Arama sonuçları: *

1. C

50/125cc Motosiklet mi Yoksa A2-A1-A Ehliyet mi Alınmalı?

İleride kullanır mıyım şuan kestiremiyorum ama motorin 80 TL seviyelerinde olduğu için, trafik yoğunluğu ve park kolaylığını düşününce elimin altında bir tane olsun diye düşünüyorum. Bilinçli kullanma konusunda dikkatli birisiyim. Otomobilimde turboya, yağlanmaya vs dikkat ederek bakımlarını...
  2. C

50/125cc Motosiklet mi Yoksa A2-A1-A Ehliyet mi Alınmalı?

Herkese selam, B ehliyet ile aktif olarak manuel vites otomobil kullanıyorum. Yakın zamanda eşimin işyeri daha uzak olduğu için arabayı ona devredeceğim. Hem ulaşım için hem de trafikten sıyrılmak için motosiklet düşünmeye başladım. Normalde fazla pratiğim yok. Ama balayındayken Bali'nin dar ve...
  3. C

TCL 65c7l Seneye Kullanım İçin Şimdiden Alınır mı ?

Hocam ben de bu tvyi takip ediyorum. C6K bu ürüne göre uygun fiyatlı ama şikayetler arızalar gördüm ve giriş seviyesi diye ne kadar uzun ömürlü olur bilemedim. Vatan indirimlerinde dün gece 78e düştü ama soundbar hediyesini göremedim. Nereden biliyorsunuz hediye olduğunu? Gelince kutusundan mı...
  4. C

R5 2600 RX 580 sistem yükseltilmeli mi satılmalı mı?

Selam herkese, elimdeki sistemden memnunum ama bazı oyunlarda performansı bazen yetmiyor o yüzden yükseltmeyi veya satmayı düşünüyorum. 1080p 144 Hz monitör kullanıyorum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Öncelikle oynadığım oyunlara göre istediklerim şunlar: 1) Rust: Oynarken FPS yer yer...
Geri