Arama sonuçları: *

• Users: Yusii
  • Order by date
  1. Y

Am4 toplama sistem tavsiye

Evet farkındayım hızı icin değil de 1tb olduğu icin tercih edicem 1738082223 Daha uygun ama kaliteli 500gb m2 varmıdır tek seferlik alıcam senelik götürsün beni 1tb sanırım gereksiz olur 1738082324 Anakarta gelince msi a520m pro aldım Argb soketinden dolayı zaten oc işimde olmaz yan sistem...
  2. Y

Teşekkürler
  3. Y

Tamamdır bu ssd modeli güzelmidir pcı4 sanırım bu
  4. Y

Bu hocam https://ty.gl/8msvxwzmdkn2g
  5. Y

Teşekkürler herkese bi bakayım 1738075259 Bu anakartta m2 soğutucu yok ya alıcağım m2 saniyede 6gb okuma vaad ediyor ısınmaz mı acaba
  6. Y

Öneriniz varmı acaba b450 anakart ve uygun yollu psu 1738073776 Evet araştırdım bende onu aslında demontajlı olarak alsak kapalı kutu olmazmı her şey
  7. Y

Evet o yönteme de baktım fakat parçalar oem oluyor genelde ve biraz takıntım var Kendim seçtim parçalar ile daha uyguna geliyor sistem şimdi ortalama 18bin tl bi sistem alsam bunun monitörü ve aksesuarları ile 23bin tl tutar sanırım 1738069954 Kendim topladığım sistemle ise monitör ve diğer...
  8. Y

Herkese iyi forumlar arkadaşlar kısıtlı bütçem var şuanlık ve yan sistem topluyorum aklımda am4 sistem toplamak var ilerde güncelleştirme açısından ve f/p açısından ana sistemim yeteri kadar güçlü Bu sistemi kardeşimle veya eve gelen arkadaşlarla oynamak için toplayacağım öneriniz şu şöyle olsa...
  9. Y

Öneri Ultrawide Monitör önerisi

Almadım kimse bir şey demeyince zaten hemen zamlandı ürün 3bin küsür kadar :)
  10. Y

Öneri Msi mystic light için anakart değiştirmeye değer mi?

Signal rgb ve open rgb denedim fakat çok karışık programlar yapacak bir şey yok msi ile devam
  11. Y

Yanmış olabilir mi
  12. Y

Onun kablosunu ters bağlamış olabilirmisin
  13. Y

Tamam bi deneyeyim
  14. Y

İyi forumlar yeni msi mag b650 tomahawk wifi anakart aldım ama Birazda işin argb tarafına önem veriyorum fakat msi mystic lightda ram ile anakartı eşleyince seçenek sadece 5 6 tane oluyor ve özelleştirme yapamıyorum Sadece anakartı seçsem yine ayarlar kısıtlı ve kötü asus aura sync kullandım...
  15. Y

Mavi Ekran Yeni sistem mavi ekran hatası

Anca yeni yapabildim test fotoğraf boyutu büyük geldi dediği için .rar şeklinde ekledim 1 ssd: https://drive.google.com/file/d/1A8z0rqWds8yHI_h3KMh5XXRm1QtQ4joS/view?usp=drivesdk 2 ssd: https://drive.google.com/file/d/1nIxdiFZ-tULnrqUMgNvHFZKIGGOAQnGi/view?usp=drivesdk
  16. Y

Tamam şuan dışarıdayım akşam atayım sonuçları 1735727079 Msi centerı kaldırmak argbleri ve anakartı etkiler mi
  17. Y

https://drive.google.com/file/d/1pKTVVNAtxhVHGmr9ZjncaElC9Cz3-Q7n/view?usp=drivesdk
  18. Y

Dp ile bağlı aida64 yazılımını silmiş biri düzelmiş bende sildim üstüne occt ile tek tek ve psu güç testi yaptım işlemci maks 70 ekran kartı maks 56derece her test 30dk olucak şekilde yapıldı Herhangi kasma çökme hata olmadı ama belki yine 2 3 gün sonra atabilir mavi ekran
  19. Y

İyi forumlar herkese güzel yıllar Sorunum mavi ekran hatası bilgisayar mavi ekran veriyor tamam ama üstüne ekranın altı sanki kırılmış gibi pikselleşiyor Eski sistemim kingstone renegade m2 ssd 1tb samsung 970 evo 512gb m2 ssd Asus prime b660 anakart intel işlemci corsair ram ve rx 6700xt ekran...
  20. Y

Am5 soket parça toplama önerisi

B650 tomahawk wifi sipariş geçtim şimdi ram olarak patriot iyi midir?
Geri