Arama sonuçları: *

1. B

Mk 1 oyun ıcınde sayılar var LUTFEN YARDIM EDERMISINIZ

STEAM UZERINDEN MORTAL COMBAT 1 I ALDIM GAMEPAD ISMI LOGITECH310 OYUNA GIRIYORUM X YERINE 1 VAR Y YERINE 2 VAR FULL SAYILAR VAR ONLARI NASIL DUZELTEBILIRIM LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  2. B

Rage mp ne yapmam lazım YARDIM

sureklı boyle dıyor burda ne yapmam lazım
  3. B

Yardım ARgb kasa fanları tek renk yanıyor

nasıl dostum 1730984376 bana yardımcı olursan gercekten sevınırım,
  4. B

benım kasam rgb gamebooster mesela kasayı acıyom ya dırek kasanın ustundekı tusa basınca renk degıstırıyom renk sabıt oluyo ama sonra beyaz oluyor full beyaz beyazdan degısmıyor nedenı nedır hep beyaz kasa rgb anakart gıgabayt abi yardım edermısın
  5. B

Rgb kasa ama sadece beyaz yanıyor

arkadaslar kasa sadece beyaz yanıyo ama rgblı anakartım gıgabhayt
  6. B

merhabva sıze bırsey sorabılırmıyım
  7. B

Merhaba onemlı bır sorum olacak

arkadaslar kasam sadece beyaz yanıyor rgb ustten degıstırıyordum ama artıkj beyaz yanıyor degıstıremıyorum nedenı ne lütfen yardımcı olun ya
  8. B

Kasam rgb ama sadece tek renk

arkadaslar kasam rgb ama bı sure sonra sadece beyaz yanıyor ustundekı degıstırme tusuyla degıstıremıyorum nedenı neden
  9. B

ATX mid tower kasaya 240 mm sıvı soğutma takılır mi

https://www.itopya.com/gamebooster-gb-f3105b-mesh-rgb-usb-30-atx-siyah-kasa_u24712 kasa bu beyler takılabilir mi
  10. B

Asus monitör aldım ne yapmam lazım Yardım

23.8 180 hz fast ips modelini aldım 250 nit parlaklık var 99 rgbs Görüntünün daha güzel gelmesi için ne yapmam gerekiyor Hangi modu açım kapatım açım hangi renkleri seçeyim kontrastoyonu napayım yardım edermisiniz
  11. B

En İyi IPS Türü Nedir?

eyw knk beton yetmez Valla sana 1719181656 knk sana bir şey daha soracam senin monitör markan ne
  12. B

En İyi IPS Türü Nedir?

eyw knk Benim monitör 180 hz ya ocle 180 oluyormuş ama monitörün kendi su arkadan ayarları varya Osd ordan öcü açınca 180 oluyormuş zarar vermez demi
  13. B

En İyi IPS Türü Nedir?

knk baktım fast IPS daha hızlı tepki veriyormuş FPS oyunlarında daha iyiymiş benim monitör Asus 180 hz 1 ms Fast ips iyi mi
  14. B

En İyi IPS Türü Nedir?

fast IPS vs Rapid IPS vs atsa kim alır knk Cs için
  15. B

En İyi IPS Türü Nedir?

hayır knk Hepsinin özellikleri var
  16. B

En İyi IPS Türü Nedir?

rapid IPS mi fast ips mi knk
  17. B

En İyi IPS Türü Nedir?

Hayır knk Fast ips mi daha iyi IPS mi
  18. B

En İyi IPS Türü Nedir?

neden o zaman fast ips falan koymuşlar
  19. B

En İyi IPS Türü Nedir?

hayır Bu dediklerimden
  20. B

En İyi IPS Türü Nedir?

Normal IPS panel mi. Fast ips panel mi. Rapid IPS panelli. SS IPS panel mi. Süper Clear IPS panel mi
Geri