Arama sonuçları: *

1. X

Oyun Projem - Depth of Space

deadspace anımsattı
  2. X

Oppo Reno 13 Serisi Türkiye'de Satışa Çıktı

gereksiz pahalı satıyorlar bence, biraz daha ekler amiral gemisi daha bilindik bir marka cihaz alırım
  3. X

Hangi Anakart daha iyi

bence gigabyte olan daha iyi
  4. X

Yardım Elektrikler Gitti Geldi Klavyem Çalışmıyor

:D hocam kablo bazen hiç farketmediğimiz bir anda gidebiliyor, farkında olmadan çekiştirirken içinden aşındırabiliyor yada koparmış olabiliyoruz, klavyenin tam marka modeli nedir
  5. X

Çözüldü✓ Yorumlamanız için, bir sıkıntı yada değişiklik yapılması gereklimi?

m2 alırken dram olmasına ve bilindik marka olmasına dikkat etmekte fayda var. Bazı bilindik markalarında çakmaları var piyasada ve aşırı ısınma yapıyor, güvenilir satıcıdan almak önemli
  6. X

Abdullah Hacıgül Haklı! İkinci El Sistem Toplayın

ekran kartı hariç benzer bir sistem ryzen 5600 ile arkadaşa toplatık, ekran kartı rx6600 tercih edilirse fsr3.0 ile canavar oluyor
  7. X

Ready or Not Nasıl Oynanır mı

ekip arkadaş grubu felan varsa bu tip oyunlar çok sarıyo
  8. X

Sizce Sistemim Ne Kadar Eder?

en fazla 10k eder ama pazarlıkla hızlı gitsin dersen 9k ya koy 7-8k civarına sat
  9. X

Çözüldü✓ Topladığım Bilgisayar çalışır mı

parçalar uyumlu, düzgün birleştirirsen çalışır
  10. X

HAYLAYF 2 RTX DEMO ÇIKTI

bendekide mobil rtx3050, vram darboğazı yaşıyom genelde
  11. X

Yardım Elektrikler Gitti Geldi Klavyem Çalışmıyor

klavye kablosu ezilmiş olabilir bence, kabloyu oynatınca çalışıyor ise kablo içinden kırık kopma vardır
  12. X

GIGABYTE B850M D3HP mATX

Biri soğutuculu olmak üzere 2 tane var yanlış görmüyorsam
  13. X

HAYLAYF 2 RTX DEMO ÇIKTI

rtx3050 ile ben iptal
  14. X

Yardım Oled monitörde geçmeyen iz

resim atabilirmisiniz
  15. X

RTX 4060’lı laptop 30.000’e alınır mı?

ekran kartı 45w diye biliyorum ancak bu fiyata iyi gibi, ben alırdım
  16. X

5070ti Ryzen 7 9700x dar boğaz olur mu ?

darboğaz yapmaz, sistem güzel, bileşenlerin bios ve yazılımlarının güncel olmasına dikkat et, hayırlı olsun
  17. X

1151LGA - GTX 1050 Ti

valo ve cs2 işlemci bazlı oyunlar, ekran kartı yeterli gelir 60fps üstü için, ancak işlemci güncellemesi şart, bence i7 7700 yada 6700 alman daha iyi olur, dediğin işlemci ilede oynarsın tabi
  18. X

R5 3400G RX 590 uyumlu mu?

rx590 öneririm
  19. X

CLEVO KASA SIVI METAL MACUN UYGULAYAN VARMI

ısıyı boşveremiyom çünkü performans sorununa yol açıyor, bu videodan görünce foruma yazayım dedim, ben mantıklı buldum şahsen sıcaklık baya düşüyor çünkü, ve düzgün yalıtımla sızmaz diye düşünüyorum ben, bu yüzdende daha önce yapan varsa diye konuyu açtım tecrübelerinden yararlanmak için
  20. X

CLEVO KASA SIVI METAL MACUN UYGULAYAN VARMI

Clevo kasa laptopum var, Abra A5 v17.1 Özellikleri i5 11400h rtx3050 8+8 3200mhz 16gb ram 512ssd Cihazın macununu maxtor ctg8 ile değiştirdim ve işlemcideki ısınmayı çözdüm ancak ekran kartım sürekli 86-87 derecelerde oyuna girince. Hangi oyun olursa olsun ekran kartı yavaş yavaş ısısını...
Geri