Arama sonuçları: *

1. iHusoo

Yardım Web sitesini turhostta nasıl çalıştırırım.

Turhost dan domain ve hosting paketi aldım. Siteyi tasarladım yayınlayacağım fakat kodlarda python var onu nasıl çalıştıracağım django ile yazdım. Nasıl yapabilirim gerçekten yardım gerekiyor.
  2. iHusoo

Yardım ASUS B614pr laptop aldım işlemci ısınıyor

Laptop 2 gün önce geldi win11 pro kurdum işlemci boşta 75-80 yükte 85-90 derece görüyor, boşta ısınması normal mi yoksa iade mi etmeliyim veya bunun bir ayarı var mıdır?
  3. iHusoo

Yardım Yeni Laptop Aldım Bios Ekranında CPU 86 Dereceye Çıkıyor

tamam teşekkür ederim ben servis ile görüşeyim sizlere haber veririm, iyi akşamlar.
  4. iHusoo

az önce şarjdan çıkardım 70 75 dereceye indi fanlar yavaşladı.
  5. iHusoo

Bilgisayar açıldığında otomatik biosa giriyor windows kurduktan sonra geçme şansı varsa kurayım bakalım yoksa direkt değişim yada iade yapayım. Sizce ne yapmalıyım.
  6. iHusoo

Lütfen yardım edin. İlk defa laptop kullanacağım normalde masaüstü kullanıyorum normal ilk başta bu sıcaklık normal midir yoksa sorunlu mu ona göre cihazı iade edeceğim.
  7. iHusoo

Laptobu daha yeni açtım Freedos bir cihaz bios ekranında boşta ısınıyor ne yapmalıyım
  8. iHusoo

Yardım Yeni bir RAM almak istiyorum, Ne almalıyım?

işte ben bunların farkındayım ve yeni ram alacağım sizin öneriniz ne olur veya sorun başka birşeyde de var mı diye konu açtım.
  9. iHusoo

memtest yaparken mavi ekran alıyorum.
  10. iHusoo

çünkü ben kardeşimin ramlerini taktıktan sonra bendeki mavi ekran hatası çözüldü kardeşimde mavi ekran hatası oluyordu ve bluescreen view de ramlerden kaynaklı olduğu gözüküyor.
  11. iHusoo

neyden kaynaklıdır peki hocam
  12. iHusoo

Anakartım PRO-B650-P-WIFI İşlemci R7 7700x Ekran Kartı RTX4070ti Eski ramlerim sürekli mavi ekran veriyor veya oyunlardan direkt atıyor. eskisi Corshair 32gb 6000mhz Yeni bir ram mi almalıyım veya sorun başka bir yerde olabilir mi? Bazen ekran kartı sürücüsü çöktü hatası da alıyorum sürücüler...
  13. iHusoo

Yardım Gamepad iki karakteri de aynı anda oynuyor

Steam den kardeşim ile oynamak için oyun aldım "biped". Kendi kontrolcüm hem benimkini hemde kardeşimin karakterini oynatıyor. Kardeşimin kontrolcüsü de aynı şeyi yapıyor. Lütfen çözümünü bilen yardımcı olsun. Şimdiden teşekkürler.
  14. iHusoo

Çözüldü✓ Gamepad analog tuşum bozuldu

turbo artı l3 5 sn basınca düzeldi
  15. iHusoo

Çözüldü✓ Gamepad analog tuşum bozuldu

anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi. cihaz fantech eos pro videolarda görürsünüz circularity testi hatasız olur bende de ilk saatlerde öyleydi sonra akşama doğru kardeşime gösterirken bir kere daha yaptığımda sonuç buydu kablosuz bağlandığında gamepadin ismi bile değişmişti. eski haline...
  16. iHusoo

Çözüldü✓ Fantech EOS Pro Tuşları yer değiştirdi

hayır düzelmedi o soldaki iki tuşun yerini değiştiriyor. benim tek istediğim eski haline geri getirmek ölü oalanı olmayan gamepad 2 günde çöp oldu nasıl resetlenir onu da bulamıyorum.
  17. iHusoo

Yardım Gamepad Sorunu ve Düzeltme Yöntemleri

kimse mi gamepad nasıl sıfırlanır bilmez arkadaş
  18. iHusoo

Yardım Gamepad Sorunu ve Düzeltme Yöntemleri

hocam bana bu gamepad dün ulaştı ilk sorunsuz çalışıyordu wireless ile bağlandığımda xbox controller olarak algılıyordu triggerlarda hall effect çalışıyordu şimdi ismi Gamepad (Vendor: 0079 Product: 181c) oldu ve oyunlarda kullanamıyorum düzgün çalışmıyor analog tuşlarının ekseni yuvarlaktı...
  19. iHusoo

Çözüldü✓ Fantech EOS Pro Tuşları yer değiştirdi

hocam bana bu gamepad dün ulaştı ilk sorunsuz çalışıyordu wireless ile bağlandığımda xbox controller olarak algılıyordu triggerlarda hall effect çalışıyordu şimdi ismi Gamepad (Vendor: 0079 Product: 181c) oldu ve oyunlarda kullanamıyorum düzgün çalışmıyor analog tuşlarının ekseni yuvarlaktı...
  20. iHusoo

Bu Hata Sence Nedir?

daha yeni 2 rami de taktım a-xmp açtım bilgisayar açıldığı anda mavi ekran geldi
Geri