Arama sonuçları: *

1. K

Yardım FORZA HORİZON 5 LOGİTECH DFGT AYARLARI

Forza Horizon 5 oynamak istiyorum ama bir türlü ayar tutturamadım rwd araçlar gaza azıcık fazla dokunursam spin atıyor ve asla toparlanmıyor. Drift araçlarıyla bile drift yapamadım kontrol 0 Logitech DFGT kullanan var mı fh5 te ki oyun içi ve uygulamadaki ayarlarınız neler ?
  2. K

Öneri 2000-2700 TL Arası alınabilecek PSU önerileri

Bu markayı hic duymadım ama thermaletake trs 2 750 w veya nzxt c750 düşünüyorum bu ikisini nasıldır. C750 indirimde şuan da itopya da
  3. K

Öneri 2000-2700 TL Arası alınabilecek PSU önerileri

Asus A520m-a anakart Kingston Fury 8x2 ram Asus Dual rx6650xt ekran kartı Amd Ryzen 5 5600 işlemci PowerBoost 750w kasa Samsung 500 gb m2 ssd Böyle bir hazır sistem almıştım herkes psu nun kesinlikle risk oluşturduğunu söyledi. Bende 2000-2700 tl arası bir bütçe ayırdım. Bu bütçe içerisinde...
  4. K

Çift Ekran Kullanırken Masa Üstünde Ekran Kartının Sıcaklık DeğerleriNasılOlmalı

Asus Dual RX6650XT Ekran kartına sahibim Monitör Asus Tuf 144 hz (165 Hz OC) (165 Hz de kullanıyorum) İkinci Monitör Kare 60 hz VGA girişli PSU Powerboost bronze plus 750w 2 Ekranda da işlem yapılmadan masa üstünde durulduğunda ekran kartı sıcaklığı 50-55 derece arasında fanlarını...
  5. K

Çözüldü✓ İkinci Monitörü Bağlayınca Vram Saat Hızım Arşa Çıkıyor

Böyle oldu sanırım teşekkür ederim denemek biraz uzun sürdüde
  6. K

Freesync açık kullanıyorum hep
  7. K

Evet Son sürümü kullanıyorum 23.11.1 ikinci monitörü bağlayınca çıkıyor yoksa normal değerlerinde mesela ekran kartı sıcaklığı boşta 42-43 ikinci monitör gelince oda 50 değerlerine çıkıp sanki yükte çalışıyormuş gibi oluyor
  8. K

Ekran kartım rx6650 xt ikinci monitörü bağlayınca vram saat hızı 2180 oluyor. Takmayınca 6-10 arası değişiyor bu değerler boşta değerler iki durumda da bir türlü çözemedim 1. monitör 1920x1080 165hz 2. monitör 720p 60hz çözünürlüğünü bilmiyorum eski kare monitörlerden bu konuda ne yapabilirim ?
  9. K

Çözüldü✓ PowerBoost M509B 750W 80+ Bronze Mid Tower Kasamı Nasıl yerleştirmeliyim ?

Masamda fotoğraftaki gibi kasa koymak için yer var masam küçük olduğu için buraya koymayı düşünüyorum önü tamamen açık kasayı koyduğum zamanda 3-4 cm e yakın arkasında boşuk kalıyor. Arkasıda Yarım açık bir sorun yaratır mı ısınma vs yapar mı ?
Geri