Arama sonuçları: *

1. S

Windows 11 24H2 gücellemesi sonrası siyah ekran

+şu an bilgisayarı hdmi ile tv ye bağladım görüntü tv ye geliyor pc çalışıyor fakat laptop ekranına görüntü yok sadece ışık var 1732625381 Hocam bilgisayar çalışıyor şu an tv ye görüntü verdim veriyor hdmi ile pc cayır cayır çalışıyor 1732625716 Sorun çözümlendi teşekkürler bus orunu yaşayanlar...
  2. S

Windows 11 24H2 gücellemesi sonrası siyah ekran

Herkese merhaba acer nitro 16 laptopunu kullanıyorum dün akşam windows uptadeden 24h2 güncellemesi geldi ve otomatik indirmişti bende bilgisayarı kapatırken güncelleştir ve kapat dedim. sabah kalktım laptopu açma tuşuna bastım bilgisayar açılma sesi geliyor ve siyah ekranda kalıyor bu sorunu...
  3. S

Laptop Isınma sorunu

Acer nitro 16 7840hs RTX4060 16GB ram bilgisayarını kullanıyorum oyunların genelinde ekran kartım daha fazla ısınıyor normal mi misal işlemcinin 75 80 derecede çalıştığı bir oyunda ekran kartı 80 85 derecede çalışıyor bu durum normal mi bilen biri varsa bilgilendirirse sevinirim
  4. S

Msi Afterburner CPU Sıcaklıklarını göstercek sekme yok

Msi Afterburner CPU Sıcaklıklarını gösterecek sekme yok CPU kullanımı var CPU sıcaklık yok çözebilecek varmı sorunu? Cihaz:Acer Nitro 16 R7 7840hs RTX4060 16GB 5600Mhz RAM
  5. S

msi after burner cpu sıcaklık göstermiyor

bende de aynı sorun var çözemedim daha cpu usage falan var cpu temp yok çıkmıyor
  6. S

Çözüldü✓ MSİ Afterburner'da istediğim bilgilere ulaşamıyorum

hocam merhabalar banada aynı senin sorunundan oldu ama cpu kullanımı gzöüküyor fakat cpu sıcaklıklarını gösterecek sekme yok ?
  7. S

fortnite 85 derece normalmı

ortalama bence yüksekte değil düşükte değil
  8. S

Acer Nitro 5 alınır mı

işlemci de üst seviye olmasını istediğim için 12700h tercih ettim
  9. S

Acer Nitro 5 alınır mı

rtx3060 mobile 12gb yok diye biliyorum 1692362434 panel hakkında bilgin varmı hocam 144hz olan modelde ekranın 25ms olduğu söyleniyor fakat hiçbir yerde 25ms olduğu yazmıyor 165hz olan modelinde yüksek ms olacağından korkuyorum hiçbir kaynakta belirtilmemiş kaç ms olduğu
  10. S

Acer Nitro 5 alınır mı

https://ty.gl/vhbstifakq linkteki modeli almayı düşünüyorum önerir misiniz ? ekranı 165hz fakat ms değeri hakkında bir bilgi bulamadım bilen varsa yazabilir mi?
  11. S

acer nitro 5 paneli hakkında

merhabalar. 1.Acer Nitro 5 165hz panel olan modelin ekran ms değerini bilen varmı ? 2.bir oyuncu laptopunun ekranı en fazla kaç ms olmalı ? teşekkürler
  12. S

Acer Nitro 5 AN515-58 75RN ekran paneli

https://ty.gl/oeoj6inxv4 linkteki laptotun ms değerini hiçbir yerde bulamadım acer in kendi sitesinde bile yok bu panel kaç ms ona göre sipariş vereceğim bir de aynı laptopun 165hz si var acaba ms değerleri aynı mıdır?
  13. S

Lenovo İdeapad gaming 3 15IAH7 ekranın ms değeri

bende onun için sordum zaten hocam 7 8 laptop için normal düzeyler fakat 25 se eğer alınmamalı çok fazla 1692184846 bir bakayım hocam teşekkürler 1692185365 orda da hz değerleri var fakat ms değerleri verilmemiş
  14. S

bir forumda ekran panelinin berbat olduğu ve 25 ms olduğu yazılmıştı fakat emin değilim 144hz olan modele de denmiş olabilir.bakılması gereken son özellik demişsinde 7 8 ms civarı sorun yok zaten de 25 olursa berbat bir ghosting sorunu çıkarmazmı?
  15. S

merhabalar öncelikle lenovo ideapad gaming 3 15IAH7 modelini almayı düşünüyorum 165 hz ekran olan model fakat hiçbir kaynakta hatta lenovonun kendi sitesinde bile ekranın ms değerini bulamadım bilen kimse var mı burda bunuda netleştirip sipariş vereceğim teşekkürler
Geri