Arama sonuçları: *

1. EKMEKİSTAN

Oyun Sırasında Bilgisayarın Aniden Yeniden Başlaması – Kernel Power 41 Sorunu

Bu kadar detaylı olduğunu bilmiyorudum yeni geldi herhalde sağolun
  2. EKMEKİSTAN

Ekran kartına furmark ve occt yaptım onlarda bi sorun olmadı. Hava soğutucu aldım 1 2 güne elimde olur thermalright burst assasin 120 SE TL aldım umarım bundan sonra sorun çözülür. Ets2 oynarken msi afterburner açık ets2 takıldım pc restartlayana kadar ekran kartı 73 MEM 82 ve cpu lar ortalama...
  3. EKMEKİSTAN

Psu testinde sonuö böyle hocsm tam nereyi atıcam anlayamadım
  4. EKMEKİSTAN

Yardım 2700 TL Sıvı Soğutma Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384753/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/#reviews bu nasıl hocam kasanın içinide atabilirim isterseniz uyarmı diye
  5. EKMEKİSTAN

İlerde işlemci değişebilirim hocam, bide kasanın içinin de serin olmasını istiyorum hocam
  6. EKMEKİSTAN

2700 bütçem var 100 200 oynarım en fazla. Kasanın içi yanıyor kasadaki fanlar yetmiyor kasaya ve dolayısıyla parçalar alev alev çalışıyor. Kasa Hiper Lux ATX kasa yarı veya çeyrek mash kasa, oda da haddinden fazla sıcak pencere bina boşluğuna bakıyor vantilatör ile yetinmeye çalışıyorum :D bana...
  7. EKMEKİSTAN

OCCT testi yaptım. İşlemci Boşta 65 yük altında 95, 5, Ekran kartı ile işlemciyi aynı anda teste soktum Extreme modda İşlemci 95.5 Ekran kartı 89 derece. 6 dakika da PSU'yu test ettim herhangi bir sorun yok. Testleri 6 şar dakika yaptım. Yalnız şöyle bir sorun oldu voltaj değerlerinr bakmak...
  8. EKMEKİSTAN

Bilgisayarımda özellikle ETS 2 oynarken bilgisayarın herhangi bir uyarı veya mavi ekran göstermeden aniden kapanıp yeniden başlaması şeklinde bir sorun yaşıyorum. Sorun şu şekilde gerçekleşiyor: Bilgisayar oyun sırasında bir anda kapanıyor. Ardından kendiliğinden yeniden başlıyor. Mavi ekran...
  9. EKMEKİSTAN

Öneri 8500 Tl Ye Gaming Masa Önerir Misiniz?

Artık yeni bir masaya ihtiyacım var. Ölçüleri geniş, malzeme kalitesi sağlam,sallanmayan (direksiyon seti var sallanmasın ve kalınlığı da ona göre olsun) ve son olarak ta kulaklık asma, bardaklık yeri olan gaming masa önerir misiniz?. (RGB detayı vs olsa tadından yenmez 😃)
  10. EKMEKİSTAN

Yardım Amazon FırsatKurdu Satıcıs güvenilir mi??

G29 alacağım birkaç yere konu açtım farklı sitelerin linkerini attım ama bana hep amazon önerdiler. Amazonda da FırsatKurdu satıcısının güvenilir olup olmadığını sizlere sormak istiyorum (lütfen 2. El önermeyin,sadece soruma cevap istiyorum)...
  11. EKMEKİSTAN

Yardım Logitech G29 un kronik sorunları nelerdir?

G29 alacağım ve bu direksiyon ile alakalı ne var ne yok bilmek istiyorum, özellikle kronik sorunları, nelerle karşılaşabilirim, nasıl kullanmalı temizlemeliyim gibi. 2 3 sene önce Rampage'nin V902 direksiyon setini kullanıyordum ondan çok çektim, hiç memnun etmemişti beni, şu an V902'nin...
  12. EKMEKİSTAN

Instagram Instagram sürekli çöküp duruyor

Son 2 gündür instagram a giremez oldum,her girdiğimde durduruldu hatası alıp duruyordum. Bugün de ana menüdeysem uygulamadan atıyor,biri ile konuşursamda dm bölümüne atıyor sürekli bu durum feci canımı sıkıyor bunun çözümü nedir. Önbellek lerini defalarca temizledim telefonu da yeniden başlattım...
  13. EKMEKİSTAN

Pc den video izlerken vızz diye ses geliyor ardından sistem çöküyor sorun nedir?

Belki sisteme özel kod falandır diye karaladım, sisteme bios güncellemeside yapmadım işlemciyide çıkarmadım ki dediğim gibi kasayı ellemiyorum
  14. EKMEKİSTAN

Pc den video izlerken vızz diye ses geliyor ardından sistem çöküyor sorun nedir?

Bilgisayarda video izlerken arada sırada sistem çöküyor galiba, vızzzzzz diye bir ses geliyor ve klavye kullanılmıyor keza PC donuyor ardından monitör gidiyor, bugünde öyle oldu yeniden açtım ve şöyle bir ekran çıktı bu ne anlama geliyor işlemciyi çıkarmadım yeni bir işlemcide almadım kasaya...
  15. EKMEKİSTAN

Ekran kartı fanları kaç derece sıcaklıkta çalışmaya başlamalı?

Intel Arc'a 750 fanlarını 47 derece sıcaklıkta çalıştırıyor fakat ekran kartı sıcaklığı 49'dan aşağı düşmüyor, acaba ben bu limiti 50 yapsam fanların ömrü açısından daha sağlıklı olur mu, akşama kadar dönmektense 2 3 dakikada olda durup dinlenirler siz ne diyorsunuz bu konuya? Kasa: Hiper lüx...
  16. EKMEKİSTAN

İNTEL ARC A750 için +80 derece sıcaklıklar normalmi?

Ya oyun oynarken falan özellikle GTA Online, birden internet kesiliyordu kasada sıcak üflüyor ekran kartı sıcaklığına baktım 85 89 arası geziniyor. Kulllanım derecesinde ve GTA Online de RTX dahil hemen hemen her şey full iken bu sıcaklık derecesi normal mi,normalde 75 dereceyi geçmez diyorlardı...
  17. EKMEKİSTAN

Yardım 1000-1100 TL Jilet'e yakın alan traş makinesi önerisi

Powertec TR-8900 modelini kullanıyordum, elimden kaydı yere düştü ve helak oldu makine. Sakallar da uzadı ama jilet vurmak istemiyorum. TikTok’ta Philips OneBlade’in yeşil bi makinesinin reklamı çıktı, sıfır gibi alıyor gibi duruyordu. Bunu ChatGPT’ye yazdım, bana TR-8900’ün 0.4-0.6 mm...
  18. EKMEKİSTAN

Yardım 1000-1100 TL Jilet'e yakın alan traş makinesi önerisi

Powertec TR'8900 modelini kullanıyordum elimden kaydı yere düştü helak oldu makine, sakallarda uzadı (16 yaşındayım) jilet vurmak istemiyorum,Karşıma Tiktokta Philips One Blade nin yeşil bi makinesinin reklamı çıktı 0 gibi alıyor duruyordu, bunu chat gpt ye yazdım bana 8900'ün 0.4-0.6,One...
  19. EKMEKİSTAN

Gta oynarken 15 20dk sonra internet gidiyor

GTA Online oynadıktan 20 25 dk sonra internet gidiyor duruyor kasada sıcak üflüyor ben sıcaktan olduğunu düşünüyorum vallahi sinirden arif abiye dönüşeceğim sorun nedir ethernet girişi falanmı tozlu sıcaktanmı kafam allak bullak
  20. EKMEKİSTAN

FSP güç kaynağı aldım ama kutusuz geldi?

HobbyTurkey den aldım
Geri