Arama sonuçları: *

1. sabit.1

kmspico anakart gömülme acil yardım

açıkçası şu an ben de görmüyorum ama şu virüs olayı miğdemi bulandırdı istemeye istemeye format atacağım ama her yerden silindi ve malwerbaytstan tarandı yine de kalmış mıdır virüs
  2. sabit.1

format atmayı geçtim ya anakarta gömülmüş ise ne yapacağım onu bilmiyorum bu konuyla ilgili henüz aydınlatılmadım 1691956373 teşekkür ederim format atacağım ama anakarta gömme olayını anlamadım format atarsak o da geçer mi yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. sabit.1

formatlasamda işe yaramamasından korkuyorum şu gömme muhabbetinden dolayı 1691952474 onun olayı nedir acaba aydınlatabilir misiniz
  4. sabit.1

kesin midir hocam onu kontrol edebilme şansımız var ve zararı nedir bu anakarta gömme olayının ben pek fazla anlamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  5. sabit.1

şimdi ne yapmam gerek
  6. sabit.1

Yeni sağlam key aldım ürün anahtarını format atmadan değişirsem sorun olur mu temiz kurulum şart mı antivirüs bir şey bulamıyor bulduklarını sildik zaten
  7. sabit.1

daha bir haftalık insan format atmak istemiyor yok mudur başka çözümü şu anakarta gömme olayı ne beni aydınlatırsanız çok sevinirim
  8. sabit.1

daha 1 haftalık bile değil format atmak istemiyorum yok mu başka çözümü
  9. sabit.1

Dostlarım abilerim lütfen yardım edin yeni bir laptop aldım freedos, bilen bir arkadaşla rufusla usb den win 11 kurduk daha sonra bana kmspico diye bir siteden 11 pro yu etkinleştirdi 6 aylık bir süresi var şu an her yerden kmspicoyu sildik malwerbaytstan tarattık birkaç bir şey çıktı sonra...
Top Bottom