Arama sonuçları: *

1. iZzdead

Çözüldü✓ Yenileme hızı ayarlanmıyor

biglisayarımı kaldırdım ve yeniden açtığımda 180 hz monitörümün hz ayarını yapamıyorum desteklenmiyor yazısı ile karşılaşıyorum . daha önce hz ayarlanabiliyordu nasıl düzeltirim
  2. iZzdead

Çekirdek yalıtımı açamıyorum

Ne yaptıysam açamadım valorant hata veriyor açmamı istiyor ama tik yok.Bellek erişim koruması kısmını nasıl açarım.
  3. iZzdead

superlight skates öneri

Logitech G Pro X Superlight kullanıyorum ve wraith skateslerini beğenmedim fareyi çevirirken çamur üzerinde çeviriyormuşum gibi bir hissiyat verdi bana,hızlı bir skates önerisi istiyorum aklımda tiger ice almak var başka ne önerirsiniz.
  4. iZzdead

oyunum kastığı için sistem değişikliği

Şunu eklemeyi unutmuşum, fps değerlerim monitör hzsinden yüksek olmasına rağmen oyunumda donukluk yaşıyordum garip olanda buydu
  5. iZzdead

overlock ne oluyor hocam tam olarak ne yapmam gerek
  6. iZzdead

ne önerirsin bu sisteme işlemci olarak monitor 180 hz ama 165 kullanıyorum kasıyor diye 165 kasıyo 144e çekıyorum 144e çekınce fps de aynı oranda düşüyordu anlayamadım geri çektım 165 hz ye
  7. iZzdead

ısınma sorunum yok fps ortalama 185 alıyorum 50 aşşa 50 yukarı ama bazı zamanlar 100 ü görüyorum çok fazla bılgım yok ama ssd okuma yazma hızı çok düşük bundan olabilir mi acaba?
  8. iZzdead

genellikle valorant oynuyorum ve kasma sorunu yaşıyorum bilgisayarımda hangi parçayı yada parçaları değiştirirsem kasma sorunum düzelir ssd okuma yazma hızı 1700/1600 tersi olabilir ama değerlerı bunlardı. (konuya fazla hakim değilim:)) neyi yükseltmemi önerirsiniz fps artışı için.
  9. iZzdead

uygun fiyatlı f/p klavye

numlock istemiyorum kesinlike klavyede önerileri beklıyorum tşkkürler
  10. iZzdead

Monitörden görüntü alamıyorum

O benim ilk pc yi aldığım zamanda olmuştu Windows açılıyor ses geliyor ama görüntü yoktu bende ekran kartını sök tak yaptım düzeldi zor bişey değil sende deneyebilirsin işine yarar belki yt den nasıl söküldüğüne bakabilirsin bilmiyosan
  11. iZzdead

Yok kanka sadece bilgisayarın tuşuna basıyordum
  12. iZzdead

Yeni kablo aldım oda görüntü vermedi bende en son ekran kartını sök tak yaptım görüntü geldi
  13. iZzdead

Gigabyte g24f 2
  14. iZzdead

Dp kablo taktım ama 60 hz üstü vermedi saçma bir şekilde zaten hdmı kablo bana 180 hz hepsini sağlıyor
  15. iZzdead

Akşama kadar bilgisayar başında zaman geçiriyorum bilgisayarı akşam kapatıyorum sabah tekrar pc tuşunu bastığım zaman monitör görüntü vermiyor sinyal yok diyor hdmı girişlerini değiştirdim tek tek denedim hepsini hem pc de hem monitörde iki hdmı çıkışı var ama görüntü alamadım monitörü alalı 4...
  16. iZzdead

Dp kablosu nereye takılmalı

Hem kasada hem monitörde dp girişi var ama iki türlü de görüntü alamadım bir defasında görüntü aldım nasıl oldu bilmiyorum onda da 60hz üstü yoktu monitörüm normalde 180 hz
  17. iZzdead

Dp kablosu nereye takılmalı

Elimde bir ucu dp diğer ucu hdmı kablo var hangi ucunu kasaya hangi ucunu monitöre takmam gerek.
  18. iZzdead

Dp kablo görüntü vermiyor

Selamlar. Monitör sıfır ve ayrı olarak sıfır dp kablo aldım, hdmı takınca görüntü geliyor ama dp kabloyu taktığım zaman görüntü alamıyorum neden olabilir.
  19. iZzdead

Ne tür mouse pad almalıyım

Logitech süperlight aldım sensim düşük valorant oynuyorum ne tür mouse pad almam gerek.
  20. iZzdead

Kasayı kargolayacağım

İçindekilere bir şey oldu mu anakarta falan bir sıkıntısı var mıydı başka
Geri