Arama sonuçları: *

1. R

Rtx 5070 hazır sistem tavsiye eder misiniz

merhabalar arkadaşım için bilgisayar bakıyorum bütçe 50 k max fakat tercih daha uygun 5070 li sistemler var hangisini almalıyım bilemedim birkaç sistem buldum bu sistemler nasıl yada öneriniz var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  2. R

bu sıcaklık değerleri normalmi

değerler çok iyi gpu ,75 üzeri kötü gene çok sorun olmaz ama istenmeyen değerler, cpu da gayet iyi
  3. R

Yardım RTX 4090 LI LAPTOBUM RTX 4080 LI LAPTOP PERFORMANSI VERİYOR

watt değeri düşük olabilir
  4. R

Sistemi yükseltmek için parça tavsiyesi

tavsiyem bu şekilde 2. el alman çünkü bütçe çok düşük sıfır apu sistem alamazsın burdaki parçalar zamanında çok sattı temiz bulursun arayıp pazarlıkta yaparsın anca öyle
  5. R

gta 5 online heist arkadaş arıyorum

gta online da evim var heist yapcak arkadaş lazım girmeyek isteyenler dc risper9 1725349356 17 yaşındayım yaş çok önemli değil
  6. R

Hazır sistem aldım montajda sorun yaşıyorum !

kafana yatmayan kısmı anlayamadım fakat normalde (kasa, psu, anakart, ssd, ram= takılı gelir diğerleri yanında kasa kutusunun dışında birlikte aynı kutuda gelir normaldir sorunun buysa yine de içinde şüphe bırakma aldığında furmark ve cinebench testi yap karşılaştır skorları
  7. R

Yardım HYPERX CLOUD III HAKKINDA YARDIM

zaten ücretsiz diye biliyorum
  8. R

Öneri 18 yaşından küçüğüm paramı nerede değer kazandırabilirim

ailen senin adına açabiliyor diye biliyorum
  9. R

Hazır sistem aldım montajda sorun yaşıyorum !

anakart ve diğer parçalar montajlı mı 1724641240 hazır sistemlerde ekran kartı her zaman ayrı gönderilir işlemci firmadan firmaya değişir sebebi ekran kartı ve işlemci fan bağlantı noktaları kargoda sallanmalarda kırılabilir bunlar normaldir ve takması çok kolay ve keyifli eğer anakart ve...
  10. R

62.000 e yeni sistem alacağım (monitör dahil değil) iyi mi?

merhabalar ben bugün bu ürünü şipariş verdim 57 k ya .işlemci aynı .anakart daha iyi ama wifi yok .benim sıvı soğutucu bütçemi aştı sen tercih edebilirsin özelleştirmeden fakat seçtiğim hava soğutucu çok yeterli ve kaliteli. ssd çok daha iyi 7450 6950 ve samsung .kasalar benzer fakat benim...
  11. R

Çözüldü✓ 4070 süper li sistemi nasıl özelleştirmeliyim 50k civarı

birde ssd kullanırken o kadar yüksek hız verdiğim paraya değmezmiş gibi geliyor onun yerine uygun ama kaliteli fp ürün alıp rami 32 yapmak daha mantıklı geliyor bilmediğim için soruyorum zamanınız varsa açıklayabilirseniz yanlış mı düşünüyorum ne farklar olur 1724020214 360mm yok gördüğüm kadarı...
  12. R

haklısın palit olarak ayarladım rami ileride arttıracağım soğutucu güzel fakat görünüşü çok kaba oluyor acaba benzer performanslı sıvı soğutma varmı orada mesela thermalright aqua elite nasıl 1724019853 yoksa eğer görünüşü sorun etmeyeceğim
  13. R

50k idi bütçe 53e kadar zor çıktım daha fazla çıkmakta zorlanıyorum ram de ekleyince 56 oluyor onun için şimdilik 16 alıp ileride bi 16 daha düşünmüştüm ekran kartıda sanki inno3d daha serin çalışıyor gibi görmüştümu ksımıda anlayamadım Ayrıca Xpg lancer blade yaparak artan paraya gidip setup...
  14. R

yukarıda ram ve m2 de sorun var demişlerdi onu nasıl yapmalıyım zamanını ayırdığın için teşekkürler acaba bu şekilde nasıl
  15. R

bilgi sahibi değilim o yüzden yardım istedim bunu da başka bir konuda görmüştüm keşke onun yerine tercih edebileceğim ürünü önerseydiniz 1724006586 fiyatta çok değişiklik olmadanönerebiliceğiniz nelerdir
  16. R

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ bu sistemi 7800x3d olacak şekilde nasıl özelleştirmeliyim bütçe maks 53-54 k fotoğraftaki gibi nasıl biraz indirmek için ne yapabilirim çok fark olmadan yada bu sistemi mi özelliştirmeliyim https://www.qp.com.tr/qp-hero-oyun-bilgisayari yardımcı olur...
  17. R

2 ekran kullanıyorum oyunu açınca 2. ekrandaki uygulamalar yer değiştiriyor

merhabalar 2 ekran kullanıyorum 2k 2k ikiside ana ekranda oynunu 1920x1080 açıyorum açılınca 2. ekrandaki uygulamalar yer değiştiriyor dc opera gibi bunların yerini sabitleme şansım var mı mesela tutup sağa sola kaydırma yapamama gibi
  18. R

Çözüldü✓ Yeni alınan freedos sistem !

ya yedek biosun olsun yapa laptop şarjı dolu ve şarjda olsun indirme yaparken elektirik giderse sorun yaşarsın
  19. R

17 18 k android telefon önerebilceke var mı

nothing phone bir alınır mı
  20. R

17 18 k android telefon önerebilceke var mı

17 18 k civarı telefon düşünüyorum iphone olmasın önerebileceğiniz ürünler var mı
Geri