Arama sonuçları: *

1. O

Çift monitör kullanımı

Gerek kalmadı direk foto çekebildim
  2. O

Çift monitör kullanımı

Video daha iyi olurdu ama burda galiba video atamiyoruz
  3. O

Çift monitör kullanımı

Arkadaşlar önceden tek monitörlü bir şekilde kullanırken herhangi bir problem yoktu ama şuan iki monitor takınca eski monitörum bozuldu artık ekran vermiyor ve siyah ekranda beyaz şeritler ortaya çıkıyor aradan 1 gün geçti şuan yeni monitör de gitmek üzere kullandığım ekran kartı rx6750 XT 12 oc...
  4. O

Anakart bios hatası!

Beyler lütfen yardımcı olun ne oldu anlamadım bilgisayarı bir açtım böyle yazıyor dün birşeyi yoktu bilen yardımcı olsun içinde çok önemli veriler var kurtarmam lazım
  5. O

Ekran kartı yanından ses geliyor

Az önce(1-2saat) AMDnin S.A.D mi ne öyle bir özelliği açtım ondan sonra böyle oldu eğer FPS yüzündense direk sabitlicem
  6. O

Eyw reis şimdi deniyecem umarım olur şimdiye kadar böyle bir şey olmamıştı aklım çıktı skskks
  7. O

Arkadaşlar,iyi akşamlar PC'yi kullanırken herhangi bir ses yoktu 2 dk kalktım geldim bir anda ekran kartının fanindan ses gelmeye başladı bir sürtünme sesine benziyor ama içinde bir cızırtı seside var fanlar calismiyorken ses yok yani sorun net fanda ne yapmam ile ilgili bilgisi olan yardımcı...
  8. O

İşlemci ekran kartı uyumluluğu

Yani tam olarak bilemiyorum ama AMD nin kendi özel fanlarindan almıştım şuan ki güncel fiyatı 2k ya tekabül ediyor
  9. O

Çözüldü✓ rx 6800 ekran kartı ve ryzen 7 5800x işlemci valoda 200 fps

Reisim sıkıntın Windowstan olabilir eğerki Windows 11 serisinden biri varsa PC de 10 proya geç bende aynı sıkıntıyı çektim bende 11 pro yada düz 11 vardı hatırlamıyorum 10 proya geçtim pc kendine geldi
  10. O

İşlemci ekran kartı uyumluluğu

Arkadaşla asus rog stirx serisinden rx 6750 Xt 12 GB ekran kartına ryzen 5 5600. Koydum herhangi bir ağır oyunda işlemci sıcaklığı 82 dereceyi görüyor sağlam bir hava soğutucum olmasına rağmen sizce aynı anakartta işlemci değiştirecek olsam neye geçmeliyim
  11. O

Ekran kartı uyumlu psu

Asus rog strix RX 6750 XT ye uyumlu psu gerekiyor 750 w 80+bronz bir psu aldım fakat yuva sayisi inanılmaz derecede az çıktı iade edecem bana lütfen Max 3k değerinde bir psu önerir misiniz
  12. O

Kasa ve ekran kartı uyumlu PSU

Ya arkadaşlar ben galiba yanlış bir alışveriş yaptım elimde Asus rog strix RX 6750 XT 12gb oc ekran kartı, Rampage castle kasam var ikisinin görüntüsü altta var bana lütfen 2000 lira bandında sertifikalı PSU önerirseniz sevinirim
  13. O

Crossfire sistem farklı ekran kartı mümkün mü

Tmm reis eyw elimde boş boş durmasın diye dedim belki olur ama sağlık olsun bilgi için sağol
  14. O

PCI-e 2.0 anakta PCI-e 3.0 ekran kartı çalışırmı

Knkm sana şöyle diyim RX 6750 XT kağıt üzerinde 4070 ve 4070 ti arasında kalan bir ekran kartı şuan elimde RX 6750 XT var ama daha kurulum yapmadım kasa küçük geldi yeni kasa pazartesi bende ve Ssd'lerde bolca ağır oyun var istersen bekle ben sağlam bir şekilde test yapayım sana sonuçlarını...
  15. O

Crossfire sistem farklı ekran kartı mümkün mü

Arkadaşlar elimde şuan iki ekran kartı mevcut biri Asus dual RX 580 oc diğeri ise Asus rog strix RX 6750 XT oc sizce bunlarla cross bir sistem yapabilirmiyim yoksa cross sistem için iki ekran kartında aynı olmak zorunda mı
  16. O

Ekran kartı Dar boğaz sorunu

Knk 3060 ti dan daha iyi hemen hemen 3070 ayarında iki kartida kullanan arkadaşlarım var onlarla test ettim 1692277258 Şuan elimde 5500 var yakın zamanda değiştirmem zor bu ekran kartına zarar verir mi
  17. O

Ekran kartı Dar boğaz sorunu

Arkadaşlar ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC GAMING 12GB GDDR6 ekran kartına ryzen 5 5500 işlemci Dar boğaz yaparmı, ryzen 5 5600x içinde aynı soru geçerli
Geri