Arama sonuçları: *

1. Y

3-5k Arası monitör önerisi

peki bir monitör kolu alsam tahmini ne kadara denk gelir ?
  2. Y

evet ve galiba pivot olması önemli masam dar ve 2 ekran yapacağım pivot yararıma olur değil mi birde bunu buldum aynısı sadece hz si daha düşük galiba bi bakabilir misiniz arasında 1k var 40hz için değmez diye düşünüyorum Bir de msi mag 244f te 10bit (8bit+frc) var bu +frc olduğu için önemsiz mi...
  3. Y

Hangi monitörü almalıyım

Bu iki monitörden hangisini almalıyım msi in renk değerleri vs daha iyi diyorlar ama gigabyte tada pivot özelliği var genelde oyun için kullanacağım https://www.tebilon.com/gigabyte-245-g25f2-200hz-1ms-ips-full-hd-freesync-hdr-pivot-flat-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.1.1...
  4. Y

6k ya çıkabilirim ama bu monitör için değer mi 240hz olduguna bakmıyorum ama msi in renk gamutu vs daha iyi galiba ölçüm cihazlarıyla ölçüğünde ve oda 200fps bunun pivotu var evet ama msi genel olarak daha iyi sanki başka biyerdede msi i önerdiler
  5. Y

6k ya kadar da çıkabilirim diye düşünüyorum taksitli alacağım Sistemim bu buna göre 2k güzel bi fiyatlı varsa onu da önerebilirsiniz GIGABYTE RTX 3070 16GB RIPJAWS 3200MHZ RAM INTEL I5-12400F ISLEMCI ADATA LEGEND 800 SSD GIGABYTE H610M H V2 DDR4 ANAKART
  6. Y

msi kağıt üsttünde gayet iyi ama msi monitörlerle alakalı çok şey duydum memnun kalmayan çok kişi var siz kullandınız mı veya bu duruma ne diyorsunuz ?
  7. Y

Normalde bunu almak istiyordum ama hiçbir yerde stok bulamadım https://www.itopya.com/aoc-24g42e-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299
  8. Y

Şuanda Asus'un vg249q3a modelini kullanıyorum ikinci ekran olarak alacağım pivot özelliği olursa iyi olur eğer bu fiyata kendi kullandığım monitörden daha iyi olursa şuanki ekranımı da 2. ekran yapabilirim ips panel olsun 144hz geçsin ve renkleri canlı olan bi model istiyorum
  9. Y

Yardım Hangi monitörü tercih etmeliyim

Max 5k
  10. Y

Baktım hocam çok anlamadım ama Lenovo halen daha iyi duruyor değil mi? 1708943848 Bu fiyatlarda daha iyi bir model biliyorsanız onu da onebilirsiniz
  11. Y

Sağolun hocam aklımda ki soru işaretleri gitmiş oldu Lenovo alacağım
  12. Y

Öneri 1500 2000tl kulaklık onerisi

Merhaba bir kulaklık alacağım ve bütçem yaklaşık 1500 TL civarlarında hafif arttırabilir im diye düşünüyorum. Gamepower kai Titanium alacaktim ama kötü yorumlar gördüm. Bende SteelSeries Nova 1 ve. Razer BlackShark v2X arasında kaldım. Hangisini almalıyım. Anakart im Gigabyte H610M h V2. Razer...
  13. Y

Farklı bir önerisi olan da yazabilir
  14. Y

@Fantastiktürk hocam merhabalar bu konuda bilgili olduğunu gördüm başka bir konudan acaba bu konuya bakabilir misin?
  15. Y

Yani evet çok önemli değil ama MSI da en azından asansör ayak olsaymis daha iyi olurmuş görüntü farkında aşırı bı fark yoksa Lenovo daha iyi geldi gozume 1708932568 Herkes de MSI dedi büyük ihtimal MSI alacağım
  16. Y

Başka yerlerde lenovonjn daha iyi olduğunu duydum açıkçası ama bilemiyorum lenovonun kağıt üstünde özellikleri daha iyi görünüyor pivot falanda var
  17. Y

İkinciyide attim
  18. Y

Merhabalar bu iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim aşırı derecede FPS oyunları oynamıyorum hangisi daha güzel görüntü veriyorsa onu almak istiyorum...
  19. Y

Yardım 3000-4000 TL monitör onerisi

Yani önceki kullandığım monitörde 250cd di galiba tam emin değilim ama onun bir eksikliğini yaşamadım 24GN60R-B le de kontrast orani aynı bu LG nin renkleri mi daha iyi gösteriyor pek anlamadım
  20. Y

Yardım 3000-4000 TL monitör onerisi

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-238-1ms-165hz-hdmidisplay-freesync-full-hd-ips-led-monitr-p-HBCV0000054HWK?magaza=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail bu mu iyidir acaba
Geri