Arama sonuçları: *

1. cgtyonl

Modem Günceleme Sorunu

-Modemimi güncellemek istiyorum fakat firmware bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim -Modem modeli: ZyXEL VMG3312-B10A not: v2 modeli değil ve yeni modem alacak durumda değilim.
  2. cgtyonl

Geforge 820A GPU günceleme sorunu

Lenovo B50-30 bir pc sahibi arkadaşım var ve ekran kartı geforge 820a. Fakat bu ekran kartını güncelleyemiyoruz. Nvidai güncellemeyi kesmiş olduğu için nasıl güncelleme yapabiliriz?
  3. cgtyonl

Çözüldü✓ Ami Bios no keyboard detected hatası

Sen varya mükemmelsin çok teşekkür ederim. <3 <3
  4. cgtyonl

Tamamdır ben haberinizi bekliyor olacağım
  5. cgtyonl

Yardım Bilgisayar ilk açılışta klavye çalışmıyor

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ami-bios-no-keyboard-detected-hatasi.759050/#post-7441999 Şuradan çözümü bulmaya çalışacağım aynı klavye ile bizim aldığımız hatayı çözmüş.
  6. cgtyonl

Aynı klavyeyi bende kullanıyorum Anakartım asus rog strix b550-a biosu fabrika ayarlarına çevirmiştim ama yine düzelmemişti. Eve geçtiğinizde detaylı olarak yazarsanız çok mutlu olurum.
  7. cgtyonl

Yardım Bilgisayar ilk açılışta klavye çalışmıyor

Aynı sorunu bende yaşıyorum hala çözüm yolu arıyorum, sorun klavyede diğer klavyelerde denedim tıkır tıkır çalışıyor. Dediğiniz gibi tuşlara bastıktan sonra aktif hale gelince hiçbir sorun yaşamıyorum.
  8. cgtyonl

Kullanmış olduğunuz klavyenın markası nedir?
  9. cgtyonl

No Keyboard Dectected Hatası

Evet klavye pcye takılı fakat böyle bir hata alıyorum. Hatta farklı farklı portlara takıp denedim ama sonuç yine aynı. Aslında sorun şöyle klavyenin tuşlarına hiç basılmazsa eğer aktif hale gelmiyor ancak tuşlardan birisine ya da birkaç tanesine rastgele basınca aktif hale geliyor. Normalde...
  10. cgtyonl

No Keyboard Dectected Hatası

11. cgtyonl

Beyaz Sıvı Soğutma Önerisi

Teşekkür ederim. :)
  12. cgtyonl

Beyaz Sıvı Soğutma Önerisi

merhaba burak bende beyaz sıvı soğutma arıyorum konun üzerinden aylar geçmiş ama sormak isitiyorum bir sıvı soğutma aldın mı?
Geri