Arama sonuçları: *

1. A

Bir An Önce Bilgisayar Alın

Yok yapay zekanın gelişimiyle paralel ilerliyor her şey ekran kartı yapan şirketler yapay zekaya yatırımın daha fazla kâr getirdiğini görünce yatırımlarının büyük bir kısmını o tarafa yapıyorlar ve dolayısıyla ekran kartına zam geliyor bu ay sonunda da büyük bir zammın geleceği söyleniyor
  2. A

Bir An Önce Bilgisayar Alın

Arkadaşlar bu ay sonuna kadar PC alacaklar alsın çünkü büyük zam geleceği söyleniyor son günlerde herkes aynı şeyi söylüyor artış biraz fazla olacakmış
  3. A

Rtx5060 Ti 8 GB Vs 16 GB

Yok monitör FHD zaten
  4. A

Rtx5060 Ti 8 GB Vs 16 GB

Yok zaten kafaya taktığımdan değilde bazı yerlerde çok kötülemişler 8 GB vs diye bende bi yazayım dedim 1785560720 O kadar fark önemli değil ben hep 16 alın 8gb ye para verilmez falan diyen olduğu için yazdım para olsa zaten alınır
  5. A

Rtx5060 Ti 8 GB Vs 16 GB

20k ya denk geldi 0
  6. A

Rtx5060 Ti 8 GB Vs 16 GB

Asus dual geforce rtx5060 ti 8 GB oc aldım 16 GB ile arasında 10bin TL fark vardı. Para olsaydı 16 alırdım. Sizce nasıl iyi mi
  7. A

Fifa 22 kariyer modunda lig buga giriyor!

Fifa 22 de kariyer modu oynarken atıyorum premier ligdeyim bı kaç sezon geçiyor 3 tane takım ligde gözüküyor ama isimleri veya logoları yok maçta oynanmıyor o takımlarla nedeni ne olabilir transfer yaması atıyorum bazen onun etkisi varmıdır çözümü var mı?
  8. A

fifa 19 transfer yaması var mı 23/24?

fifa 19 icin yeni sezon transfer yaması var mı arkadaşlar ben bulamadım varsa eğer atarmısınız.
Geri