oluyor hocam. Psu ve İşlemci soğutucu bölümünde random bişey yazsam bile şu kadar ürün bulunda yazısı değişmiyor bu arada.
  10. Ğ Fedaisi

Oyun oynarken ekran donuyor hiçbirşey yapamıyorum

Anladım önceki kablo ile ekran kartı kaç w çekiyordu testde ve oyunlarda?
  11. Ğ Fedaisi

Şu şekil parça adını yazdım liste animasyonu anlık çıkıyor sonra liste kayboluyor ve parça seçemiyorum.
  12. Ğ Fedaisi

Oyun oynarken ekran donuyor hiçbirşey yapamıyorum

Üyelere bildirim gitmesi için lütfen cevap veya alıntı yaparak cevap verin hocam, şimdi 2. testte yani ekran kartına taktığınızda hotspot ve temp sıcaklığı kaç derece? Birde 2. testte oyun oynadınız mı sanırım işlemci grafik kartını kullandınız.
  13. Ğ Fedaisi

SSD Bozukmu ? Bu Dalgalanma Normal mi ? ACİL YARDIM

Sıcaklık normal benimkide aynı sıcaklıkda genel olarak, siz bi hd sentiel ilede kontrol edin detayları ekleyin buraya.
  14. Ğ Fedaisi

Ani düşüp geri normal haline dönmesi normal değil hiç değilse sürekli yavaş çalışsa bari. Dram yok diye böyle dalgalı çalışmaması gerekli.
  15. Ğ Fedaisi

Ssd'yi çıkarın üstünü bi kontrol edin fakat sağlık yüzde yüz diyor onu anlamış değilim niye böyle oluyor. Hd sentiel ilede bi deneyebilir misiniz?
  16. Ğ Fedaisi

Hocam bu sorunu sadece Steam özelinde mi yaşıyorsunuz?
  17. Ğ Fedaisi

Merhaba hocam parçayı yazıyorum fakat listelenme çıkmıyor telefon özelinde bi sorun mu bu acaba?
  18. Ğ Fedaisi

Ssd modeliniz nedir?
  19. Ğ Fedaisi

Kasa değiştirdikden sonra bilgisayar ısınıyor

Fanların dönüş yönlerini kontrol edin olmazsa bi yan camı çıkarıp bakın sıcaklığa.
Geri