Arama sonuçları: *

1. Y

Gta 5 takılma sorunu

Tmm dır yardımınız için sağolun
  2. Y

Gta 5 takılma sorunu

o halde bi 4 gb ram alıp anakarta bi ram daha ilave edip 8 gb 1333 mhz ram kapasitesitesiyle sırf mhz değerinden kaynaklı bi problem yaratırmı
  3. Y

Gta 5 takılma sorunu

Mario ve tetrise devam denilcek kadar içler acısı değil en azından 2012 yılı ve önceki hikayeli oyunları idare edilebilcek düzeyde oynanabiliyor ama ekran kartı(9800 gt) dx10 destekli olduğundan ötürü 2013 yılından sonraki çıkan oyunların hepsi dx 11 desteği istediğinden dolayı maalesef açmıyor
  4. Y

Gta 5 takılma sorunu

O konuda o kadar haklısın ki ama o pc yi keşke değiştirebilme imkanım olsa
  5. Y

Gta 5 takılma sorunu

yinede yardımınız için çok tşk ederim ama tek sıkıntım gta 5te de değil gta 4 te de fps dropu yaşıyorum
  6. Y

Gta 5 takılma sorunu

Şöyle diyeyim benim pc de 2 tane hdd var birisinde windows 7 ile birlikte ufak tefek oyunlar var bi diğeri 250 gb lık hdd de tek gta 5 var oda 106 gb yer kapladığıne göre 100 küsür gb boş alan var 1692370951 Ve söylemeyi unuttum diğer 320 gb lık windowsun olduğu hddde ise 10 gb boş alan var...
  7. Y

Gta 5 takılma sorunu

Dediğiniz şeyleri yapmıştım ben çözünürlüğü 800x600 bütün ayarları en düşüğe çektim ve görev yöneticisindeki programlarda sadece steam ve rockstar social club açık başka bi program açık değil
  8. Y

Gta 5 takılma sorunu

sorunu daha iyi anlamanız için youtube hesabıma videosunu attım izlersiniz
  9. Y

Gta 5 takılma sorunu

Ve şunuda söyleyeyim aynı sıkıntıyı gta 4 de yapıyor
  10. Y

Gta 5 takılma sorunu

Ama minimum sistem gereksiminde 4 gb olarak yazıyor ve hatta 4 gb ram 9800 GT sistemlerde youtube kanallarında deneyen kişiler var onlar gayet 30 ve 40 fps arası oynuyorlar 1692367488 Steam ve rockstar social programlarından başka hiç bir şey açık değil onları kapatırsam oyun kapanmazmı
  11. Y

Gta 5 takılma sorunu

Merhaba arkadaşlar benim bu bilgisayar gta 5 in minimum sistem gereksinimleri karşılamasına rağmen aşırı derecede takılmalar oluyor ve aynı sorunu gta 4 te de yaşıyorum ve bu olayı sıcaklık değerlerine bağlayacak arkadaşlar için söyleyeyim herhanhi bir oyunda iken işlemci ve ekran kartı...
Geri