Arama sonuçları: *

1. E

RTX4070 Süper - Ryzen 5 5600 - 1440p Kullanım - Nzxt C550 Güç kaynağı

güç kaynağı yeterli mi ? işlemci ve ekran kartı 2k kullanımda darboğaz vs sorun yapar mı ? Güç tüketimi 430 watt civarı çıkıyor. Nzxt 12v kanalından 546watt kadar verebiliyor diye biliyorum
  2. E

Rtx4070 - 2k Çözünürlükte darboğaz yapar mı?

ryzen 5 5600 işlemci ve 2 k çözünürlükte sizce darboğaz olur mu ?
  3. E

Monitör Kararma Sorunu

Sizce sebebi ne olabilir daha yeni aldım modeli Asus tuf 2k IPS fikri olan var mı ?
  4. E

Sizce Hangisi Alınır ?

2K - IPS - 144hz ve Üstü Monitör arıyorum bu 3 ünü buldum sizce hangisi ? https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2780-2k-27-1ms-170hz-2k-qhd-freesync-ips-gaming-monitor-p-hbcv00004pqdax...
  5. E

İncehesap Garanti Süreci Nasıl İşliyor

19 unda ilk kayıt girildi ve işlemler başladı o zaman tahmini 29 undan önce elime gelir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim bilgilendirdigin için
  6. E

İncehesap Garanti Süreci Nasıl İşliyor

Ekran kartımın RGB'si bozulduğu için aradım ve yolladım 24 saatten az sürede ellerine ulaştı kayıt oluşturdular. Daha önce İncehesap garanti sürecini yaşamış biri var mı? Ekran kartı RGB basit bir şey mi, yapılıp hemen yollarlar mı? Çok bekler miyim sizce.
  7. E

Ekran Kartı RGB Tamir Olur mu ?

Ekran kartımın RGB AERO yazısı durduk yere bozuldu. Bende garantiye (İncehesap) yolladım ve 1 günde ellerine ulaştı, distribütör gigabyte servisine verildi. Sizce düzeltilebilir bir şey mi ? Yoksa değişim mi yaparlar (ekran kartı stokta yok)
  8. E

Ekran kartı ışığı yanmıyor

aero yazısı yanmıyor sadece
  9. E

performans ve calısma anlamında hiçbir sorun gözükmüyor
  10. E

Bilgisayar açılırken yanıp sönüyor ve birdaha yanmıyor. sizce bunun sebebi nedir ?
  11. E

ryzen 5 5600 Last Of Us 70 - 75 derece

takması baya baya uğraştırdı ve takarken termal macun üstünde saatlerce kaldı hava aldı tam takamamış bile olabilirim. ben en iyisi cıkarıp tekrar takayım termal macunu yeniliyim
  12. E

ryzen 5 5600 Last Of Us 70 - 75 derece

rtx 4060 ile ryzen 5 5600 işlemcim last of us oyununda sıvı sogutma cooler master 240 olmasına rağmen 70 dereceleri görüyor sizce normal mi ? bilgisayar 3 aylık kendim topladım
  13. E

İşlemci hızı boştayken normal mi ?

İşlemci hızı boşta olmasına ragmen 3600 ve 4500 arasında sürekli gidip geliyor normal mi ? (güç modu yüksek performansta)
  14. E

Yeni PC 27 sn de açılıyor

ddr4
  15. E

m2 ssd 1tb var evet
  16. E

bilgisayarı yeni toplamama ve m2ssd olmasına ragmen 27 sn de açılıyor aynısı arkadasımda 15 sn de açılıyor. nasıl hızlandırabilirim ?
  17. E

İşlemci hızı boştayken normal mi ?

İşlemci hızı boştayken 3600 ve 4500 arasında gidip geliyor sizce normal mi ? (güç modu yüksek performansta)
  18. E

Tüm parçalar aynı fakat daha yavaş açılıyor

ikiside aynı birebir her şey aynı
  19. E

Tüm parçalar aynı fakat daha yavaş açılıyor

Arkadaşımla kendi bilgisayarımı birebir aynı topladım fakat onun 15 sn de açılırken benim 25 sn de açılıyor sizce bunun sebebi ne olabilir ?
  20. E

Bu Kasaya Egzoz Fanı Şart mı ?

aynen bende öyle düşünüyordum zaten sıcaklık değerleride cok ideal oldugu ıcın bencede gerek yok hem cok kotu goruntuyu bozuyor
Geri