Arama sonuçları: *

1. Canzosi

windows 10 microsoft hesabıma giremiyorum ve fotoğraflar uygulaması yok

Bilgisayarım arızalanmıştı parça değişimi format vs yaptıktan sonra eve getirdim ama bir şey fark ettim ayarlardan giriş yapmak istediğimde Microsoft hesabıma giriş yapamıyorum Microsoft Store yoktu CMD'den kod ile aktif ettim ama aynı sorun orada da var giriş yapamıyorum hesabıma ve en büyük...
  2. Canzosi

Windows düzgün başlatılamadı hatası nasıl çözebilirim

Selam dün oyun oynarken önce ekran gitti uygun olmayan görüntü hatası aldım kasayı tekrar başlattığımda kapanıp açılıyordu süreklı ve sonra mavi ekran verip windows düzgün başlatılamadı hatası vermeye başladı bende güvenşi modda açıp cmd den hata ayıklamayla düzeltmeye çalıştım ama işe yaramadı...
  3. Canzosi

Logitech z213 ses sistemi cızırtı nasıl giderilir?

sorunsuz çalışıyordu komşu çocuğu oynarken sanırım makasın ucuyla vurmuş parlak zar yere üstten 2 mm kadar içe çökmüş elimle hafif bastırdığımda sorun çözülüyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu 1696007185 bu şekilde
  4. Canzosi

Yardım fps mouse önerisi

biraz pahalı geldi bana öğrenciyiz 🥲 1693039635 gerçekten güzel duruyor ama benim ekonomi kaldırmaz maalesef onu
  5. Canzosi

Yardım fps mouse önerisi

bakacağım delux markası nasıldır birkaç kişi söylemişti
  6. Canzosi

Yardım fps mouse önerisi

bu markanın başka böyle güzel faresi varmı bildiğiniz 1692777172 biraz tuzlu geldi bana 🥲🥲
  7. Canzosi

Yardım fps mouse önerisi

bu markayı öven çok cidden nasıldır acaba
  8. Canzosi

Yardım fps mouse önerisi

sağlammıdır peki 1692696774 hiç duymamıştım
  9. Canzosi

Yardım fps mouse önerisi

valorant csgo tarzı fps oyunları oynuyorum şuan kullandığım mouse giriş seviyesi sayılır gamepower kyojin servise 2 kere gitti ama sürekli scroll arızası veriyor önerebileceğiniz fareler varmı orta fiyatlı çok fazla olmadan 500 600 en yüksek bütçede ne önerirsiniz elim çok büyük değil ufak...
Geri