Arama sonuçları: *

1. E

Yardım SteelSeries QCK large benzeri mouse pad önerisi

Konu başlığında belirttiğim gibi şu an SS QCK+ large kullanıyorum bunun yüzeyi nedir bilen var mı Speed mi hybrid mi bu tarz mouse oad önerisi olan var da yardımcı olabilir mi?
  2. E

Yardım Kablonet alınır mı.?

Hocam yerden yere değişiyor diyorlar siz hani il de siniz
  3. E

Yardım Kablonet alınır mı.?

Binamıza afiş asmışlar yeni kampanya Kablonet internet nasıldır GPON eve kadar fiber var oyunda ping kötü olur mu hiç kullanmadım sorun yaşar mıyım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  4. E

Yardım Msi b850 gaming plus wifi6e alınır mı

Başlıkta belirttiğim gibi bu anakart alınır mı
  5. E

Yardım Kablosuz kulaklık önerisi

Akakçeden baktım şimdi 10k nova 7 başka önerilere açığım
  6. E

Yardım Kablosuz kulaklık önerisi

6500 7000K arası fiyata kulaklık almayı düşünüyorum ama aklımda sadece Cloud 3 s Wireless vardı ama bazı forumlara ses kalitesi kötü deniliyor bazılarına iyi deniliyor arada kaldım başka önereceğiniz kulaklık var mı bir de sadece FPS oyunu oynuyorum Valorant gibi çok nadir başka oyunlar oynuyorum.
  7. E

Razer blackshark v2 hyperspeed vs cloud 3

Razer BlackShark V2 HyperSpeed Mi Cloud 3 mü daha iyi ikisi de 4500 TL civarlarında Razer kablosuz Cloud 3 kablolu önemli olan ses kalitesi ve mikrofon genelde sadece FPS türü oyunlar oynuyorum arada farklı oyunlar oynuyorum FPS oyunları için bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  8. E

Yardım 360 hz monitör önerisi

Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi 360Hz güzel bir monitör arıyorum sadece FPS oyunları oynuyorum Valorant CS gibi yani GtG değeri 1 ya da 0.5 ms ideal 1080p IPS panel önerileriniz varsa bekliyorum. Bütçe 15k birde şuan kullandığım monitör dell g2524h 280hz den 360 mantıklı mı
  9. E

Yardım Vatan mı pckolik mi?

MSI B850 GAMING PLUS WIFI
  10. E

Tamamdır yüksek ihtimal başkası olsa yine vatan diyecekti vatandan alabilrim Amazonda pahalı ya taksit olsa bile
  11. E

Sağolun bir kaç deneyimi olan kişi daha yazmasını bekliyorum ona göre değerlendirme yapıp almayı düşünüyorum
  12. E

Bir tane anakart almak istiyorum fiyatlar aynı Vatan Bilgisayar mı daha iyi garanti sürecinde yoksa PcKolik mi?
  13. E

Wraith garantisi nasıl?

Dediğim gibi servis bi sıkıntı yok dedi ve içini ben açarsam garanti dışı oluyor ürün
  14. E

Wraith garantisi nasıl?

Konuyu şimdi gördüm bende ocak ayında Scyrox v6 almıştık wraith den mouse baya iyi bence ama geçen hafta mouse'u hiç bir yere vurmadım düşürmedim yani çok dikkat ediyorum ama içinden ses gelmeye başladı sallayınca bende servise başvurdum yolladım servis bir yok diye geri yolladı daha mouse'u...
  15. E

Yardım Colorful B650M Plus Wi-Fi V15 – sürekli arıza ve servis mağduriyeti

Arkadaşlar, Oksid servisiyle yaşadığım süreci paylaşmak istiyorum. Sinerji’den aldığım anakartı 1-2 hafta sorunsuz kullandım, sonra RAM slotlarını test ederken 3. slotun bozuk olduğunu fark ettim. Sinerji beni Oksid servisine yönlendirdi. İlk kez garantiye ürün göndereceğim için biraz...
  16. E

Yardım Anakart jack girişleri çalışmıyor

Windows 10 kullanıyorum ama çıkış kısmında cihaz bulunamadı girişte de cihaz bulunamadı diyor 1765109132 Aygıt yöneticisinde kulaklık ve mikrofon gözükmüyor zaten normalde taktığımda direkt çalışması lazım ben bu anakartı ilk aldığım da ram slotu bozuktu gönderdim servise değiştirdiler sonra...
  17. E

Arkada kulaklık ve mikrofon için olan girişler yeşil ve pembe
  18. E

Hayır direkt arka jacklar kulaklığı görmüyor
  19. E

Herşeyi kurdum ön panel sıkıntısız çalışıyor
Geri