Arama sonuçları: *

1. N

Psu 6+4 pin , Anakart 24 + 8 pin.

Elimde HP PS-4321-1HB 320 watt psu var 6 + 4 pin kablosu var. Anakartta ise 24 pin atx güç girişi var bu psu yu anakarta takmamın bir yolu yok mu yenisini mi almalıyım?
  2. N

SonOyuncu Launcher virüslü mü?

Hocam virüslü olduğuna dair kanıt bulamadım galiba virüs değil gibi ama tam emin değilim.
  3. N

zaten bu sonoyuncu hakkında sorma sebebim craftrise ninde kendi sitesinden java indirmesi ve insanların mining yapıyor iddiasında bulunmasıydı çünki craftrise de gerçten çok fazla fps sıkıntısı yaşıyordum vanilla minecraftta 200 fps ,lunar clientte 180 fps alıyorken craftrise de en yüksek 70-80...
  4. N

En son TLauncher in kendi kaynaklarından java indirterek pc lere virüs bulaştırdığını görmüştüm.Aynı kendi sitesinden java indirmesi yapan SonOyuncu da var sizce SonOyuncu launcherin virüslü olma ihtimali var mı?
  5. N

Yardım laptopdan anlayanlar bakarbilirmi <3 hangisi alınmalı ?

modellerini yazabilir misiniz işlemcilerin 1707604744 lenovo ideapad 3'ün işlemcisi lenovo l340'a göre 2 kat güçlü fakat l340'ın avantajı da gtx 1650 , mx 130'dan neredeyse 4 kat daha güçlü. 1707604858 kısacası l340 daha avantajlı ideapad'e göre 1707605007 işlemcinin avantajına nasıl karar...
  6. N

Office 2021 tek cihaz için olan Retail key 2 cihazda kullanılırsa ne olur?

Office 2021 pro plus Tek cihaz için retail key aldım fakat alırken 1 cihaz için dediler aynı anda 2 cihazda açarsam key iptal olur mu yoksa sadece uygulama etkinleştirmeyi yapamaz mı?
  7. N

350 TL Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Youtuberlerin sadece sponsorluk için övdüğü artık eski kalitesine sahip olamadığı gibi yorumlar.
  8. N

hocam kz kulaklıklar hakkında iç açıcı olmayan yorumlar görmüştüm emin misiniz? 1706563454 https://www.teknostore.com/kz-bte-aptx-hybrid-driver-bluetooth-kulakici-kulaklik-978?_sgm_campaign=scn_bdc2d8c396000&_sgm_source=978&_sgm_action=click 1706563578...
  9. N

350-400 TL civarında kulak içi , Fiyat/Performans , Kulaktan düşmeyen , Kulakta ağrı yapmayan , Sesi sağdan geliyorsa sağdan,Soldan geliyorsa soldan(Stereo idi sanırım.) veren kulaklık arıyorum önerilerinix var mı? NOT : Kablolu kulaklık arıyorum ve Bütçeyi en fazla 450 TL civarına çıkartabilirim.
  10. N

Aliexpressten X99-S anakart alırken dolandırılır mıyım?

Cevabınız için teşekkürler farketmemiştim.
  11. N

Aliexpressten X99-S anakart alırken dolandırılır mıyım?

Aliexpress'te şöyle bir anakart buldum : https://www.aliexpress.com/item/1005006230663878.html?mp=1 566 TL diyor sizce alınır mı? Dolandırılır mıyım?
  12. N

Bir OEM key in üzerine başka bir OEM key yazabilir miyim?

Format atmayı denedim ancak otomatik etkinleşiyor ve Home görünüyor anlatmak istediğim Keyi değiştir deyip Başka bir OEM key alsam yükseltebilir miyim?
  13. N

Bir OEM key in üzerine başka bir OEM key yazabilir miyim?

Bilgisayarımda bir Windows 11 Home OEM key ile kurulu geldi ve ben bunu Windows 11 Pro yapmak istiyorum Ürün anahtarını değiştir kısmından Windows 11 Pro OEM keyini girsem Windows 11 Pro ya yükseltebilir miyim?
  14. N

Ekran kartı gereken watt değerinde çalışmıyor

msi afterburnerdan güç limitini maksimuma çekip deneyin bir de 1700245295 olmazsa başka yol bilmiyorum.
  15. N

Ekran kartı gereken watt değerinde çalışmıyor

Bilgisayarın en iyi performans modunda mı yoksa dengeli modunda mı?
  16. N

Kablosuz mouse bilgisayarın açılmasını engelliyor.

Bilgisayarda kablosuz farenin alıcısı takılı iken bilgisayar bios açılış ekranındaki yazıda takılı kalıyor , alıcıyı çektiğim zaman kaldığı ise yerden devam ediyor ve görev yöneticisindeki bios zamanı kısmındaki süre alıcı ne kadar süre takılıysa o kadar saniye yazıyor.Bunun bir çözümü var mi...
  17. N

Öneri Laptop Önerisi lazım

ürün 15 Watt çekiyor fazla ısınma yapacağını sanmıyorum. 1699727908 Çünkü bendede 15 Watt 5300U işlemci var ve bilgisayar oyuna girmediğin sürece fan bile çalıştırmaya gerek duymuyor. 1699727957 burada ürün diyerek işlemciyi kastettim tüm laptopun çektiği güç daha fazla olacaktır.
  18. N

Öneri Laptop Önerisi lazım

Freedos olur diyorsan bu : https://www.trendyol.com/hp/255-g8-3v5h6ea04-ryzen5-5500u-16gb-512ssd-15-6-fullhd-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-335026080?boutiqueId=61&merchantId=106664 ama Ben Windows kurmakla uğraşmak istemiyorum diyorsan bu ...
  19. N

Bilgisayarda virüs yedim

interneti kesersen bağlanamazlar zaten format at en temizi olur eğer programın konumunu bulamıyorsan.
  20. N

Akıllı tahtadaki e-kilit nasıl kırılır

Bende olmuştu galiba sizin tahtadaki biraz daha yeni sürüm maalesef artık bu işle uğraşmıyorum disiplinin ucundan döndüm en son.
Geri