Arama sonuçları: *

1. X

Japonyadan kargo getirebilecek var mı?

figür var
  2. X

30 euroyu geçince öyle olmuyor
  3. X

işte yurt dısında veya japnyada biri olsa yardım edecek elle sokucam ama yok
  4. X

kargo hariç 30 euro diye biliyordum sonradan yasa ile kargo dahil olmuş o yüzden müşavir tutman gerekiyor onlarda 10k felan diyor
  5. X

zen market üzerinden aldım ürünleri kargo ediyorum gümrüğe takıldı o yüzden depsunda ürünüm var 2 tane daha o yüzden birini arıyrum
  6. X

figür zaten ürünler
  7. X

merhaba japonya üzerinden ürün aldım fakat bir kargo gönderdim gümrüğe takıldı iki kargom var ama onlarıda sipariş verirsem gümrüğe takılıcak japonyada olup 2 hafta sonra dönecek birisi varsa karglarımı ücret karşılığı getirebilir mi ?
  8. X

Hızlı kargolar gümrükten ürün geçirebilir mi?

Zen marketten alışveriş yaptım ürünlerimin 1 tanesi gümrüğe takıldı 1 tane daha var normalde takılmaması lazım fakat Japonya içersinde kargo ücreti cıktıgı için ve faturada gözüktüğü için kalma ihtimali var hızlı kargo şirketleri ile kargoya versem geçer mi?
  9. X

Figür alışverişi gümrüğe takılır mı?

Ups, fed ex, dhl gibi kargolar ile gelse geçme ihtimali var mı
  10. X

Figür alışverişi gümrüğe takılır mı?

Zen market üzerinden figür siparişi verdim ürünlerin toplamı 900 tl civarı kargolar 600 tl civarı tutuyor gümrük takılır mı takılırsa da alma şansım varmı yardımcı olur musunuz?
  11. X

Figür siparişi gümrük

Zen marketten figür sipariş ettim ürünlerin ücreti 30 EURO sınırını geçmiyor fakat kargo dahil olunca geçti bildiğim kadarıyla kargo dahil değil gümrükten geçer mi yardımcı olur musunuz?
  12. X

Zen market gümrüğe takılmamak için max tutar nedir?

Sıkıntısız gelirmi elime o zaman 1739445869 Ve gümrük ücreti ödüyor muyum buraya gelince
  13. X

Zen market gümrüğe takılmamak için max tutar nedir?

Zen marketen sipariş vermek istiyorum malum türkiye yeni kanunu nedeniyle tereddüt teyim kargo parası dahil ne kadar harcarsam sıkıntısız elime ulaşır. Yardımcı olursanız çok sevinirim
  14. X

7800xt ekran kartı için sistem

Şuan bende DDR 4 sistem var ve DDR 5 siteme geçmek istiyorum bunun için DDR 5 en iyi fp sistem önerir misiniz?
  15. X

7800xt ekran kartı için ddr5 en iyi fp sistem önerisi

Şuan bende de ddr4 bir sistem var 7800xt 5600 işlemci B550mk anakart Ddr5 e geçmek istiyorum en iyi fp sistem önerir misiniz?
  16. X

Epic games e-postası mı?

Eminsin dimi
  17. X

Epic games e-postası mı?

Bu e-posta epic games ın mi? <[email protected]> 1735813070 Hesabım çalındı güvenemiyorum bu e posta gerçekten epic games ın destek e postasımı
  18. X

Fivem mod kurarken bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz ?

ben modu openıv ten kuruyorum gta ya orada hata alıyorum
  19. X

Fivem mod kurarken bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz ?

yok degil mod yuklerken alıyorum gta ya
Geri