Arama sonuçları: *

1. G

Kısa bir korku oyunu geliştirdim!

Normalde dönüyor fakat crosshair olmadığı için zor oluyordu, geçen crosshair ekledim sorunun çözüldü 👊👍
  2. G

Dedigim gibi vaktim olunca uzun soluklu bir oyun yapmak istiyorum, bakacağız bakalım. Teşekkürler.
  3. G

Söyle bir oyun ici gorsel bırakayım:
  4. G

İleride yapacağım teşekkürler. Teşekkürler.
  5. G

Yeterli vaktim olmadığı için fazla uzun yapamadım. Bir sonraki oyunum için Steam'i düşünüyorum.
  6. G

Yorumlarinizi bekliyorum!
  7. G

Birkaç gün içerisinde çerezlik bir yürüme simülasyonu yapmak istedim ve UE5 kullandım. Oyun yaklaşık 5-6 dakika sürüyor, karanlık, dar koridorlarda geçiyor ve bolca Jumpscare bulunduruyor. Fikirlerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum! https://gokwordco.itch.io/everything-was-a-nightmare
  8. G

İnternetten bir şey indirme hızı aşırı yavaş

şu an böyle.
  9. G

iyide 100 kb çok yavaş değil mi? 1 mbps olsa bile yeter bana. 100 mb dosyayı 1 saatte indirmek zulüm oluyor.
  10. G

Merhaba Steam'dden bir şey indirirken ortalama 7 mbps ile oyun inerken chrome dan veya idm den bir şey indirirken 100 kb'yi geçmiyor. Teker teker tüm dnsleri (cloudfire ve google) denedim fakat sonuç aynı. Ethernet kablosu kullanıyorum aynı zamanda sürücüler güncel. Download hızım ise altyapıdan...
  11. G

Otomotiv mühendisliği okumak mantıklı mı?

Makine mühendisliği mi otomotiv mi? Dersler çok yoğun mu, yazılım olarak hangi dil ve uygulamalar öğretiliyor, mezun birisi kolay iş bulabilir mi? Bölümü okuyanlar sorularıma cevap verirse sevinirim.
  12. G

İlk uygulamamı yayınladım!

Teşekkür ediyorum, mesela ne olabilir? Aklınızda bir şey var mı? 675 TL, ehliyetimin resmini falan istediler ekstra olarak.
  13. G

Teşekkür ederim, düzenleme yapacağım.
  14. G

Teşekkür ederim.
  15. G

Teşekkür ediyorum.
  16. G

Merhaba, Android geliştiriciliğinde henüz çok yeniyim. Kendi çabalarımla bir liste uygulaması oluşturdum ve yükledim. Uygulama tutsun diye yüklemedim belirteyim, zaten zibilyon tane to-do uygulaması var mağazada. Ben sadece Android geliştiriciliğine yeni başladığım için birnevi hatıra kalsın...
Geri