Arama sonuçları: *

1. JohnWick394

Bilgisayarımı satmak için yardım edin

Tamamdır bakarım ben yarın. Teşekkürler efendim, vazifemizdir
  2. JohnWick394

Reis sen çok uzaktaymışsın be istanbulda oturuyorum ben. Ama istersen gene irtibata geçeyim kargo imkanın varsa. Gene bir şekilde halledersiniz aranızda. Sen bilirsin.
  3. JohnWick394

Nerde oturuyorsun yardımcı olabilirim (bilgisayarcıda çalışıyorum ondan dedim)
  4. JohnWick394

Acer Secure boot standart ayarını açma

Aynı sorunu nitro 5’imde yaşamıştım. BIOS’una bir şifre koy, sorunun çözülecektir.
  5. JohnWick394

ARC 750 NASIL VE İ3 12. NESİL

reis daha geçen hafta valo indirdim. en yüksek ayarlarda 250-300 fps arası alıyorum. GTA V'yi denemedim. Güzel fpsler alırsın herhalde.
  6. JohnWick394

Abdullah abimle tanışmak istiyorum.

:)
  7. JohnWick394

🔥İndirim GAMEFORCE COPPER 2 Intel/AMD Uyumlu CPU Soğutucu 284'TL

hocam adamın birisi sormuş evet demişler. alacağım yarın. size çok teşekkür ederim. iyi günler. 1695325035 hocam adamın birisi sormuş evet demişler. alacağım yarın. size çok teşekkür ederim. iyi günler.
  8. JohnWick394

🔥İndirim GAMEFORCE COPPER 2 Intel/AMD Uyumlu CPU Soğutucu 284'TL

LGA 1700 uyumluysa anında satın alacağım. İyi günler dilerim.
  9. JohnWick394

lol de 60fps sabit alıyorum

ben mahalle bilgisayarcısına giderken elime böyle bir vaka gelmişti. bir tane notebook gelmişti. (g770 ti sanırım.) adam half life 2 de ve lolde sabit 60 fps nin üstüne çıkmıyormuş. bizim usta laptopu bana verdi "yazılımsal sorundur halledersin sen" dedi. geforce experience yazılımı kurcaladım...
  10. JohnWick394

lol de 60fps sabit alıyorum

Nvidia ekran kartı mı kullanıyorsunuz
  11. JohnWick394

Ben de öyle düşünüyorum. Klavye fare felan gönderir. Ben de çok merak ediyorum hediyeyi. Ama nedense şu ana kadar hediye gelmedi ve bana herhangi bir geri dönüş olmadı. Herhalde abdullah abi hediyeyi unutmuştur kendi işlerinden. Ama bir şey olmaz. İnsanlık halidir. Bu da ona hatırlatma mesajı...
  12. JohnWick394

Pardus kurarken "invalid signature detected" Hatası.

Teşekkürler. Sizin sayenizde sorun çözüldü. Ama benim amacım pardusu kişisel olarak kullanmak değil. Teknofestin her sene düzenlediği pardus hata yakalama ve öneri yarışmasına katılacağım ve şimdiden çalışmalara başlamak istiyorum. İyi günler. :)
  13. JohnWick394

Pardus kurarken "invalid signature detected" Hatası.

Merhabalar. İyi forumlar herkese. Bilgisayarıma, Windows'un yanına Pardus işletim sistemi kurmak istedim. Fakat PC'yi USB'den boot etmeye çalıştığım zaman resimdeki hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. (not: gigabyte anakart kullanıyorum.)
  14. JohnWick394

not: bu tel numarası isteğimden vazgeçtim abdullah abi. Ama mesajı kaldıramadım. Kusura bakma. :(
  15. JohnWick394

Hocam… inanın bilemiyorum…
  16. JohnWick394

Bu o değil zaten. Hediyeden vazgeçmedim. Sadece tel numarası isteğinden vazgeçtim. Hatta adresi verdim bile. Bakalım, umarım ben dışardayken abdullah abi kapıyı çalmaz:) 1693153089 inan bilmiyorum. Bir sürü seçenek var. (Bir PC parçası olabilir. Veya dediğin kupa da olabilir) :)
  17. JohnWick394

18. JohnWick394

Hocam sonradan vazgeçtim zaten ama mesajı silemedim maalesef. Kusura bakmayın.
  19. JohnWick394

Abi peki ben sana özelden yazsam, sen bana tel numaranı versen nasıl olur? Bari öyle telefonda da görüşelim. Çünkü seninle görüşmeyi çok istiyorum. İyi günler.
  20. JohnWick394

Teşekkür ederim Allah onları rahmetiyle cennetine nail etsin abim:(
Geri