Arama sonuçları: *

1. UmutMelihAkyol

Kingston SUV400S SATA SSD 15 bozuk sektör var

Kingston SUV400S modelli eski bir SSD takılı sistemimde. Sorum ise bu SSD sistemime zarar verebilir mi? Zarardan kastım, yavaşlatması veya FPS düşürmesi gibi şeyler. Halihazırda FPS düşmesi sorunum var çünkü. Gerekirse diye S.M.A.R.T. Sekmesi: HD Tune programına ait görüntü: Bu sorun bir...
  2. UmutMelihAkyol

RX7600 WattMan hatası

Güncel olarak bu sürümü kullanıyorum. Bildirim olarak gelen hatadan eser yok. 1 kere bile gelmiyor.
  3. UmutMelihAkyol

Bilgisayarda ki yaşadığım FPS drop sorunları

Öncelikle konuya düşünüpte cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah düzelir...
  4. UmutMelihAkyol

Yeni driver yayınlarlalarsa belki düzelir hocam bir ümit ya. Onun harici donanımsal olarak sıkıntı olmadığını nasıl test edebilirim?
  5. UmutMelihAkyol

3 kuruş verecek param yoktu hocam maalesef. F/P tercih etmek zorundaydım. Bende 4 ay oldu. ilk 3 ay sorun yoktu, son 1 aydır bu sorunları yaşıyorum. Şu droplar haricinde pişman değilim ama işte şu DROP'lar bir geçse..
  6. UmutMelihAkyol

Driver güncellemeleriyle düzelir mi sizce? Donanımsal bir sorun yoktur değil mi?
  7. UmutMelihAkyol

ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch vs XPG Summoner Cherry MX Red Switch

Arkadaşlar bu 2 klavye arasında kaldım. ASUS: https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/ XPG...
  8. UmutMelihAkyol

Steam 2 kasım sonrası indirimler

Bildiğim kadarıyla bilemiyoruz, random şirketler isterse yapılıyor.
  9. UmutMelihAkyol

Son 1, 1.5 aydır çoğu oyunda hatta oynadığım bütün oyunlarda FPS dropları yaşamaya başladım. SİSTEMİM: ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı CORSAIR 16GB Vengeance RGB PRO SL Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek...
  10. UmutMelihAkyol

🔥İndirim Detroit: Become Human 71 TL

çok istiyorsan özelden söyleyeyim ne olduğunu? Buradan bu şekilde yazmak spoilerdan başka bir durum değil.
  11. UmutMelihAkyol

🔥İndirim Detroit: Become Human 71 TL

Bunun cevabı biraz spoiler gibi bir şey sanırım :D
  12. UmutMelihAkyol

Öneri ASUS TUF GAMING RA05 K3 vs XPG Summoner Cherry MX Red

teşekkürler bana da mantıklı geldi. Sanırım bende XPG yönünde karar aldım bu yorumlardan sonra teşekkürler. sanırım dediğin gibi ya. fiyatına göre gayet iyi ozaman 600 tl fark vermeye değmez
  13. UmutMelihAkyol

Işıkları mecburen ayarlamam gerekiyor. Aşağıda da belirttim sorunları. Yazılımını yüklediğinde klavye sapıtıyor, sürekli kendini sıfırlıyor vs. değişik yazılımsal sorunlar. 1 kere bile 1 kişiden iyi bir yorum duymadım. Yazılım yokmuş gibi almam söyleniyor herkes tarafından.
  14. UmutMelihAkyol

RX7600 WattMan hatası

Bende de 6750XT kart var. İlk elime ulaştığında driver eski ayarlara geri döndü bildirimi aldım. 3 gün sonra bir güncelleme geldi 2 aydır 1 kere bile hata almadım. güncel driverda bir sıkıntı olabilir.
  15. UmutMelihAkyol

Bende o konuda çok düşündüm. XPG yazılımsal olarak çok kötü ama + yönleri fazla. XPG diyorsun yani tamam ozaman teşekkürler. Switch ikisinde de cherry olsaydı sanırım ASUS'u tercih edebilirdim :D XPG yazılımsal olarak çok sorunlu o düşündürüyor beni sadece.
  16. UmutMelihAkyol

Başlıkta da yazan klavye markalarını keşfettim fakat hangisini alacağıma karar veremedim. XPG marka yazılım olarak çok sorunlu, şikayet olarak çok denk geldim. ASUS markası da yazılım, tasarımı vs. iyi. ASUS'un tek eksi yanı ses açma kapa tekerleğinin olmaması XPG'ye göre. Bir de ASUS'un Switch...
Geri