Arama sonuçları: *

1. A

Coca cola kapak kodu olan varmı?

coca cola kampanyasından yararlanmayanlar kapalarını bana atabilirmi?(kodu) boşa gitmesin diye birinin işine yarasın çöpe gitceğine
  2. A

Çözüldü✓ Basılan tuşları+mouse haraketlerini gösteren program

bunu kullanacağım bir sorunu vb varmıdır?
  3. A

mouse haraketlerini gösteriyormu bende biraz araştırınca bunu buldum tek tuşları gösteriyor sanırım
  4. A

basılan tuşları+mouse haraketlerini gösteren program varmı? tuşları klavyenin sol kısmını yayıncılarda görmüştüm o'nun adı ney ve mouse için mouse cam kurmadan bir programı varmı?
  5. A

N11 den alınan farem bozuldu FATURAMI İLETMİYORLAR

N11 den 2024 Eylül ayında aldığım logitech marka mouse ağrıza çıkartdı, ürünü değişim yapmam için Fatura istiyorlar. N11 desteğe başvurduğumuzda faturamı iletceklerini söylediler (2 nisanda) bu gün aradığımda faturamı iletemiyeceklerini söylediler. Sözde mağaza ile çalışmadıklarını söylediler...
  6. A

SearchHost.exe silindi tekrar yüklemem gerek

nasıl
  7. A

SearchHost.exe silindi tekrar yüklemem gerek

searchhost.exe windows dosyasını nerden indirebilirim acil
  8. A

mouse scroll boşa dönüyor 2 tane mousede denedim

mouse scroll boşa dönüyor 2 tane mousede denedim nerden düzeltebilirim aerox 3 sürücüleri güncelleştirdim
  9. A

Gecmeyen virus mcafe bulamiyor

Pc de virus vir suru anti vuris programi denedim virus gelip gidiyo ne lldugunu anlayamadim uygulama acikken geldiginde imlec o uygulamdan disari cikmio pc resetlemek zorunda kaliyom altdaki uygulamaari acamiom gorev yoneticisinde hic bisey yapamiyomnasil cozebilirim
  10. A

ACİL YARDIM TURL TELEKOM INTERNET 100MG 167 tl

Arkadaşlar resimlere bakarsaniz internet pakerleri bu paketi alirsam ne olur yeni tahhatütmü vercek
  11. A

hangi Call Of Duty oyununu almalıyım ?

remastredını al bence
  12. A

Psvr1 pc de kullanilabilirmi

Pc de kullanmak icin psvr alacaģım uyumlu mu?
  13. A

Çalinti hesapdan iade YARDIM

Windows 11 microsoft store Bilgisayarima virüs bu lastı tüm biligler falan vb halletdim virüsüde Microsoft store dan citi skylines 2 satin alinmis 800 tl ye (ben almadim) İade edmek istiyorum alirlarmi Hesabdan para da gitti yetkili ile iletisime getćem İnşAllah iade ederler
  14. A

windows 11 microsoft store uygulama inmiyor

destek hizmetinede başvurdum windosu iso dan güncellediler ama aynı sürücülerde güncel
  15. A

13 mini vs XS takas ?

tekrar satmak istediğinde elinde kalır xs
  16. A

horizon timez kurtulma

arkadaşlar bu eklenti mi bilmediğim şeyden nasıl kurtulurum horizon timez chrome uzantılarında gözük miyor ne yapmalıyım
  17. A

CoD Serisine %1700 DEVASA ZAM (Ghostun bile gözü yaşlı)

cadılar bayramı indiriminde heralda yüzde yüz indirim
  18. A

call off duty oyunları steamde zamlanmış cod mw2 500 tl

https://store.steampowered.com/app/393080/Call_of_Duty_Modern_Warfare_Remastered_2017/ battle net de güncellenmemiş
  19. A

Modding Baska bir diskdeki windows 10u diĝer diske nasıl aktarabilirim acil

Ssd dideki Windows Hard diske aktarma nasıl yaparım Windows 10 home
Geri