Arama sonuçları: *

1. X

Yardım Anakart sıvı soğutma uyumsuzluğu

Selamlar herkese. Pcpartpickerda şöyle bi uyarı aldım. Liquid CPU Cooler may require a separately available mounting adapter to fit the MSI B650 Soğutucum Deepcool ls720 anakart msi b650 tomahawk wifi. Soğutucu 1700 anakart 1718 lga görünüyor. Kullanamayacağım anlamına mı geliyor?
  2. X

Topladığım bilgisayar hakkında soru

Hocam bu kablo yamulmasından dolayı çok ekran kartı heba olmuş. Fiyat ortada ve bende inanılmaz şansız biri olarak riske atmıyım büyük olsun benim olsun dedim. Hemde kasa kurarken baya rahat ederim baya ferah bomboş mesafeler kalıyor. Zaten tv yanında arka kısımda durucak gözüme gözükmeyecek bile.
  3. X

A tier FSP Hydro G 1000W ATX 3.0 aldım. Cpu sıralamasında ilk 10 da gözüküyor. Sanırsam sorun çıkartmaz. Kasa olarakta devasa corsair 7000d aldım maşallah tv kadarmış. Kablo eğilme bükülme olmadan takarım diye umut ediyorum
  4. X

Yardım 4090 Kablo erime sorunu

Rog serisi en hatalı sürüm. 18 yaşında değilim ki hava atıyım :)
  5. X

pny 4090 hakkında bir bilginiz var mı? Ve daha dün açılmış 3 haftalık asus 4090 da yanmış redditte. Takılı hali görüntüleride koymuştu sanırsam gayet düzgün ve kıvrımsızdı.
  6. X

4090 iade edip amd tarafına yönelmek zorunda kalıcam gibi. Fikriniz nedir acaba
  7. X

Hocam redditte bir dünya insan var testte yapan. Kablo tam takılı halde hafif biraz eğilse bile ısı değerleri inanılmaz artıyor, voltaj değişiyor. Kabloyu hiç bir şekilde bükmeden psu ulaştırılabilir mi? Birde hocam benim ekran kartım 600W değil 450W sınırlı. Bu bana ekstra fayda sağlar mı bu...
  8. X

Herkese selamlar. Bir bilgisayar toplamıştım fakat internete sayısı azımsanmayacak kadar 4090 kablo ve psu tarafında erime sorunu yaşayan insan gördüm. En büyük sebebi kablonun eğilmesinden kaynaklıymış. Bu yüzden alabildiğim en büyük kasayı Corsair 7000D aldım. Psu içinde sıralama içinde A Tier...
  9. X

PSU ve kasa değiştirdim hocam. 4090 kabloda melting sorunu olabiliyormuş baya gözümü korkuttu bu konu hakkında bilginiz var mı?
  10. X

Yardım Amazon iade süreci hakkında

Arkadaşlar amazondan aldığım bir ürünü iade etmek istedim. İptal edilmeye çalışılıyor Siparişiniz kargoya hazırlanıyor. Satıcıdan siparişi iptal etmesini istedik ve kendisinin yanıt vermesi birkaç gün sürebilir. Siparişin durumu değişir değişmez bir e-posta alacaksınız. Diye bildirim geldi. İade...
  11. X

Hocam şimdi öyle bişi dediniz ki psu kasayla birlikte geliyordu kargoyada verilmiş. Kargoyu iade edip iade alıp yeni kasa psu seçmem gerekiyor bu beni en az 10 gün bekleticek
  12. X

Hocam herkes 850 gold yeter dedi şimdi siz böyle dediniz kafam karıştı. Yetmeme durumu var mı cidden? Kasa içi rgbde kullanmayacağım sevmiyorum öyle şeyleri
  13. X

Benım için estetiğin hiç bir önemi yok açıkcası kasayı görmeyecem bile tv arkasında kalıcak. Kablolar her yerde olsa bile olur eğer sıkıntı çıkmayacaksa. benim yerimde olsanız matx mi tercih ederdiniz atx mi? Yukarda yazdığım sistemi rahat 6-7 sene kullanıcam sonra 6x serisine baştan kasa...
  14. X

Bi sıvı soğutma gözümü korkutuyor onuda hallederim heralde ya. Hocam peki bu anakartı değişip mATX yerine msi ATX b650 toma wifi alsam nasıl olur? Wifi kullanabilirim ama aradaki 4k fiyat farkına değer mi?
  15. X

Konuda yazıyor Cougar MX660 1692971186 Ordan arkadaşlar yardımcı oldu zaten sağolsunlar. Ben forum ismi yasaktır belki diye yazamadım ama nedense konuda 1-2 kişi yazdı fikir almak için birde buraya geldim. Reddite felanda yazdımda nedense insanların ilgisini çekmiyor 1692971214 Hocam bende...
  16. X

Herkese selamlar arkadaşlar. Bir bilgisayar topladım çoğu kişiden fikir alarak ortaya çıktı çünkü ben pek anlamıyorum. Elime GPU CPU ve sıvı soğutma geçti. Gerisi 3-4 günü bulacak gibi görünüyor. Hazır diğer parçalar tam gelmeden sistemi bir yorumlayabilir misiniz? O sıvı soğutma kasaya sığmaz...
  17. X

4080 sistem toplama fikir lazım

Herkese selamlar. İncehesap üzerinden magic gold sistemini özelleştirerek aşşağıdaki gibi bir kasa oluşturdum. Hazır sistem seçmek istiyorum öbür türlü beni uğraştıracak. Görsele bakıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ürünün linkide bu...
  18. X

4K TV yi monitör olarak kullanmak

Hocam hazır bir sistem öneriniz var mı peki bu fiyat bandında? Dediğim gibi ben pc yi konsol gibi kullanacağım. Anakartın ramin bana oyun içi agım şahım bir fark yaratacağını düşünmüyorum şahsen fakat yanılıyor olabilirim. Önerinizi bekliyorum
  19. X

https://www.incehesap.com/magic-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-62721//#tabs işimi görür mü?
  20. X

Hocam neden kör olalım konsol gibi kullanıcaz işte. Ekranla aramızda 2 metre var evdeki tv normal yerinde durucak zaten 1692844115 Hocam amd ekran kartı tercih etmiyorum. DLSS büyük nimet. FSR denemiş biri olarak fsr oyunda inanılmaz görüntü kirliliği yapıyor. Peki 4k tv de 2k görüntüyle oyun...
Geri