Arama sonuçları: *

1. Kemal_Bey

🔥İndirim Samsung orjinal s24 kılıflar 99 TL

Hayvan eti yemişler, bir tane siyah s24 kılıfı bıraksaydınız
  2. Kemal_Bey

🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥

Pilli mi bu
  3. Kemal_Bey

MSI QD-OLED Monitörlerde S.T.A.L.K.E.R. 2 Oyun ve 30$ Steam Kodu Hediyesi!

Şu Katana laptopların kasası düz odun gibi ya az estetik katın
  4. Kemal_Bey

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

Diğer ülkelerde gençler ülkelerini geliştirecek adımlar atarken biz burada sıcak fırsatlar kanalı takip edip alacaklarımızı nasıl ucuza alabiliriz diye uğraşıyoruz. Türk genci hiçbir şeyi ucuz almasın Çin'den gelen üründe vergi 2 katına çıktı 30 euro şartı koydular, şimdi de 30 euroya kargo...
  5. Kemal_Bey

Şimdi aynı sepette 13 tane falan ürün almak istiyorum aynı sepette ürünlere ayrı ayrı tc girebilir miyim?
  6. Kemal_Bey

🔥İndirim 8BitDo Ultimate 2C Wukong Temalı Kablolu Gamepad 1450 TL (Aliexpress)

2.4 G bağlantılı yeşil renk teknosada 1899tl ye satılıyor. teknosa
  7. Kemal_Bey

X15 ten mi bahsediyorsun reis
  8. Kemal_Bey

🔥İndirim Pierre Cardin Kazak & Trikolarda Güzel Fiyatlar 200₺-500₺

Akrilik pamuk karışım iyidir, beğenmezsen iade edersin 🤷
  9. Kemal_Bey

Yardım Gaming Laptop önerisi 35000-38000 tl arası bütçem var

Almaya karar verdiğin laptobu önce mağazada görmeni tavsiye ederim. 45watt tercih etme derim, Rog Strix G16 lar güzel istersen indirim kovala ya da 2. elde az kullanılmış temiz garantili bakabilirsin. Sanırıım MSI'ın bu fiyatlarda güzel tasarım kasalı laptobu yok. Diğer markalarla ilgili pek bir...
  10. Kemal_Bey

🔥İndirim DeFacto Standart Fit Bisiklet Yaka Waffle Kazak %32 + sepette %5 indirim amazon

Pierre Cardin trikolarda da güzel fiyatlar var ve kumaşları pamuk-akrilik karışım https://forum.donanimarsivi.com/konu/pierre-cardin-kazak-trikolarda-guzel-fiyatlar-200-500.1033390/
  11. Kemal_Bey

Trikolarla oldukça şık ve tam bir beyefendi görünümlü kombinler yapılabilir.
  12. Kemal_Bey

Bu fiyatlara ancak Defacto'dan veya LC Waikiki'den %100 akrilik kumaşlı trikolar alabilirsiniz. Linktekilerin geneli %50 Pamuk %50 akrilik, bu çeşit kumaşlarda terletme azdır ve bu çeşit kumaşlar rahattır. Akrilik kumaşlar renkleri canlı gösterirler, kazaklarınıza güzel bakarsanız uzun süre...
  13. Kemal_Bey

🔥İndirim THY Boing 777 Model Uçak 365Tl

https://www.hepsiburada.com/superworld-turk-hava-yollari-boeing-777-16cm-alasim-ucak-modeli-yurt-disindan-p-HBCV000071YHLT?magaza=SuperWorld galiba aynı ürün
  14. Kemal_Bey

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 5 Active 1.013,60 TL

Biz hediye olarak aldık, özelliklerini fazla incelemedim. YouTube üzerinde incelemeleri vardır sanırım.
  15. Kemal_Bey

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 5 Active 1.013,60 TL

Kuponun son günü bugün.
  16. Kemal_Bey

Watch 6 serisi toptan indirmde

Yaklaşık 2 buçuk aydır siyah Watch 6 Classic 43mm kullanıyorum. Şarj dedikleri gibi 1-2 gün gidiyor. Saat bayağı özellikli bir saat. Ekrana dokunmaya çekiniyorum parmak izi yapıyor biraz, bu konforu azaltıyor bence. Saatin görünümü gerçekten güzel, bezelin dönmesi de güzel bir hava katıyor. Bir...
  17. Kemal_Bey

🔥İndirim Mıknatıslı Deri Çantalı Tornavida Seti 25 Parça 111 TL

Çanta gerçekten deriyse bu paraya sadece çantayı alsanız gene iyi.
  18. Kemal_Bey

🔥İndirim Turkcell Altın Festivali Paketleri

Vodadone'dan bezdim, bulunduğum yerde çekmiyor. Vodafone'a da Teknosacell çekmediği için geçmiştim. Şimdi son çare Turkcell'e geçeceğim.
  19. Kemal_Bey

🔥İndirim Turkcell Altın Festivali Paketleri

Eyvallah reis, bekleyelim.
Top Bottom