:D hocam kablo bazen hiç farketmediğimiz bir anda gidebiliyor, farkında olmadan çekiştirirken içinden aşındırabiliyor yada koparmış olabiliyoruz, klavyenin tam marka modeli nedir
m2 alırken dram olmasına ve bilindik marka olmasına dikkat etmekte fayda var. Bazı bilindik markalarında çakmaları var piyasada ve aşırı ısınma yapıyor, güvenilir satıcıdan almak önemli
valo ve cs2 işlemci bazlı oyunlar, ekran kartı yeterli gelir 60fps üstü için, ancak işlemci güncellemesi şart, bence i7 7700 yada 6700 alman daha iyi olur, dediğin işlemci ilede oynarsın tabi
ısıyı boşveremiyom çünkü performans sorununa yol açıyor, bu videodan görünce foruma yazayım dedim, ben mantıklı buldum şahsen sıcaklık baya düşüyor çünkü, ve düzgün yalıtımla sızmaz diye düşünüyorum ben, bu yüzdende daha önce yapan varsa diye konuyu açtım tecrübelerinden yararlanmak için
Clevo kasa laptopum var, Abra A5 v17.1
Özellikleri i5 11400h rtx3050 8+8 3200mhz 16gb ram 512ssd
Cihazın macununu maxtor ctg8 ile değiştirdim ve işlemcideki ısınmayı çözdüm ancak ekran kartım sürekli 86-87 derecelerde oyuna girince. Hangi oyun olursa olsun ekran kartı yavaş yavaş ısısını...