Arama sonuçları: *

1. Yorgun_Ayi2

Corsair İcue4000x Rgb sorunu

Benide gerdin sende gerilme diye atayım dedim .D
  2. Yorgun_Ayi2

Fotoğraf yukardan çekildiği için öyle duruyor olablir destek falanda var ekstra 1773447474
  3. Yorgun_Ayi2

4. Yorgun_Ayi2

Merhabalar, Corsiar İcue 4000X markalı kasamda rgb ler bazı belirli renkleri vermiyor neden olabilir?
  5. Yorgun_Ayi2

Gigabyte 9070xt r7 7500f sistem için PSU önerisi

İkiside güzel biraz daha ekleyebilirsen 1000w al derim ileriye dönük olsun hem corsairın var diye biliyorum
  6. Yorgun_Ayi2

Spyne T3 pro iyi mi?

Spyne T3 pro iyi mi? sizde oturma yeri falan rahatım fileli ya emin olamadım kullanan varsa yardımcı olabilirmi
  7. Yorgun_Ayi2

ASUS ROG Strix OLED hangisi tercih edilmeli ?

Hangisinş almaya karar verdin ben haylen ikisi arasındayım
  8. Yorgun_Ayi2

Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR İyimidir?

Merhabalar, sizde bu monitör iyi midir? değil derseniz neden olduğunu açıklarsanız sevinirim , öneri yapacaksnaızfa özellikleri benzerse sevinirim
  9. Yorgun_Ayi2

Samsung Odyssey G6 alınır’mı?

https://amzn.eu/d/0ichE6RS Bu model daha çok hoşuma gitti büyük ihtimal bunu alacağım 1773152728 https://amzn.eu/d/0ichE6RS Bu model daha çok hoşuma gitti büyük ihtimal bunu alacağım
  10. Yorgun_Ayi2

Bende 240 hz versiyonunu yeni gördüm 27K indirime girmesini bekleyeceğim teşekkürler 1773132412 Bende 240 hz versiyonunu yeni gördüm 27K indirime girmesini bekleyeceğim teşekkürler
  11. Yorgun_Ayi2

Samsung Odyssey G6 27" OLED QHD 500 Hz 0.03 ms Gaming Monitör LS27FG602SUXUF https://app.hb.biz/wPmXCTC5s21O
  12. Yorgun_Ayi2

Kasamın içi çok karanlık geliyor ne önerirsiniz?

Öncelikle teşekkürler herhangi bir parçaya beyaz ışık versem çok sırıtıyor nasıl çözücem anlamadım
  13. Yorgun_Ayi2

Tamamdır teşekkürler. Birde anakarttan memnunmusun X870E Modelini almayı planlıyorum
  14. Yorgun_Ayi2

1772806044 .
  15. Yorgun_Ayi2

16. Yorgun_Ayi2

Çözüldü✓ Anakart RGB Pin Kırıldı

Ya o kırılan parça artık yok onu nasıl yaparız
  17. Yorgun_Ayi2

Çözüldü✓ Anakart RGB Pin Kırıldı

Dostlar selamlar bir süre önce rgb pini kırıldı ve şuanda gözüme batmaya başladı kasa çok karanlık 5v olan galiba nasıl düzeltebilirim?
  18. Yorgun_Ayi2

Çözüldü✓ Bu Hatayı Neden Alıyorum?

3 Maddeyi öğrendim ve uyguladım sorunum direk düzeldi çok teşekkürler hayırlı akşamlar
  19. Yorgun_Ayi2

Çözüldü✓ Bu Hatayı Neden Alıyorum?

1 Ol adı 2 Olmadı 3 Nasıl yapacağımı bulamadım fakat ne hdd ne ssd oldu 4 Sanmıyorum 5 Çözmedi 6 Nasıl yapacağımı bulamadım cevap için teşekkürler.
Geri