Arama sonuçları: *

1. A

Hangi motoru almalıyım

Uzun yolda sıkıntı kankam motor kaç kere şişti kaç kere hararet yapcak yada subab piston dağıtcak bilemezsin ama su soğutmalı olunca araba misali durma mola verme vericeksende 1 kere ver devam et
  2. A

Hangi motoru almalıyım

Kankam yani tvs raider tamam iyi hoş ama daha önce kampanalı motor kullandım arkayı cbs olsada kazıklıyor apacheye geçemem yaşım gereği ehliyetim 125 cc ye yetiyor
  3. A

Hangi motoru almalıyım

Yok kankam almam niye dersen zaten 0 motor almak istiyorum o parayı vericem hava soğutmalı olucak arka fren kampana olucak cbs var diyip kakalıycaklar saol teşekkür ederim ama zaten senjn motorum daha rodajdadır herhalde 1000 km olunca rodajın biter gerçek performansını görürsün neyse konu bu...
  4. A

Hangi motoru almalıyım

Yaşım tutmuyor hocam 125 cc piyasasına göre zarar sen gidip dandik bir marka alırsan satamazsın malına iyi bakıcaksın her şeyin bir alıcısı vardır
  5. A

Yardım QJ SRK 125 S ALINIR MI

Hocam bende almayı düşünüyorum bazı sorularım olucak motorda yaşadığinız ve diğer kullanıcıların yaşadığı kronikler nedir ve motorda sevdiğin ve sevmediğin özellikler nedir birde sizce voge 125r mı QJ srk 125s mi
  6. A

A1 ehliyet motor önerisi

Ns 125 0 fiyatı 153 k hocam qj srk 125s yada voge 125r daha ucuz bunlara yönelebilir en azından abs yada iyi bir cbs olsun qj de abs var su soğutma voge ve qj ns de sadece abs var pulsar diye sırf o parayı vermem satarken yok parasına satar
  7. A

Hangi motoru almalıyım

Malesef hocam ehliyetim yetersiz kalıyor parasında değilim yoksa 200 250 cc makinaları almak isterim ama ehliyet yetersiz ama teşekkürler yinede 1752695850 Düşündüm bir zaman ama arkası o segmentte ve fiyatta motorun kampana olması beni üzdü cbs olmasına rağmen kampanaya basınca kızaklıyor fren
  8. A

Hangi motoru almalıyım

Ehliyet malesef sıkıntı hocam 125 cc yetiyor şuanlık sizce QJ srk 125s i alsam sorun yaşarmıyım satarken yani diyorlarki araştırdım haklılarda bayi satarken ilgileniyor sonra ne servis ne bayi ilgileniyor motorların parçaları bulunmuyormuş benelli dahil hadi parçayıda geçtim satarken yok...
  9. A

Hangi motoru almalıyım

Hocam bajaj ın pulsar ns 125 i var lakin motor çok hantal ağır ve benelliden , rks srk125s modellerinden pahalı yanlış olmasın normalde fiyat vermem ama şuan ns125 fiyatı 2025 15 temmuz salıdan itibaren 154.000 tl yani tek özelliği abs olması o paralara 200 cc grubu 250 cc grubundan bir şey alırım
  10. A

Hangi motoru almalıyım

Merhaba ben uzun zamandır cg 125 kullanıyordum lakin model değiştirmek yani yükseltmek istiyorum aylardır araştırmalar yaptım çevremdeki profosyonel motorsiklet sürücülerinden tavsiyeler aldım genelde su soğutmalı cbs yada abs olan teknolojik bir motor al dediler bende hem tork hem güç hemde...
  11. A

Acer Nitro 16 R7-7840HS v Asus Rog Strix G16 I7 13650HX hangisi tercih edilmeli?

acer seni iyi taşır knk asus rog bende bu arkadaşı alıcam ama asus çok pahalı ama şimdi şöyle bişey var asus soğutma olatrak biraz daha iyi şimdi acer de 2 fan var asus da 3 ama acer al bence çünki bir tane daha fan için bu kadar para verilmez
  12. A

merhaba ben 3 fanlı 4060 i7 li ucuz bi pc bakıyorum

mehttps://www.n11.com/urun/asus-rog-strix-g16-g614jv-n3158-i7-13650hx-16-gb-512-gb-ssdrtx4060-16-dos-wuxga-dizustu-bilgisayar-35104413?magaza=gamers-arena merhaba arkadaşlar ben şöyle bir laptop buldum ama fiyat biraz tuzlu geldi bana şöyle rtx 4050 4060 ekran kartı bellek...
  13. A

hangi laptop daha iyi asus hp

https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-a15-fa507xi-lp042-r9-7940hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4070-156-dos-dizustu-bilgisayar-40546030?magaza=gamers-arena&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bunu al DAHA İYİ
  14. A

merhaba ben fiyat performan bir laptop arıyorum

arkadaşlar bana ekran kartı işlemcisi iyi bir laptop bulabilirmisiniz acer hariç
  15. A

merhaba sizce asus rog laptop alinir mi

doğru söylüyorsun dostum menteşe sorunu vardı evet ama şimdiki alma nedenim hem 3 fanlı soğutma olması bu sayede hem pc soğuk kalacak hemde ekran kartı ve cpu ve işlemci ve ekran kartıda çok iyi rtx 4060 cpu intel core I7 13650hx bu yüzden alıcam ve kenarlarında ışıklar var
  16. A

Şimdi bir Alma nedenim HEM ekran kart iyi hemde 3 fanli 1693768994 Ekran kartı kötü bro 2 bu asus rog 3 fanlı soğutma çok iyi işlemcide iyi
  17. A

şimdi tavsiye etmiyorum çünki ben hep hp ve asus kullandım acer ne biliyim hem biraz markacıyım hemde biraz kötü onun sistemi
  18. A

Asus Rog Strix G16 Model Farkının Bir Önemi Olur mu?

şimdi bro ben baktım zaten bende bu arkadaşı almakta niyetliyim ben böyle 3 4 yıldır bilgisayarları araştırıyorum eee yani pek fark yok sadece fiyat ama ikiside aynı sadece isim farklı
  19. A

merhaba sizce asus rog g16 g614jv n3157 alınır mı?

https://www.n11.com/urun/asus-rog-strix-g16-g614jv-n3158-i7-13650hx-16-gb-512-gb-ssdrtx4060-16-dos-wuxga-dizustu-bilgisayar-35104413?magaza=gamers-arena
  20. A

bro bende acer tavsiye etmiyorum ama teşekkürler
Geri